Ga naar inhoud
GENEGEERD

Edgar cayce voorspelt instorten aandelenbeurzen in december!


freeprepper
 Share

Recommended Posts

Voor iemand die nuchter naar de economische toestand in ons land en de wereld kijkt is het een wonder dat de koersen zo hoog blijven.

 

Maar, dat kan binnenkort veranderen als Cayce en een bewonderaar, Nouriël Roubini (Dr Doom), gelijk krijgen.

 

 

 

Voor onze ogen verdwijnt de economie in het afvoerputje. Ondanks alle geruststellende woorden van regeringsleiders en eurofanaten kan iedereen de werkelijkheid met eigen ogen aanschouwen.

 

Zo viel gisteren te lezen dat er in de maand oktober een kwart meer bedrijven failliet is gegaan dan de maand daarvoor. Dat is een onvoorstelbare stijging in één maand van maar liefst 25%. De werkelijkheid is dat een groot deel van de huiseigenaren met onverkoopbare woningen zit. En de komende realiteit is dat men de economie de finale doodsteek gaat bezorgen door nog meer te bezuinigen.

 

Je zou verwachten dat dit soort scenario’s zich alleen afspelen in casino’s. Niets is echter minder waar want de koersen blijven relatief hoog, een teken dat beleggers “vertrouwen” hebben. Maar, als Edgar Cayce en Nouriël Roubini gelijk krijgen dan zal die vreugde van korte duur zijn, want beiden voorspellen dat de aandelenbeurzen wereldwijd net voor Kerst, rond 18 december, inelkaar zullen storten.

 

Nouriel Roubini, bijgenaamd Dr Doom, is een hoogleraar economie aan de Universiteit van New York en voorzitter van het economisch advieskantoor Roubini Global Economics. Bekend en geroemd werd hij met het voorspellen van de huidige kredietcrisis. Al in 2005 waarschuwde hij voor het imploderen van huizenprijzen in de VS en een aardschok door het wereldwijde financiële systeem.

 

Eerder dit jaar zei Roubini dat het scenario voor “The Perfect Storm” zich voor onze ogen ontvouwt. Wat hem betreft bevinden we ons in een identieke situatie als die van 2008, maar dan vele malen erger, want zo zegt hij: “in 2008 hadden de Centrale Banken nog enkele “beleidskogels” die ze konden afvuren, maar nu hebben ze geen konijnen meer om uit de hoge hoed te toveren".

 

Roubini verwacht dan ook, volgens bronnen die contact met hem hebben, dat de aandelenbeurzen wereldwijd rond 18 december inelkaar zullen storten en dat het wereldwijde financiële systeem zal imploderen. In de praktijk betekent dit dat de economie volkomen zal stagneren en dat alles steeds goedkoper zal worden omdat er bijna niets meer wordt verkocht. Dat is volgens de regels zoals wij die nu hanteren de doodsteek voor het financieel/economisch systeem.

 

Nu heeft Roubini dit zelf uitgewerkt, maar voor de komende crash in december baseert hij zich ook voor een deel op de “slapende profeet” Edgar Cayce.

 

Edgar Cayce werd geboren op 18 maart 1877, een gewone man, slapende profeet, spiritueel vader van 2 kinderen, gelukkig getrouwd, fotograaf en een toegewijd landbouwer en tuinierder. Daarnaast was hij erg begaafd en had hij buitengewone intuïtieve gaven. Deze gebruikte hij om readings te geven op het gebied van gezondheid en spiritualiteit. Hij heeft van zijn readings 14.246 letterlijke verslagen nagelaten.

 

Deze verslagen van psychische waarnemingen behoren tot de meest uitgebreide en indrukwekkende weergaven die ooit door één mens gedaan werden aangaande een groep van meer dan 8000 individuen. Dit alles gebeurde over een periode van 43 jaar.

 

Edgar Cayce heeft in 1940 voorspeld dat de beurs in december 2012 inelkaar zal storten en dat er een zware periode van ongeveer tien jaar zal volgen waarbij het economisch gezien steeds verder bergafwaarts gaat. Het goede nieuws wat Cayce betreft is dat er daarna een periode van vijftig jaar zal volgen van niet alleen grote voorspoed, maar het zal ook de gelukkigste periode óóit worden voor de mensheid.

 

Nog iets meer dan een maand en we zullen het weten. Op zich vinden wij die ineenstorting van de aandelenbeurzen niet zo spannend, maar wel in het kader van andere door Cayce gedane voorspellingen die nog niet zijn uitgekomen.

 

Komt netjes overeen met de voorspelling van maya op 21 december.Toch stiekem een spannende tijd?!

 

http://www.niburu.co

Link naar reactie
Share on other sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

"dat de aandelenbeurzen wereldwijd rond 18 december inelkaar zullen storten en dat het wereldwijde financiële systeem zal imploderen."

Valt misschien samen met het einde van de wereld op 21 December (Mayas) :-)

 

 

 

"In de praktijk betekent dit dat de economie volkomen zal stagneren en dat alles steeds goedkoper zal worden omdat er bijna niets meer wordt verkocht."

En massa ontslagen volgen zodat zelfs goedkope dingen te duur zijn.

Link naar reactie
Share on other sites

Heb het gelezen en wat ik al langer denk en in geloof is (klinkt voor sommige misschien zweeverig) dat we/degene die er klaar voor zijn een overgang van dimensie maakt.

Dat betekend dus ook dat de mensen meer naar elkaar toegroeien en minder materialistisch worden dus minder ik ik ik.

http://home.claranet.nl/users/lightnet/science/dimensie/dimensie.htm

Link naar reactie
Share on other sites

Vergeten nog bij te zetten,

Dan zal er zeker ook een grote verandering in de financiele wereld plaatsvinden want dat draai ook op hebben hebben.

 

[ zware periode van ongeveer tien jaar zal volgen waarbij het economisch gezien steeds verder bergafwaarts gaat. Het goede nieuws wat Cayce betreft is dat er daarna een periode van vijftig jaar zal volgen van niet alleen grote voorspoed, maar het zal ook de gelukkigste periode óóit worden voor de mensheid.]

 

En dit hierboven is waarschijnlijk ook dat er de laatste paar jaar zoveer nieuwetijdskinderen geboren worden en dat die ook veel temaken hebben met veranderingen.

 

Maar dit is hoe ik er allemaal over denk:D

Link naar reactie
Share on other sites

Ik kan niet zoveel met allerlei voorspellingen.

 

Vanuit de historie is aangetoont dat in onzekere tijden, mensen graag terugvallen op voorspellingen, waarzeggingen, geloof, populistische machthebbers en allerlei andere zaken die enige verklaringen kunnen geven voor de situatie waarin ze verkeren. Rationeel zaken benaderen, zelf nadenken en dingen blijven afvragen is ineens niet meer aan de orde.....als we maar houvast hebben en een verklaring kunnen geven voor de dingen die gebeuren.................

  • Leuk 1
Link naar reactie
Share on other sites

Ik kan ook niks met voorspellingen, wel van economen trouwens... Maar dat neem ik altijd met een korrel zout. Te veel variabelen in de berekeningen.

 

Ook hier geldt voor mij weer, 18 december 2012, 30 mei 2016 of over 5 minuten, ik zorg dat ik zo goed mogelijk voorbereidt ben, en iedere dag die ik cadeau krijg, heb ik meer de tijd voor extra preps!

Link naar reactie
Share on other sites

Bla bla bla, ze nemen niet eens de moeite om te kijken wat Cayce echt gezegd heeft.

Iedereen praat iedereen achterna, berichten worden klakkeloos gekopieert.

 

http://www.edgarcayce.org/are/blog.aspx?id=2639&blogid=445

 

"Just what did Edgar Cayce say about the topic? Bottom line is that the actual date “2012” is not discussed by the readings."

 

End of story.

 

Wat verwacht je dan ook van een artikel van Niburu?:rolleyes:

  • Leuk 1
Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...