Ga naar inhoud
GENEGEERD

Juliana griep


Cris.is.hoax
 Share

Recommended Posts

Hoi, beetje of topic meschien, maar ik denk dat het elders delited word dus plaats maar hier dan,

 

wat me jarenlang een vreemd gevoel heeft gegeven is dat ik als kind hoorde dat afrikanen een dodenlijke ziekte de julianagriep noemde, ik was veel te jong om ook maar iets van de groote boze wereld te snappen laat staan ziektes maar daar was iets mee, het voelde niet goed. zo'n 15- 20 jaar later is die julianaziekte of juliana griep bekend als aids.... dus toen ik hoorde dat aids niet zomaar een ziekte was maar een mensenlijk gecrieerd eliminatie project, dat in eerste instantie niet eens zo krankzinnige klinkt, want hoe komt een bush bush volk dat niet kan lezen geen kranten tv heeft er nou bij om een dodenlijke ziekte naar onze voormalige koningin te noemen?!

 

heel heel typisch of niet dan.

 

en jaren hebben ze gezecht dat het conspiricy was tot dat oa Bill het openlijk toegaf, zo is het met een hoop zaken helaas en word ook opzettenlijk zo gemanaged zeg maar, er zitten hordes nwo personeel 24/7 op internet allerlij fake verhalen online te zetten en vet te trollen op zaken die mogenlijk het bewustzijn verhogen en mensen crities maken...! je ziet het in de love and licht ak new age comunitie, de vegan en raw comunities enz en preppers hoort daar natuurlijk ook bij want ze zitten overal die luizen :)

 

je word geboren en groeit op met de gedachten dat als je goed je best doet en aardig en beleeft bent je alles kunt doen wat je wil, want later als ik groot ben dan: ! en dan kom je er achter dat de overheid die gezworen heeft voor jouw gezondheid veiligheid en welzijn te zorgen juist de geen is die dat allemaal

opzettenlijk van je afpakt? jouw alleen maar nodig heeft om belasting te innen om hun krankzinnige speeltjes als HAARP enz te bekostigen? nou lekker dan! dat is te veel voor een hoop mensen en willen ze niet weten. dat kunnen ze gewoon mentaal niet verwerken....lijkt me ultieme prepper kennis maar goed.

 

SHTF een senario dat een paar duizendjaar geleden al in gang is gezet, dat wij als humanisten echte mensen al zo lang voor de gek worden gehouden en misbruikt door een stel idioten is gewoon te veel voor de meeste mensen om te kunnen acepteren.

je kunt het wel niet leuk vinden, vind ik ook niet maar ja shit happens en daar kun je dan maar het beste mee om proberen te gaan.

 

blijf nuchter en onderzoek zelf, bereid wat voor maar aub geen paniek! wijs niet per acuut informatie af omdat jij dat niet 123 kunt begrijpen of verwerken! dat is niet dom maar gevaarlijk!

Link naar reactie
Share on other sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

"Hoi, beetje of topic meschien, maar ik denk dat het elders delited word dus plaats maar hier dan,"

 

Mooie startzin.

We zitten hier immers toch met z'n allen t afvoerputje van internet te verstoppen, dat kan maar beter duidelijk zijn.

 

Wel bijzonder ook om dan ondertussen de crisis als hoax te bestempelen. #vettegrijns

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...