Ga naar inhoud
GENEGEERD

Hoe ga je je in deze crisis goed voorbereiden?


Mr. Gold

Aanbevolen berichten

Veel mensen denken dat er in ons veilige Nederland niets kan gebeuren, er is hier ook al tijden geen echte ramp geweest. Er is elektriciteit, de schappen van de supermarkten zitten vol en er komt altijd water uit de kraan. We hoeven er nooit over na te denken, alles is geregeld. Het zeewater wordt netjes achter de dijken gehouden, je kunt overal pinnen, niets aan de hand. Maar is dat zo? Wat gebeurt er als de elektriciteit langer dan een dag uitvalt? En wat als de olie zo duur wordt, dat vrachtwagens bijna niet meer rijden om supermarkten te bevoorraden. De economie wordt steeds instabieler, doordat er zoveel geld wordt gecreëerd wordt de kans op inflatie, of zelfs deflatie steeds groter. Het resultaat kan zijn dat ook in Nederland de voedselprijzen (explosief) stijgen. En om eerlijk te zijn, op economisch gebied is de crisis al aan de gang, hoe het verder gaat weet niemand.

 

Interessant artikel, bron en lees verder: http://www.zoalsjijwilt.nl/hoe-ga-je-je-in-deze-crisis-goed-voorbereiden/

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...