Ga naar inhoud
GENEGEERD

Britten gestrand door sneeuw


NightOwl

Aanbevolen berichten

In het noordwesten van Engeland zijn automobilisten op de snelweg M6 gestrand door hevige sneeuwval. In de buurt van Wigan, vlak bij Manchester, werd een deel van de snelweg afgesloten door de Britse verkeerspolitie. Sommige mensen zitten al uren vast.

 

[ATTACH=CONFIG]2807[/ATTACH]

 

De gestrande automobilisten worden in Wigan opgevangen. Volgens de verkeerspolitie begonnen de problemen gisteravond toen er steeds meer sneeuw begon te vallen. Vooral zwaar geladen vrachtwagens kwamen de heuvels bij Wigan niet meer op.

 

Uitstellen

 

 

Omdat sommige bestuurders hun auto achterlieten en te voet verder gingen, kost het de politie de nodige moeite om de weg weer begaanbaar te maken. Ook zijn de nodige ongelukken gebeurd, waarbij op sommige plekken geschaarde vrachtwagens de weg versperren.

 

De auto's zijn aan de kant geschoven. De Britse verkeerspolitie roept mensen op om hun auto niet achter te laten. Het advies is om in het voertuig te blijven totdat hulp is gearriveerd. Mensen wordt geadviseerd hun reis uit te stellen als dat enigszins mogelijk is.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...