Ga naar inhoud
GENEGEERD

Schi uh ka uh wc papier opslaan


12gauge

Aanbevolen berichten

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
Werk je in de schoonmaak/hygiene branche?

 

Nee dat niet, ik heb een tijdlang toiletgebouwen schoongemaakt op een camping als bijbaan. En die rollen waren echt oneindig lang... Anders moet je als bedrijf tien keer per dag je rolletjes bijvullen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Sommige grote pakken wc papier zit een handvat aan.

Boor een haak in je plafond en hijs het op. Voor grotere hoeveelheden boor twee haken in het plafond, span een touw ertussen en rijg je zakken wcpapier er doorheen. Wil je een zak dan is het gemakkelijk eraf te trekken. Of je maakt een opening in de onderkant van een zak zodanig dat je een rol eruit kunt halen dan leg je een andere rol ietsje scheef. Op deze manier kan de rest van de rollen er niet uit. Het is hetzelfde systeem als bij schoonmaakpads voor make-up.

 

Wat mij betreft is dit de tip van de week, supergoed idee en het bespaart nog ruimte ook!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nee dat niet, ik heb een tijdlang toiletgebouwen schoongemaakt op een camping als bijbaan. En die rollen waren echt oneindig lang... Anders moet je als bedrijf tien keer per dag je rolletjes bijvullen.

 

Klopt inderdaad.

Ik werk toevallig in de hygiene/schoonmaak/papier branche.

Dat zullen waarschijnlijk compact of doprollen wezen.

Deze heb je over het algemeen in 150 en 100 meter.

Redelijke schuurpapier maar wel superveel op een rol.

 

De algemene supermarkt rol heeft ongeveer 140 a 180 vel.

De rollen die aan het bedrijfsleven worden verkocht hebben 400 vel, das al een groot verschil.

En dat is zelfs nog zacht papier ook.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mijn voorraad WC papier bestaat uit rollen Lotus Royal papier. Zeker niet de goedkoopste die je kunt vinden, maar wel handig. Wat ik namelijk doe is de (papieren) rolletjes eruit knippen, zodat je de rol plat kunt vouwen. Vervolgens stop ik elke rol in een eigen gripzakje. Helemaal platduwen en al het lucht is eruit.

 

Dat neemt minder ruimte in beslag, en blijft ook beschermt tegen vocht (grote ellende) en andere ellende van buitenaf. Met dit papier kun je redelijk lang doen omdat het vrij dik is en je er relatief weinig velletjes van nodig hebt. Eerlijk is eerlijk, ik prep dan ook geen tien-/honderdtallen rollen papier, maar slechts een paar en verstop die hier en daar (in huis, auto, etc). Als je het dicht wilt maken tegen ongedierte zou ik ze gewoon in zo'n plastic curver box stoppen. Niet alleen tegen muizen, maar wat dacht je van zilvervisjes enzo.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je toiletpapier niet save is hmmm is de rest van je hebben en houwen dat dan wel? Muizen graven / knagen zich zelfs een weg door baksteen. En zelfs als je 5 hoog woont.

Eigenlijk moet je je toiletpapier niet beschermen of toch niet extreem je moet van die muizen af.

Geen vallen of vergif maar een emmer met wat graan in of iets wat ze lekker vinden en niet direct bederft.

De binnenkant besmeert met olie, vraag me niet waarom maar muizen springen er wel in maar niet uit en dat komt niet alleen door de gladde rand.

Verwacht je wel aan vangsten van 10 en meer als je op de buiten woont en reeds muizen hebt.

Veel succes.

 

Groetjes Chin

Link naar reactie
Delen op andere sites

Misschien alle rollen eerst platslaan voordat je ze op gaat bergen, er zit toch een hoop lucht in zon verpakking en met platgeslagen rollen zou het al wat minder ruimte innemen.Stapels papieren zervetten zijn misschien een goed alternatief, door de vorm (vierkant en plat) nemen ze geen extra ruimte in,weet alleen niet of dat economisch handig is maar er zijn vast wel plekken waar je die erg goedkoop kan inkopen, kan me eigelijk niet voorstellen dat ze duurder zijn als wc papier per kilo papier.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...