Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Log in om dit te volgen  
Dr.Prepper

Rekening in buitenland openen?

Recommended Posts

In de aflevering van Tegenlicht over Argentinië (zie andere thread) gaf iemand de tip om een rekening in het buitenland te opnenen. Dan denk ik automatisch aan Zwitserland, met name omdat die niet in de Euro zitten. Maar heb geen flauw idee of dat makkelijk kan, of dat er betere alternatieven zijn, etc.

Zijn hier preppers die dit al eens uitgezocht hebben en tips hebben? Ben benieuwd!

Deze post delen


Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Ik heb zelf een Zwitsersbank rekening bij Dukascopy Bank SA. Mede om er te handelen maar de primaire reden is om een rekening te hebben om eventueel snel geld te kunnen wegboeken als het te heet onder onze voeten wordt. En dat je dan niet eerst alles moet gaan regelen om een account te openen. Tegenwoordig kan je dat helemaal online doen en kost je maximaal 2 weken.

 

Stel je voor dat je niet meer bij je fysiek bij je geld kan maar nog wel weg kan boeken online zou je ook je geld naar de belastingdienst kunnen overboeken, mocht er dan een probleem zijn dan heb je in ieder geval nog een tegoed van ze :)

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Wel eens snel onderzoek gedaan naar het openen van een rekening in Noorwegen. Is moeilijk te doen - geen kantoren in NL, identificatie en veel bankkosten ook.

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

Log in om dit te volgen  

×
×
  • Nieuwe aanmaken...