Ga naar inhoud
GENEGEERD

Goud referendum in Zwitserland


Kans
 Share

Recommended Posts

In Zwitserland zijn er nu genoeg stemmen verzameld om een referendum te houden, af te dwingen, over goud.

Inzet: Zwitserland mag geen goud meer uitvoeren, dus verkopen, en Zwitserland moet uitstaand goud repatrieeren.

 

Als dit inderdaad door een referendum afgedwongen gaat worden dan hebben we weer een 'echt' land dat hun goud gaat terug halen.

Duitsland ging ze voor en daarvan zijn de rimpels nog merkbaar. En duitsland ging accoord met een enorm lange teruglevertermijn...

Stel dat Zwitserland hier ook nog bij komt?

Wat wordt dan de teruglevertermijn?

 

Het zou mij benieuwen wat dat teweeg gaat brengen, en hoeveel schapen nog over de dam meegaan voordat blijkt dat er achter die dam een groot gapend gat is.........

 

Er komen steeds meer bewijzen dat de VS de afgelopen 20 jaar veel goud heeft geexporteerd, en dat de hoeveelheden groter zijn dan de binnnelandse goud productie. En dus is de vraag welk goud is er geexporteerd en waar kwam dat goud vandaan?

 

De link met de al lang bestaande geruchten dat er veel minder goud fysiek is dan op papier wordt beweerd is snel gelegt.

Het feit dat duitsland een klein deel van het beschikbare goud wil terug hebben maar dat dat vele jaren moet duren helpt ook niet.

Dat er nog nooit een fysieke audit is geweest om de beschikbare goud reserve te inspecteren doet ook niet veel goeds.

 

En los van het feit of dat goud er nu wel of niet is het gaat zowieso niet echt geweldig met de globale economie en geld spelletjes.

MAAR als er dan ineens weinig of zels geen goud meer blijkt te zijn in Amerika dan ben ik bang dat alle mooie praatjes uit de wereld er weinig meer toe doen, het zal in een klap compleet ontwrichten...

 

Prep ze,

Kans

Link naar reactie
Share on other sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...