Ga naar inhoud
GENEGEERD

Complot "Fiscal Cliff"


Mr. Gold
 Share

Recommended Posts

  • Admin

De afgelopen weken lees ik mij veel in het "fiscale afgrond" probleem. Ik heb vrijdag enkele put opties op de index genomen in het geval ze er voor 31 december niet uitkomen en gevoelsmatig de beurs een flinke knauw hierdoor kan krijgen omdat het vertrouwen in de regering zoek is en dus ook in de financiële markten.

 

Ik las net op de website zerohedge het volgende artikel: http://www.zerohedge.com/news/2012-12-29/ron-paul-fiscal-cliff-we-have-passed-point-no-return Waarin Ron Paul aangeeft dat we het punt van "no return" al zijn gepasseerd m.b.t. deze financiële ellende.

 

Ik lees na deze artikelen ook regelmatig de reacties van de lezers onder deze stukken en de volgende reactie viel mij op en ik dacht, dit zal toch niet waar kunnen zijn?

 

From a US dissident site -

 

Interviews said to be with an insider at the US Department of Homeland Security (DHS), saying that the US 'fiscal cliff' game, along with these 'mass shooting' incidents like in Connecticut, are all part of the US gov't preparing the US public for a managed US dollar and economic collapse and a new kind of domestic US dictatorship

 

The interviews say the plan is to let the system collapse, the EBT 'food stamp money' cards won't work and so on, have a few weeks of chaos and hunger and violence, till most hungry Americans beg for protection from their government

 

Then they will put in steps where the US government will control nearly everything, many dissidents taken off to camps, and most types of firearms and upper-capacity magazines get confiscated ... with a few less high-power, totally registered guns allowed to be kept by US citizens who don't violate the new rules or restrictions on life

 

Unsettling stuff, if true ... site is Douglas J Hagmann's 'Northeast Intelligence Network' ... here are the DHS 'insider' interviews in text, two parts

 

DHS Insider Part 1

http://www.homelandsecurityus.com/archives/7305

 

DHS Insider Part 2

http://www.homelandsecurityus.com/archives/7310

 

 

Ideeën hierover?

  • Leuk 1
Link naar reactie
Share on other sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Uhhhhh tja, ik heb het zelf ook niet zo op complotten, maar als je alle puzzelstukjes van de afgelopen tijd bij elkaar legt kom je toch echt al vrij snel bij de bovenstaande conclusie uit. Bij die schietpartij rammelt het overigens ook nog, in diverse eerste berichten die ik daarover hoorde en las was er sprake van een persoon in cammokleding die men uit de struiken zou hebben geplukt, daar hoor je nu niets meer van.

 

Die 'camps' waar het comment het over heeft zijn ook best scary, zal even kijken of ik dat filmpje nog kan vinden.

  • Leuk 1
Link naar reactie
Share on other sites

Uiteindelijk zal elk ineenstortend systeem teruggrijpen tot een van de klassieke scenario's die we de laatste tijd veelvuldig hebben mogen zien. Dit leidt eigenlijk altijd tot ofwel een revolutie ofwel een dictatuur die met harde hand afgedwongen moet worden.

In Amerika, met zijn grootgeldbezitters kun je dit alleen doen met de steun van de grootbanken en grootindustrielen, dus onder het mom van een zakenkabinet met als uiteindelijk inzet een moderne feodale monarchie met bankiers en industrieelen als de nieuwe graven, hertogen tsaren en sultans.

 

Wel moet je dan kijken naar de inner core van een volk.

De amerikanen zijn zo enorm patriottisch en zo tot de tanden bewapend dat een dictatuur via een collapse tot stand brengen waarschijnlijk geen schijn van kans zal maken. Het land zal eerder uiteenvallen dan in een dictatuur veranderen( met dank aan de Bill of rights).

 

De enige mogelijkheid is dan de "roman way". Geef het volk brood en spelen, mat ze af door elke keer een nieuwe gemeenschappelijke vijand te vinden, en stomp ze af door decadentie en propaganda. Hier zijn crisissen nodig om de weggegeven rijkdommen en privileges weer terug te brengen bij de machthebbers. In Rome waren dat de machtsovernames en de noodzaak om het rijk tegen indringers te beschermen. Daarna kan het spelletje weer van voren af aan beginnen.

(komt iemand dit bekend voor?)

 

Echter, ook het romeinse rijk is uiteindelijk aan de lasten van de decadentie bezweken en ineengestort. De effecten waren desastreus. De gestructureerde europese wereld had honderden jaren nodig om zich daarvan te herstellen.

 

(de rest is aan de lezers verbeelding)

  • Leuk 1
Link naar reactie
Share on other sites

Die 'camps' waar het comment het over heeft zijn ook best scary, zal even kijken of ik dat filmpje nog kan vinden.

 

Daar ist ie dan, kijt en huiver. Jaja, het is een complot, maar die gebouwen staan er toch echt.... Een tehuis voor bejaarden? Met dubbele hekken en prikkeldraad naar binnen gericht? Raaaarrrrr. En wel aardig toch, een privé spoor (voor trein) zo het complex in, wat een luxe voor die oudjes.

 

https://www.youtube.com/watch?v=zca_hd9dFn4

Link naar reactie
Share on other sites

Weer een conspiracy in the making....het is bijna onvoorstelbaar allemaal. De geheime agenda van supra-nationale en supra-internationale genootschappen met macht is lastig te raden. Dit is wel een scenario inderdaad. En zijn tekst:

 

But trust me, you write about this, you’ll be called a kook. It’s up to you, it’s your reputation, not mine. And speaking about that, you do know that this crew is using the internet to ruin people, right? They are paying people to infiltrate discussion sites and forums to call people like you idiots. Show me the proof they say. Why doesn’t you source come forward? If he knows so much, why not go to Fox or the media? To them, if it’s not broadcast on CNN, it’s not real. Well, they’ve got it backwards. Very little on the news is real. The stock market, the economy, the last presidential polls, very little is real.

 

But this crew is really internet savvy. They’ve got a lot of people they pay to divert issues on forums, to mock people, to marginalize them. They know what they’re doing. People think they’ll take sites down – hack them. Why do that when they are more effective to infiltrate the discussion?

 

.....past daar natuurlijk prima in. Er zijn zoveel problemen op dit moment, zoveel angst (na de schiet / moordpartij op de kleuterschool) en onrust (Syrië, Israël, Iran), zoveel onzekerheden (Fiscal Cliff, Financiële crisis Europa en USA), dat in mijn ogen, belachelijke wetten en maatregelen met weinig moeite kunnen worden doorgedrukt. De verantwoordelijke politici hebben niet eens in de gaten dat ze 'gepeopled' worden. Ze lezen de stukken niet eens, zo bleek al eerder rondom de ACTA-hoax. Zolang iedereen (inclusief politici) bezig is het zand uit de ogen te wrijven wat door media wordt rondgestrooid, hebben de NWO-mannetjes de vrije hand.

 

De ontwikkeling van het opzetten van de Amerikaanse FEMA camps, de roep om Gun-Control, de opdringende Privacy-limiterende maatregelen....Als je dit benoemt, wordt je als idioot afgedaan. Lekker makkelijk, heb je weer zo'n prepper die de overheid wantrouwt...zeg, was die schutter op de kleuterschool niet óók een prepper.....? Dan heb je de stigmatisering rond. De andersdenkenden, de blaffende Whistleblowers, de Geaks en Freaks op internet, de boefjes van Anonymous (in mijn ogen het beste wat internet is overkomen, all hail Anonymous!), de preppers, de links radicalen, de normaal denkende politici (waarom luistert er nou niemand naar Farage?)....Gooi daar het sausje overheen van de Banksters die de absolute macht hebben, de Wapen industrie die nu al loopt te kwijlen van een ontsporing van het conflict in het Midden Oosten, de Olieboeren die smullen van genot met een wereld die totaal afhankelijk is van hun zwarte goud, een paus die met zijn reet op teveel geld zit en oproept tot ONVERDRAAGZAAMHEID ten opzichte van homo's (....de volgende club die verkettert wordt is ongetwijfeld de mensen die niet geloven of mensen die een ander geloof hebben....mark my words), en ondertussen viert de criminaliteit overal hoog tij. Natuurlijk worden er BAKKEN geld verdient met de verkoop van illegale wapens zodra de wetten strenger worden, meer illegale wapens gaat fijn hand in hand met de handel en wandel in drugs en laat me raden, iedereen loopt met een onbestemd onderbuiksgevoel en dat gaan ze even lozen in een gedwongen prostituee uit één of ander Oezbekistan of andere ~stan....

 

Meneer Obama wilde de belastingen verhogen (ook voor de rijken) en de Obamacare verder uitbreiden en uitkeringen verlengen qua duur....wat gaat een gespannen economie doen als de uitgaven stijgen? QE4 staat voor de deur, de Fed zet de geldpers nog even een tandje hoger.

 

Nou ja....de Vijf Groepen die de Wereld in hun Macht hebben (copyright Keyser Suze), lijken een ultiem Pact te kunnen sluiten. Welnu, there is no escape....wellicht

?
  • Leuk 1
Link naar reactie
Share on other sites

Ja Amerikanen houden van complot theorieen..

 

Waarschijnlijk is het veel simpeler, zelfs bij grote bedrijven zie je dat er spelletjes gespeeld worden om iets te bereiken.

Als je alles voor elkaar krijgt op tijd krijg je geen mensen bij je project ook niet als die 80 uur per week werken, nou ja bij ons dan :rolleyes:, dus ga je bewust zaken te laat opleveren, die minder belangrijk zijn, om wel meer mensen te krijgen enz enz.

 

Als je dat spel goed beheerst krijg je daar ook nog een bijzonder riant salaris voor...

Als het gaat over een regering is dat spel en de belangen nog veel groter, naar in de basis het zelfde.

Bij een bedrijf gaat het bedrijf over de kop als het echt fout gaat, bij een regering tja vul maar in...

 

Grt

Kans

Link naar reactie
Share on other sites

Ideeën hierover?

 

Complot theorieën zijn leuk voor mensen die denken dat de complete wereld samenleving gestuurd kan worden.

Maar als je ziet dat je zelfs je eigen leven maar slecht kunt sturen, een kleine firma niet eens gestuurd kan worden, laat staan een stat of land, dan hebben complot theorieën weinig zin.

Link naar reactie
Share on other sites

Complot theorieën zijn leuk voor mensen die denken dat de complete wereld samenleving gestuurd kan worden.

Maar als je ziet dat je zelfs je eigen leven maar slecht kunt sturen, een kleine firma niet eens gestuurd kan worden, laat staan een stat of land, dan hebben complot theorieën weinig zin.

 

Ik ben geen complot fan, maar hier ben ik het ook niet mee eens.

Ik vind de hele banken sector, ik noem bv. Libor, wel degelijk aan de complot eisen voldoen!

 

Geld macht ten koste van de gewone man is schering en inslag.

En ik zie dat op geen enkele manier veranderen?

 

Grt

Kans

Link naar reactie
Share on other sites

Ik ben geen complot fan, maar hier ben ik het ook niet mee eens.

Ik vind de hele banken sector, ik noem bv. Libor, wel degelijk aan de complot eisen voldoen!

 

Geld macht ten koste van de gewone man is schering en inslag.

En ik zie dat op geen enkele manier veranderen?

 

Libor is geen complot, dat is fraude.

Link naar reactie
Share on other sites

  • Admin

Vers van de pers:

 

http://www.businessinsider.com/obama-we-dont-see-a-deal-2012-12

 

With the fiscal cliff deadline looming, President Barack Obama used a rare appearance on Meet The Press today to make his closing arguments and defend his inability to have reached a grand bargain.

"I was modestly optimistic yesterday, but we don't see an agreement," Obama told MTP host David Gregory in the interview, which was taped at the White House Saturday. "We have been talking to the Republicans ever since the election was over. They have had trouble saying 'yes' to a number of repeated offers."

 

 

Read more: http://www.businessinsider.com/obama-we-dont-see-a-deal-2012-12#ixzz2GY9qyG5B

Link naar reactie
Share on other sites

Eigelijk is dit inderdaad een puzzel die al jaren gespeeld wordt. Zo de bron zegt in t stuk van @Mr. Gold vanaf 1990.

 

Conspiracy .. ik haat dat woord ... maar ben dr gek op ;o) ..

Dit hele verhaal.. IS NAAR MIJN MENING helemaal op zijn plek aan het vallen.. Het filmpje van jesse ventura over de fema camps is al in januari 11 geupload.

 

Als we alle feiten op een rijtje zet van deze fiscal cliff is dit toch de makkelijkste manier om het te laten klappen.. obama die een uur geleden oproept om de :middenklasse: te sparen met het belastingpercentage .. nog ff zieltjes winnen.

 

IK DENK ;o) dat dit het drama wordt dat de poep aan de knikker gaat brengen.. collapse dollar + georganiseerde superstorm + schietincidenten op kinderen/brandweermannen en ga zo maar door.

Het hele geplande programma.En de schapen mogen mee gaan spelen..

Waar ik persoonlijk bang voor ben is dat wij hier enorm veel schade van gaan ondervinden. Europa .. laat me niet lachen!!

 

Ik ben geen voorspeller en ik hoop dat ik geen gelijk krijg , maar een burgeroorlog i.v.m geen geld , geen eten, paniek , bang.. plus inleveren wapens.. eerst vriendelijk gevraagd in ruil voor een 100 of 200 dollar foodbon word je zoet gehouden. Dan wordt er dringend opgeroepen!! Dan gaat automatisch regel 3 in werking .. Deur in deur uit.. OVERAL en inleveren die wapens. Niet .. huppa fema heropvoeding.

Politiecorpsen die al meer dan 2 jaar getraind worden met soldaten opleidingen.. In geval van BURGEROPSTAND!! Als mensen tevreden zijn komen ze niet in opstand!!

 

Meer dat 500 miljoen doodskisten staan al klaar verspreid over het hele land.. En worden nog steeds toegevoegd.. 4 volwassen kunnen in 1 kist dus hup hele gezin er!!

 

en obama.. ach obama is een marionet!!

 

Dat denk ik erover!!

 

xxbirgittexx

Link naar reactie
Share on other sites

Ik ben het helemaal met @missbir eens. Conspiracy, uitbuiting, spelletjes en een parasitaire graaizucht. Noem het zoals je wilt, maar dat de boel flink gemanipuleerd wordt is voor mij zeker.

 

Hier nog een artikel. Homeland Security USA heeft dit jaar 450 miljoen .40 kogels aangeschaft dit jaar. Ze verwachten dat dit tegen de eigen bevolking gebruikt gaat worden tijdens een opstand of een burgeroorlog. Ter vergelijking, in de oorlog tegen Iraq zijn er "maar "5,5 miljoen kogels per maand verbruikt.

 

In dit artikel van Naturalnews wordt ook uitgelegd hoe- en op welke manier- je een greep naar dictatorschap kan verwachten.

 

En naast bovenstaand aantal zijn er nog ingekocht:

 

• Over one million rounds of hollow-point .223 rifle ammo

• Over half a million rounds of non-hollow-point .223 rifle ammo

• 220,000 rounds of 12 gauge shotgun #7 ammo (target ammo)

• Over 200,000 rounds of 12 gauge shotgun #00 buckshot ammo (tactical anti-personnel ammo)

• 66,000 rounds of 12 gauge shotgun slugs (tactical anti-personnel, anti-vehicle rounds)

• Over two million rounds of hollow-point .357 Sig JPH (hollow-point) pistol ammo (anti-personnel)

• Over four million rounds of .40 S&W JPH (hollow-point) pistol ammo (anti-personnel)

• Over 60,000 rounds of .308 match grade anti-personnel sniper rounds (BTHP)

• Plus, hundreds of thousands of additional rounds of .38 special, .45 auto, 9mm, 7.62x39 (AK rifle) ammo, and others.

 

Zie dit artikel

 

Al met al idiote aantallen, waar zouden die voor nodig zijn? Naast de stapels doodskisten in de Femakampen.

Link naar reactie
Share on other sites

Complot theorieën zijn leuk voor mensen die denken dat de complete wereld samenleving gestuurd kan worden.

 

De 'complete wereld' is wel een erg groot speelveld in deze, maar ik denk meteen aan de tactiek Rule by fear. Ik kan me nog erg goed herinneren dat er in de aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen in 2004 opeens van alles werd geroepen over een nieuwe dreiging (na 9/11), code orange, verhoogde staat van paraatheid, etc en ik dacht: Sjongejonge dit komt Bush toevallig wel veeeeel te goed uit ...

 

Wie zegt dat er echt een dreiging was? Het viel niet te bewijzen! Ik weet nog hoe shocked ik was dat ook het Nederlandse nieuws het klakkeloos over nam, zonder enige kritische noot erbij.

 

CNN berichtte op 2 aug 2004:

 

U.S. raises threat level at key financial sites

 

Security at financial sites in New York City, northern New Jersey and Washington, D.C., increased significantly Sunday after the Department of Homeland Security raised the terror threat level for those areas to orange, or high. "Alarming" intelligence from multiple sources indicates that al Qaeda terrorists could be poised to strike financial institutions, Homeland Security Secretary Tom Ridge said.

 

Bron: http://edition.cnn.com/2004/US/08/01/terror.threat/index.html

 

En ja hoor, jaren later kwam de verduidelijking, bij het verschijnen van de bio van die Tom Ridge van Homeland Securities:

 

[video=youtube_share;zyH34HTgvS0]http://youtu.be/zyH34HTgvS0

 

Met een andere invalshoek op het zelfde bericht is deze ook nog de moeite waard: Fabricating Terror.

Dus ja, ik geloof dat een samenleving prima te manipuleren = sturen is.

Link naar reactie
Share on other sites

De afgelopen weken lees ik mij veel in het "fiscale afgrond" probleem. Ik heb vrijdag enkele put opties op de index genomen in het geval ze er voor 31 december niet uitkomen en gevoelsmatig de beurs een flinke knauw hierdoor kan krijgen omdat het vertrouwen in de regering zoek is en dus ook in de financiële markten.

 

Ik las net op de website zerohedge het volgende artikel: http://www.zerohedge.com/news/2012-12-29/ron-paul-fiscal-cliff-we-have-passed-point-no-return Waarin Ron Paul aangeeft dat we het punt van "no return" al zijn gepasseerd m.b.t. deze financiële ellende.

 

Ik lees na deze artikelen ook regelmatig de reacties van de lezers onder deze stukken en de volgende reactie viel mij op en ik dacht, dit zal toch niet waar kunnen zijn?

 

Ideeën hierover?

 

Ideeën hierover?

 

Ik vind alle ontwikkelingen rondom de Fiscal Cliff reuze interessant, vooral met het oog op de gevolgen voor de euro, daarom ben ik deze thread gaan lezen.

 

Hier zijn mijn ideeën:

 

Ik kom de woorden Zero Hedge, Douglas J. Hagmann, Northeast Intelligence Network en homelandsecurityus.com tegen en denk meteen “Nee toch!”. Zero Hedge? Is dat niet de blog die in de Verenigde Staten wordt gezien als een “batshit insane finance blog”, vol met complot theorieën en met een "apocalyptic world view"? Vooruit dan, goed om te lezen als iets vermakelijks.

 

Maar dan Northeast Intelligence Network, Douglas J. Hagmann en homelandsecurityus.com? Ten eerste, “homelandsecurityus.com” klinkt officieel, alsof het een betrouwbare bron is (de US Department of Homeland Security), maar dat is het niet. Het is een privé site van Northeast Intelligence Network met een verborgen agenda, vol Amerikaanse patriottische retoriek en gefixeerd op terroristische bedreigingen. Ten tweede, de mensen die aan de blogs van homelandsecurityus.com bijdragen, inclusief Douglas J. Hagmann, zijn extreemrechts types. De thema’s waarover ze schrijven zijn uitgesproken anti-islam, anti-Arabisch, extreemrechts pro-Israël en radicaal pro-zionisme. Ze zijn fel anti-Obama, gespecialiseerd in complot theorieën zoals “Obama is een moslim” en “Obama is geen legitiem President (geboren in Kenya)” enz. Hun blogs zijn vol “feiten” die gewoon niet kloppen, leugens dus.

 

En, tenslotte, Northeast Intelligence Network heeft het ook over Amerikaanse FEMA camps, weet je wel: “the US government will control nearly everything, many dissidents taken off to camps”. Dat is de reinste onzin, het is zelfs op Glenn Beck’s FOX nieuwsprogramma tegengesproken, en dat zegt wat! Het blijkt dat de foto van een zogenaamde “FEMA concentratiekamp” in Amerika in werkelijkheid een satelliet beeld van een Noord Koreaanse dwangarbeiderskamp was... dat geeft aan hoe smerig instanties zoals Northeast Intelligence Network omgaan met de werkelijkheid/waarheid.

 

Wat Zero Hedge en homelandsecurityus.com in hun blogs zetten mag van mij allemaal (ook als homelandsecurityus.com serieus op zoek gaat naar Bigfoot en UFO’s) en er zullen mensen zijn die hun verhalen geloven, maar ik vind dat mensen best mogen weten wie achter instanties zoals Northeast Intelligence Network / homelandsecurityus.com staan. Zelfs neem ik hun verhalen met een korreltje zout (om het netjes te stellen).

Link naar reactie
Share on other sites

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...