Ga naar inhoud
GENEGEERD

U bent zojuist door Mark Rutte aangesteld als nationaal prep adviseur.....


Gast Dick Berts

Aanbevolen berichten

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • Reacties 55
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Mijn ontslagbrief direct weer indienen.. Preppen is iets wat je 'individueel doet'. Met individueel bedoel ik dus niet collectief, niet met het hele land. Als dit in de politiek zou komen of in de wetboeken dan zou het betekenen dat er richtlijnen naar komen. Dit móet men in huis hebben, dit is legaal, dit is illegaal, etc. Kamerdebatten, mensen die het zich niet kunnen veroorloven, Kamervragen wat allemaal belangrijk is en wat niet door een stelletje ongeregeld in de Tweede Kamer die overal een mening over heeft maar geen idee heeft wat preppen nou precies inhoud, nee, laat het maar lekker aan de persoon zelf over. Daarnaast vind ik Mark Rutte ook totaal niet in de politiek passen.

 

Als je de letters van zijn naam door elkaar husselt krijg je niet voor niets kamertrut.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Stel dat Mark Rutte ineens het licht ziet, of beter gezegd, de duisternis die in de vorm van een allesvernietigende economische crisis op ons afkomt. Hij is zo verstandig, om u aan te stellen als zijn nationale prep adviseur. Hij vraagt u om pijlsnel met een aantal adviezen te komen, om de gevolgen van de crisis op te vangen. Het gaat niet om economische maatregelen, want daar heeft hij al adviseurs voor. Hoe zou uw advies eruit zien?

 

nationaal prepadviseur de natte droom van dick berts :D

ik zou mijn ontslag aanbieden nog wel mijn salaris meenemen en dat verzilveren voor goud

en dick berts voordragen bij rutte om deze taak te vervullen.

aangezien rutte op het laatse moment toch nog verstandig is geworden mag ik hopen op een goede afloop, de kogel is immers toch al door de kerk maar wellicht kan dick berts wat licht brengen in de duisternis.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...