Ga naar inhoud
GENEGEERD

Kleding: How do you hit the Road!


Aanbevolen berichten

:)zoveel mogelijk rustige kleding, onopvallend, ook dubbelzijdige jassen zijn handig, met 2 verschillende kleuren. ruime zakken en mogelijkheid tot makkelijk bewegen. goede schoenen en misschien onder je ruime broek en jas knie en elleboog beschermers. evt steekwerend t shirt etc. maar zoveel mogelijk doorsnee bewegen. is het hek van de dam en je moet je plek verdedigen tegen burgers bepak je dan met pbm. en smink je hoofd in oorlogs kleuren:cool:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • Reacties 80
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

Wat kleding betreft zou ik hetzelfde dragen als dat ik normaal doe; sneldrogend, warm en comfortabel.Maar wol en vilt behoren ook zeker tot de favoriet.

Mijn schoenkeuze valt alleen wat meer op, deze vind ik veel prettiger dan bijvoorbeeld bergschoenen of kisten.

deze voelen alsof je op blote voeten loopt zonder jevoeten te beschadigen.

Mijn five-fingers zijn ideaal aangezien ze bijna geruisloos zijn in bijvoorbeeld dorre en gevallen blad van de bomen.

(Spreek uit ervaring)

Voorbeelden daarvan zijn te vinden op www.5fingers.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

wacko's zien we genoeg, maar dit zien we te weinig ;)

 

Ik vindt dan ook dat alle vrouwelijke.preppers hier een prep kalender moeten maken met foto's als deze (zou ik nu gezeur krijgen met mijn vrouw???) :p

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

Bij mijn kleding keuze neem ik het volgende mee:

- kunststof ondergoed en thermo kleding zal bij warmte/vlam tegen het lichaam plakken. Ik kies voor natuurlijke producten als Marino wol.

- Kniebeschermers onder de broek voorkomen verwonding en besmetting met al die zooi die overal gaat liggen (glas, spijkers, enz).

- ik zou wel voor een kogel en steekwerend vest kiezen welke prima onopvallend te dragen zijn. (Die van mij is in iedergeval niet te zien).

- sommige kleding (oa goretex) maakt veel geluid.

- bescherming enkels door hoge schoenen.

- een camo netje om lichaamsvorm te veranderen (schouders tov hoofd) dit echter niet tijdens verplaatsingen.

- handen en gezicht zijn in het donker goed zichtbaar dus wanneer ik ongezien wel verplaatsen zorg ik voor handschoenen en sjaal/muts combi voor gezichtsbedekking.

 

- wanneer verplaatsen door een urban context zijn grijstinten van grote meerwaarde. Naast dat grijs veel te vinden is in deze gebieden heeft het nog een groot ander voordeel. Het menselijk brein wordt in veel mindere maten getriggerd door de kleur grijs t.o.v. Andere kleuren. Er zijn geen uniformen of beroepsgroepen waar mensen voor vrezen in deze kleur. Tevens komt uit onderzoek dat wanneer op een schietbaan div. Doelen met kleuren worden neergezet de kleur grijs vaak als laatste wordt beschoten door een willekeurige schutter.

 

De kleur zwart is een zeer slechte camo kleur. Enkel in donkere schaduw kan er een voordeel mee gedaan worden. Veel interventie eenheden hebben gekozen voor deze kleur om dat dit "power" en agressie overbrengt welke hun tegenstander moet imponeren. Tevens heeft 1 kleur gebruiken als voordeel dat vanaf afstand niet precies duidelijk is wat deze persoon meedraagt. Wel lekker als je een gordel draagt en de verdachte zien op filmbeelden van een nieuwscamera dat je via het dak komt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als ik van huis uit op pad zou moeten maakt het weinig uit wat ik aantrek omdat ik mijn rubberboot naast mijn huis heb liggen en in een keer ongezien naar mijn bol kan varen. Helaas gaat er veel vrije tijd in werken zitten en ben ik dus vaak onderweg. Om vanuit de woon/werk situatie weg te komen heb ik in de auto wat dingen liggen die ik normaal nooit zou dragen/gebruiken.

 

zwart leren (kringloop) jasje van het type wat een groot deel van de stads bewoners vaak draagt

een aantal grote supermarkt tassen

een baseball petje

 

Het jasje is bedoeld om een beetje op te gaan in de massa en de boodschappentassen zijn bedoeld om mijn GHB ( ops vest ) en mijn eigen jas in te bewaren totdat ik weg van de drukte ben. Eigenlijk de al eerder genoemde "zwerverlook" totdat ik weer op eigen terrein ben.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...