Ga naar inhoud
GENEGEERD

De dag dat onze wereld stopt, dus veranderd door een oorlog (nieuwsbericht)


Tom
 Share

Recommended Posts

Allemaal wel gehoord of gezien " de dag dat de dollar instort" maar nu is er een korte video van een nieuwsbericht scenario dat er ergens een oorlog uitbreekt en de gevolgen voor ons westerlingen op maatschappelijk vlak (olieprijzen, voedsel, zilver, goud enz.)

 

Interessant, en eigelijk wel goed te begrijpen. Ook hiervoor prep ik:)

 

Bekijk de video's op de link

1e 5 minuten

2e 2 minuten

En u heeft een nieuws bericht uit de (nabije) toekomst gezien.

 

http://www.futuremoneytrends.com/index.php/category-table/281-new-video-the-day-the-world-ended

Link naar reactie
Share on other sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
LOL, een voorraad diesel kan nooit groot genoeg zijn.

Daarom probeer ik juist zo leven dat ik geen diesel nodig ben.

(Maar ik heb voorlopig nog wel een paar liter staan....)

 

Ik gebruik de diesel aragraat alleen in de winter om de accu bank bij te houden

2 uur draaien kost mij 1,7 liter diesel en door middel van een 75amp accu lader jas ik mijn 1840amp accu bank weer op peil.

In de zomer draai ik op zonne panelen.

Toch maar even wat liters er bij halen

Link naar reactie
Share on other sites

LOL, een voorraad diesel kan nooit groot genoeg zijn.

Daarom probeer ik juist zo leven dat ik geen diesel nodig ben.

(Maar ik heb voorlopig nog wel een paar liter staan....)

 

Als je dan maar rekening houd met het feit dat ook dieselolie slecht wordt

Tanks tot de rand toe afvullen (geen vocht in de tanks of bunkeropslag) en een biocide toevoeging er bij.

Acticide is een goede voor langdurige opslag van diesel.

Daarbij regelmatig de diesel agiteren (omroeren/rondpompen/tanks schudden) om ontmenging te voorkomen.

Link naar reactie
Share on other sites

Olie, voedsel, goud, geloof, land (grondstoffen) en drinkwater.

Altijd al de kern van elke oorlog geweest, geen uitzonderingen daar gelaten.

 

Houd mijn hart vast als de dollar instort, behalve complete chaos in Amerika, en op de beurzen omdat direct overal wereldwijd hyperinflatie is.

Direct zijn dan alle regels van de baan.

Een ieder hier kan wel een beeld vormen wat voor ellende dat er dan los komt.

 

En vergis je niet, dat het een grootmacht als Amerika juist goed zou uitkomen.

Beginnen met een schone lei, en als "redder" naar voren stappen om iedereen te redden.

 

Grt, Ries.

Link naar reactie
Share on other sites

Dat kan.

Zelf werk ik op roulatie basis: ik gebruik de oudste diesel en vul dan met nieuwe aan. Zo kun je een voorraad van een jaar of twee houden.

 

Overigens heb ik ooit eens oude diesel gehad die was gaan vlokken. Ik heb de diesel door een zeef gehaald en daarbij lossen de vlokken dan weer grotendeels op. (Ze blijven op de zeef zitten, maar worden de nakomende diesel weer geforceerd opgelost) Ik heb daarna de diesel zonder problemen kunnen gebruiken. Nu weet ik te weinig van de chemie af om te weten of dit een goed idee is, maar in een noodsituatie zou ik dat zeker nog eens doen.

 

Toch weer slecht nieuws voor je (mijn petrochemie achtergrond), met de huidige diesel is er een hoeveelheid (15%) toevoeging in de vorm van Bio-diesel.

Deze laat zich prima mengen met de petrochemische-diesel, echter hij gaat zeer snel ontleden.

En door de toevoeging van bio gewoon rotten na een tijd (is gewonnen uit plantaardige producten zoals palmolie), haal je er ook niet met een zeef uit.

 

Sorry.

 

http://www.dipetane.nl/biodieselnl.html

Link naar reactie
Share on other sites

Bummer.

 

Hoe lang denk je dat je met een roulatie systeem kunt rekken?

Of hoe lang is de normale diesel nu houdbaar?

 

Wat ik hierboven al aangaf, indien je de diesel blijft agiteren, en rond kunt pompen met een toevoeging....10 jaar.

Statisch wegzetten en verwachten dat het gewoon werkt na een jaar...no-go.

 

Uitvoerig getest door Shell Nederland en BP.

Dit is een onderzoek (niet toegankelijk document) waarin ze defensie (Navo) moesten aantonen dat diesel nog 'normaal" op te slaan was.

Link naar reactie
Share on other sites

In dat draadje staat daarop geen antwoord. Zou je die (vanuit jou perspectief) daar kunnen plaatsen?

 

Ik zeg al, water is je grootste vijand mbt diesel tegenwoordig.

Ik heb ook gehoord van gevallen dat na 2 jaar de diesel nog prima was, ken ook verhalen dat na een half jaar de bruine drap uit de filters liep (alg aangroei).

Dus nogmaals, toevoeging erbij, agiteren (bewegen om ontmenging te voorkomen) door bijvoorbeeld rond te pompen.

En droog en koel opslaan niet al te onderhevig aan temperatuurswisselingen (condens vorming in de tank= rot)

http://www.google.nl/#hl=nl&gs_rn=1&gs_ri=hp&cp=19&gs_id=21&xhr=t&q=houdbaarheid+diesel&es_nrs=true&pf=p&tbo=d&output=search&sclient=psy-ab&oq=houdbaarheid+diesel&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.41248874,d.d2k&fp=83767f92f3bb72f9&biw=1229&bih=656

Link naar reactie
Share on other sites

Rondpompen (of 1x per week bidon schudden :D) is inderdaad de boodschap. Biocide toevoegen wil ook wel eens helpen.

De basis van de biodiesel welke tegenwoordig altijd wordt toegevoegd, heeft ook veel invloed, maar dat is iets dat je nooit te weten kan komen.

Kerosine is in deze een veel stabielere en zelfs bij heel lage temperaturen te gebruiken brandstof en geniet dan ook mijn voorkeur.

Maar je kan deze niet zomaar in een dieselaggregaat gebruiken zonder schade op termijn, een extra smering verhogend en

verbranding temperatuur verlagend product is dan aangewezen, bvb een paar procent minerale of plantaardige olie kan hier uitkomst bieden.

(Pas mengen vlak voor gebruik). Zoals steeds geldt: Weet waar je mee bezig bent ;)

Link naar reactie
Share on other sites

  • 11 months later...
Gast ancestral-viking

Toch een toekomstige kernoorlog?

Rusland moderniseert in snel tempo nucleair arsenaal en stelt raketten langs grens met Europa op.

 

Laten we hopen dat we over een jaar kunnen terugkijken op een 2014 waarin er niets van al die doemdenkvoorspellingen is uitgekomen.

 

Het einde van de wereld komt sneller dan de meeste mensen denken, namelijk op 27 juli 2014. Althans, dat 'voorspelt' Siri, Apple's intelligente persoonlijke assistent die ingebouwd is in het iOS besturingssysteem van mobiele apparaten. Zodra een gebruiker Siri activeert en in zowel Engels als Spaans de vraag stelt 'Welke dag is 27 juli', of 'Welke dag zal het op 27 juli zijn,' dan luidt het antwoord: 'Het is zondag 27 juli 2014 (Het openen van de Poorten van Hades)'. Hades was de Griekse god van de onderwereld. 'Weet' Siri iets dat wij niet weten, of is dit gewoon een slechte grap van een Apple programmeur?

 

Als de vraag wordt omgedraaid, namelijk 'Wanneer gaan de Poorten van Hades open', komt Siri echter met een ander antwoord: 14 mei 2005. Wel, voor sommige mensen is het leven inderdaad een hel, maar voor de hele wereld kan dat (nog?) niet worden gezegd - al scheelt in steeds meer landen niet veel meer.

 

Siri spuugt weer een andere datum uit als letterlijk gevraagd wordt wanneer 'het einde van de wereld' komt: 'Wel, Unix 32-bit tijd stroomt op 19 januari 2038 over', luidt dan het eigenaardige antwoord. Een nieuwe Y2K hype?

 

De intelligente assistent schijnt een grapje te willen maken op de vraag 'Wanneer zal de Aarde eindigen?' Antwoord: 'Zodra ze die intergalactische rondweg gaan bouwen.' (1) Dit lijkt een verwijzing naar het in 2005 verfilmde komische sf-boek 'The Hitchhiker's Guide to the Galaxy', waarin de Aarde wordt opgeblazen om plaats te maken voor een intergalactische snelweg.

 

Rusland voert kernbewapening weer op

 

Humor of niet, feit is dat de wereld op de drempel van 2014 opnieuw rekening lijkt te moeten houden met een toekomstige kernoorlog. De Russen, die in snel tempo hun nucleaire arsenaal uitbreiden en moderniseren, hebben aangekondigd om net als in de goede oude Sovjettijd kernraketten in treinen te gaan verbergen, zodat ze nauwelijks te ontdekken en te vernietigen zijn.

 

Het Kremlin reageert volgens eigen zeggen hiermee op het Amerikaanse 'Prompt Global Strike Program', waarin langeafstandsraketten met conventionele explosieven worden uitgerust in plaats van met kernkoppen. Vicepremier Dmitry Rogozin waarschuwde eerder dat als Rusland met dit soort raketten wordt aangevallen, het land 'gewoon' zal terugslaan met kernwapens. (2)

 

In 2018 gaan de Russen hun RS-20B Voyevoda raket vervangen, die van de NAVO de veelzeggende codenaam SS-18 'Satan' kreeg. President Putin benadrukte onlangs dat Rusland het aantal kernwapens niet verder zal afbouwen, zoals Obama wenst. Diverse Russische en buitenlandse nieuwsbronnen melden dat Moskou weer nieuwe raketten met kernkoppen langs de grenzen met Polen en de Baltische staten heeft opgesteld. Dat zou een reactie zijn op het in ontwikkeling zijnde NAVO-raketschild in Oost Europa. (3)

 

Rampjaar 2014?

 

27 juli 2014 is natuurlijk een slechte grap, maar desondanks zijn het niet de minsten die -in tegenstelling tot de gewone man, die volgens de media weer wat optimistischer begint te worden- waarschuwen dat 2014 wel eens een dramatisch slecht jaar kan gaan worden. Onlangs haalden we 14 experts aan, die vrezen dat er volgend jaar een nieuwe, ongekend zware financiële en economische crisis losbarst. Het Trends Institute van Gerald Celente voorspelt zelfs letterlijk een wereldwijde totale ineenstorting.

 

Minder bekend is dat de Chinese digitale krant Dajiyan in mei van dit jaar berichtte dat een speciale taakgroep van de Communistische Partij had geconcludeerd dat de Chinese samenleving in 2014 dreigt in te storten. De binnenlandse schulden zijn namelijk tot recordhoogten gestegen, en kunnen een crisis veroorzaken die veel erger is dan de crash van de Amerikaanse subprimemarkt in 2008. Daarnaast stevent het zwaar vervuilde land in snel tempo op een ecologische ramp zonder weerga af.

 

In januari haalden we de scheidende voorzitter van de Eurogroep, de Luxemburgse premier Jean-Claude Juncker aan, die tijdens een afscheidstoespraak op 7 januari vriend en vijand verbijsterde door 2013 te vergelijken met 1913, 'het jaar voor een Wereldoorlog'. 'In 1913 meenden de mensen dat de vrede voor eeuwig zou duren... Er was niets te merken van de storm die in 1914 over Europa losbarstte, eerst in de Eerste en daarna in de Tweede Wereldoorlog.' Juncker zag 'oneindig veel parallellen' tussen 2013 en 1913. 'In 1913 meenden we ook dat het definitief vrede zou blijven, aangezien we toen net een periode van 42 jaar vrede hadden gehad', waarschuwde hij.

 

Tekenen van naderende WO-3?

 

En dan zijn er van die vreemde zaken waarvan je -net als bij de antwoorden van Siri- denkt: een slechte grap, of...? Zo plaatsten we enkele dagen geleden een foto van een diorama op een technologietentoonstelling in China, waar de Chinezen hun nieuwste trots, de Chang'e 3 maanlander, lieten zien. Op de achtergrond een kaart of schilderij van de Aarde, met precies boven Europa een enorme kernexplosie. Waarom?

 

En wat was de bedoeling van het Chinese promoclipje voor het Euro-2012 voetbalkampioenschap, waarin de vernietiging van grote Europese hoofdsteden zoals Londen, Parijs, Berlijn en Rome werd getoond?

 

Tellen we daarbij op de nog altijd zeer onstabiele situatie in en rond Syrië, de nog altijd niet verdwenen dreiging van een oorlog tussen Israël en Iran, en/of Israël en de halve moslimwereld, China en Japan die elkaar al met woorden naar de keel vliegen, Pakistan en India die kernwapens op elkaar houden gericht, een Noord Koreaanse dictator die nog geschifter lijkt dan zijn vader, zijn potentiële tegenstanders uit de weg laat ruimen en Zuid Korea, Japan en de VS regelmatig met een kernoorlog dreigt...

 

W.O.-3 in 2014 - het zal toch niet? Zover zullen 'ze' het toch niet laten komen?

 

http://xandernieuws.punt.nl/home

Link naar reactie
Share on other sites

Allemaal wel gehoord of gezien " de dag dat de dollar instort" maar nu is er een korte video van een nieuwsbericht scenario dat er ergens een oorlog uitbreekt en de gevolgen voor ons westerlingen op maatschappelijk vlak (olieprijzen, voedsel, zilver, goud enz.)

 

Interessant, en eigelijk wel goed te begrijpen. Ook hiervoor prep ik:)

 

Bekijk de video's op de link

1e 5 minuten

2e 2 minuten

En u heeft een nieuws bericht uit de (nabije) toekomst gezien.

 

http://www.futuremoneytrends.com/index.php/category-table/281-new-video-the-day-the-world-ended

 

En bedankt moet ik voor nog iets preppen:p:p:p:p

 

Sent from my LG-P760 using Tapatalk

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...