Ga naar inhoud
GENEGEERD

Uitleg voor Jan & Jantina met de Pet; Target-2 bedrog: NL � 200 miljard kwijt aan EU


Tom
 Share

Recommended Posts

Nu steengoeie uitleg over de geldstromen op de onderstaande link;

(Zelfs ik snap het, met enige overpeinzing)

 

Den Haag en Brussel offeren onze toekomst op aan de euro afgod

 

Onze welvaart en toekomst hangen af van het succes van de eurozone. Althans, dat is wat de gevestigde politieke en financiële orde ons graag wil doen laten geloven. Klopt het dat, zoals men in Den Haag al vaak heeft beweerd, ons BNP voor 20%, 30% of zelfs nog meer afhangt van het slagen van de euro? Een blik op het door onze politici doodgezwegen Target-2 systeem verklapt het ondubbelzinnige antwoord: NEE. Het Target-2 systeem, dat Nederland al ruim € 200 miljard euro heeft gekost, is niets anders dan een even bedrieglijk als monstrueus subsidiesysteem om Zuid Europa overeind te houden en Noord Europese bedrijven en banken te spekken. De torenhoge rekening wordt betaald door... u, uw kinderen en uw kleinkinderen.

 

LEES VERDER OP XANDERNIEUWS

 

Misschien al eens eerder hier iets over gelezen, maar kan niet zo snel terugvinden, de bovenstaande link is wel weer up to date.

  • Leuk 1
Link naar reactie
Share on other sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

''Hoe kon het dat de totale Nederlandse export tussen 2004 en 2012 toenam van € 123,7 miljard naar € 215,9 miljard, maar dat de welvaart van de gemiddelde Nederlander níet toenam en in veel gevallen zelfs verminderde? De verklaring vinden we in het Target-2 systeem van de Europese Centrale Bank.''

(uit dezelfde bron)

 

We worden gewoon genaaid waar we bijstaan..

Link naar reactie
Share on other sites

''Hoe kon het dat de totale Nederlandse export tussen 2004 en 2012 toenam van € 123,7 miljard naar € 215,9 miljard, maar dat de welvaart van de gemiddelde Nederlander níet toenam en in veel gevallen zelfs verminderde? De verklaring vinden we in het Target-2 systeem van de Europese Centrale Bank.''

(uit dezelfde bron)

 

We worden gewoon genaaid waar we bijstaan..

 

Yup, en we kunnen er niets aan doen. De meeste Nederlanders hebben geen flauw idee dat dit gebeurd, het nieuws zal je er niet over horen, dus het zal nog wel even doorgaan zo.

Link naar reactie
Share on other sites

En zo gaat het dus al jaren. Wat maakt dat we in de jaren 80, massaal naar Amsterdam trokken en protesteerden en nu iedereen als een lamme zak op de bank blijft hangen?

Er zijn steeds meer mensen die dit weten en nog is de kritieke massa niet bereikt. Ik ga rustig met een spandoek staan, maar alleen zet dat weinig zoden aan de dijk :mad:

Het is zo duidelijk, Rutten die er slechts 2 maanden voor nodig had om 3 van zijn belangrijkste verkiezingsbeloften te verbreken. We staan erbij en we kijken ernaar......

Link naar reactie
Share on other sites

en ondertussen word ook ik steeds kwader en kwader .. bijna witheet. Steeds meer vermoedens komen uit.

 

Iedere keer denk ik .. het kan niet erger.. maar voila daar is weer een bewijs, zal ook wel niet het laatste zijn. zucht

 

Het is niet meer when the shit hits the fan.. we zitten al tot aan onze nek in die shit!!

 

xxbirgittexx

  • Leuk 2
Link naar reactie
Share on other sites

OOOOOOOoooooh jajaja jajaja JAJAJA GA DOOR! OOOOOOOOOoooooooohhh mijn god, neem me NEEM ME! Neem mij, van achter, van voor, oraal, anaal, neem mijn zusje en mijn moeder ook....ooooooh ja lekker beest van me, zet je nagels in mijn rug, scheur me in tweeën, laat niets van me heel, DOE ALLES totdat het pijn doet....

 

en zo, beste mensen, worden we genaaid. En we vinden het prima. Er is voetbal op TV, we kunnen SMSjes sturen naar the Voice zodat we de illusie hebben iets te betekenen in deze wereld, we gaan rustig op onze rug liggen om door Brussel of Den Haag nog verder te worden uitgekleed. Vandaag even gebeld met de belastingdienst waar mijn geld bleef, ik wordt wel geacht vet te betalen over de salarissen die ik mijn personeel verschuldigd ben, maar mijn teruggave van enkele tienduizenden euro's (die ik hard nodig heb want ik heb een dikke vette lening voor al die apparatuur in mijn praktijk) kan op zijn hoogst nog wel drie jaar duren en er is niemand die ik even kan bellen zodat het sneller gaat. RAAAAAAAAAAAAAZEND wordt ik daar van.

 

Kom op...neem me nog een keer...ik ben zo'n lekkere domme nymfomane die toch niet van geld houdt. En eerlijkheid? Dat is voor sprookjes.

  • Leuk 2
Link naar reactie
Share on other sites

Kijk, wanneer Jan en Jantina door de bomen het bos niet meer zien, of ze snappen gewoon niet meer hoe het zit, kunnen ze er ook niets aan veranderen.

En inmiddels zijn ze zo suf geluld, en doorgerekend hoe ze de de rest van de maand kunnen doorkomen, zonder nog meer schulden op te bouwen, en de oude af te lossen, dat ze doodmoe zijn.

Dus animo om van het bankje af te komen is niet aanwezig, denk ik zo.

Misschien is het onbewuste beeld wat velen hebben "we kunnen er toch niets aan veranderen" zo bepalend, dat er niet meer geprotesteerd word.

De media is daar misschien ook wel debet aan ?

Ik wil best de barricaden op, maar lijkt me zo eenzaam alleen met de preppervlag op het binnenhof, schreeuwend (geloof me, dat kan ik en hard), om rechtvaardigheid en om verandering.

Dan komt vast POW nieuws langs, en sta ik daarna te boek als die gekke zeeuw............zeeuwin natuurlijk :o

Kijk, als er er nog een paar meer meegaan.............. laat maar weten.............

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...