Ga naar inhoud
GENEGEERD

Wat word hier vezwegen?


prepper053
 Share

Recommended Posts

Dode en èèn gewonde bij bedrijfsongeval 29-03-2013

Almelo - Bij Enrichment Technology Nederland B.V. in Almelo heeft op vrijdag 29 maart een bedrijfsongeval plaatsgevonden.

 

Omstreeks 10.30 uur werd een ernstig bedrijfsongeval gemeld bij het bedrijf aan de Planthofsweg in Almelo. Twee personen raakten gewond tijdens werkzaamheden op het bedrijfsterrein. Beide personen werden per ambulances naar ziekenhuizen in de omgeving overgebracht. Eén van de twee slachtoffers, een 54-jarige man uit Enschede is in het ziekenhuis, ten gevolge van zijn verwondingen, overleden. Het andere slachtoffer, een 44-jarige man uit Albergen is zwaar gewond.

 

Er is op geen enkel moment gevaar geweest voor de omgeving. De politie stelt, samen met de inspectie S.Z.W. (arbeidsinspectie), een onderzoek in naar de toedracht van dit ongeval.

 

 

Voor wie het zich afvraagt waarom ik dit bericht plaats: Dit bedrijf staat beter bekend als Urenco, het is een groot en wereldwijd bekend uranium verrijkingsbedrijf. Vreemd genoeg heb ik hier niets van op het journaal gehoord, jullie wel????

Link naar reactie
Share on other sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Er is op geen enkel moment gevaar geweest voor de omgeving. De politie stelt, samen met de inspectie S.Z.W. (arbeidsinspectie), een onderzoek in naar de toedracht van dit ongeval.

?

 

Je moet aan alles twijfelen, iets is pas absoluut waar als de overheid het officieel ontkend !

 

Prep ze,

Kans

Link naar reactie
Share on other sites

Het helpt je altijd even te verdiepen in het ongeval..

 

De heren werkten in een besloten ruimte waar blijkbaar de lock-out en tag out procedures niet goed waren uitgevoerd. en waar Argon is vrij gekomen in die ruimte..

Wat is er schadelijk aan argon http://nl.wikipedia.org/wiki/Argon, en waarom worden er mensen onwel van

 

Argon is niet brandbaar, explosief of giftig. Het wordt verhandeld in (lichtgroene) cilinders die onder hoge druk staan. Bij te snelle ontsnapping van het gas kunnen brandwonden op de huid of op de ademhalingswegen ontstaan. en is zuurstof verdrijvend en word gebruikt om ketels en leidingen te inertiseren.

 

Zonder zuurstof gaan mensen simpel weg dood..

 

Ik zie niet echt wat hier verzwegen wordt.. De meetnet locaties rond die vestigingen hebben geen verhoogde concentraties gemeten.. Dit lijkt erg veel op een erg vervelend bedrijfsongeval, niets meer en niets minder.

Link naar reactie
Share on other sites

@rescue

Wanneer er in een ander bedrijf een ongeval gebeurt, is het vaak gelijk in het nieuws, bv werknemer valt om met heftruck, collega komt er onder.

Laten ze dan wat duidelijker zijn wat er gebeurt is, weten de mensen gelijk dat er verder geen gevaar is voor de omgeving.

Had de "LZ129 Hindenburg " met Helium gevlogen was die niet ontploft.

Link naar reactie
Share on other sites

even een kleine, doch trieste update:

 

Tweede slachtoffer bedrijfsongeval overleden 02-04-2013

Almelo - Het tweede slachtoffer van het bedrijfsongeval op vrijdag 29 maart bij Enrichment Technology Nederland B.V. aan de Planthofsweg in Almelo, is in de nacht van maandag 1 op dinsdag 2 april aan zijn verwondingen overleden.

 

Het betreft een 44-jarige man uit Albergen. Vrijdagmiddag overleed een 54-jarige man uit Enschede al aan de verwondingen die hij bij het ongeval opliep.

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...