Ga naar inhoud
GENEGEERD

Goldman Sachs en de ondergang van Europa


Cyberbeer
 Share

Recommended Posts

De grote bank "Goldman Sachs" is bezig om zich te verijken met de ondergang van Europa. Vele pionnen(oud werknemers) van Goldman Sachs, hebben al enige tijd belangrijke posities ingenomen in het financiële systeem van Europe. De regeringen van Europa laten in de media zien dat zij er alles aan doen om Europa er weer boven op te helpen. Maar is dat ook zo, als de pionnen van Goldman Sachs aan de touwtjes trekken?

 

Goldman Sachs en Europa

http://www.telegraaf.nl/buitenland/11871273/__Le_Pen_haalt_uit_naar_Goldman_Sachs__.html

http://www.deondernemer.nl/economie/611783/Het-kabinet-Goldman-1.html

http://nos.nl/artikel/351520-verrotte-cultuur-bij-goldman-sachs.html

http://www.youtube.com/watch?v=kpg76VjTa58

 

Griekenland

http://tegenlicht.vpro.nl/afleveringen/2011-2012/Goldman-Sachs-en-de-vernietiging-van-Griekenland.html

http://edition.cnn.com/2011/11/11/business/ecb-italy-euro-crisis/index.html?hpt=ieu_r1

http://theeconomiccollapseblog.com/archives/category/europe

Link naar reactie
Share on other sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Als de regeringen van Europa er alles aan zouden doen om Europa er weer bovenop te helpen, zouden we nu al lang terug op een paralelle goud/zilver standaard zitten, en was de centrale bank afgeschaft. Sterker nog, de politieke Europese Unie en de Euro zouden in de eerste plaats niet eens bestaan. Maar het gaat om macht, de welvaart van de bevolking is ondergeschikt. Dit was al zo lang voordat Goldman Sachs überhaupt bestond. De pionnen van Goldman Sachs zijn andere mensen, maar daar houden de verschillen op.

Link naar reactie
Share on other sites

Wat ik mijzelf afvraag in 2012 is dit:

 

Het doel van de mens op deze aarde, moet toch zijn het evalueren naar iets beters? Hoelang bewandelen wij al niet deze planeet? En wat doen wij elkaar allemaal aan? Hoe komt het dat ons gedrag achteruit gaat in plaats van vooruit. Waar is onze liefde voor elkaar gebleven? Het enige waar de mens aan denkt is hebzucht(geld), macht, dood en verderf. Is dit de toekomst van de mens? Elkaar kapot maken? Wat een wereld is dit geworden.

Link naar reactie
Share on other sites

  • Admin

Ik denk dat de mens erg egoistisch is en hebzucht en macht altijd zullen blijven en evalueren naar iets beter niet zie gebeuren (in ieder geval niet in mijn leven).

 

Goldmach Sachs is hier een sprekend voorbeeld van.

 

In de uitzending van tegenlicht "de vernietiging van Griekenland door Goldman Sachs" die je aanhaalt kan zo dienen als een spannend filmscript. Je zou zeggen, hebben we dan niks geleerd van de val van Lehman Brothers en de creditcrisis? Ik denk het niet en daarom anticipeer ik ook nu al op de dag dat het alles door het gaatje gaat.

Link naar reactie
Share on other sites

  • Admin

Ik ga ook altijd uit van het goede van de mens en als de wereld zou bestaan uit allemaal Cyberberen en Goldjes dan zou de wereld er een stuk beter uit zien :) Karakters, opvoeding en waar je geboren wordt hebben zo'n impact op hoe mensen tegen het leven aan kijken en de rest van de wereld. Er gebeuren ook heel veel goede dingen in de wereld maar ik word ook vaak afgeleid door "negatief nieuws" en zaken. Ik zit zelf op veel depression blogs te lezen en dat maakt het leven ook niet echt vrolijker.

Link naar reactie
Share on other sites

  • Admin

Heb net op mijn apple tv op HBO de film (docu) "Too Big To Fail" gezien en gaat over de ondergang van Lehman Brothers. Dit zou eigenlijk verplichte kost moeten zijn voor de middelbare school! Zeer interessant om te zien wie er allemaal aan de touwtjes trokken en hoe ze geprobeerd hebben om Lehman Brothers te redden (of juist niet).Goldman Sachs komt er ook in voor.

Link naar reactie
Share on other sites

  • 1 month later...

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...