Ga naar inhoud
GENEGEERD

Makkelijk, licht en compact eten


Fearce

Aanbevolen berichten

Gast Bunkerprepper
Ik zie niet hoe jouw woorden verdraaid worden hoor. Je wil eten voor 2 weken hebben voor in je rugzak en je vraagt naar blikvoer. Het is juist een teken dat je serieus genomen wordt, men leest wat je schrijft. Nou jij nog, lees je eigen berichten eens terug.

Tevens denk ik dat je "respect" anders opvat dan bedoeld wordt. Sla er eens een woordenboek op na. Man. En dan beginnen we dus niet over stekeblind enzo.

 

"maar ik heb PDD-NOS"

Ja maar ik kan er niks aan doen want ik heb een etiketje! Geef me een pil die alles meteen oplost! Want ik wil niet zelf er iets aan hoeven doen! Het is niet mijn schuld en niet mijn verantwoordelijkheid! Ik ben slachtoffer van mijn genen!

Nee, je bent slachtoffer van de prestatiemaatschappij en de farmaceutische industrie. Lees eens wat van Paul Verhaeghe, bijv. Identiteit, en laat je opgedrongen etiketje gewoon varen.

 

Hippo, misschien heb jij nog niet helemaal door wat bedoelde met mijn oproep ? :)

Geef iemand ook even ruimte als diegene dat nodig heeft en zo openhartig is. Jouw reactie getuigt niet van het inlevingsvermogen waar ik de rest van het forum juist toe opriep.

Kan het een versnelling minder? :D

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...