Ga naar inhoud
GENEGEERD

Non-food prep


eva1986

Aanbevolen berichten

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • Reacties 59
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Zo te lezen heeft iedereen alles in huis om een flink fikkie te stoken, vergeet daarom de brandblussers en blusdekens niet! Ik heb poeder en schuimblussers. In de onverwarmde garage en auto schuimblussers met anti-vries.

 

Emmers, speciekuipen, timmerhout, koperen leidingen + knelkoppelingen, alles voor solderen, en nog zoveel meer. Er zijn ook zoveel scenario's:(

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast der_obergefreiter

dieren geneesmiddelen . niet alleen voor dieren, maar bijvoorbeeld de amoxicline (antibioticum) die voor aquaria gebruikt wordt is hetzelfde als voor mensen , de chlooramfenicol (oogzalf) voor honden zit zelfs in het zelfde tubetje als voor mensen . en beiden zijn vrij verkrijgbaar en goedkoop . en zo zijn er ongetwijfeld nog meer van die dingen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Schoenveters!!!!

 

Het is al een paar keer genoemd: lucifers en aanmaakblokjes, erg, erg belangrijk. Lucifers kosten haast niets; de kleine gaan meestal per 8 doosjes in een over-verpakking; ik heb nu 10 van die over-verpakkingen thuis, dus 80 doosjes en ik ga nog bijkopen. Ook heel handig als ruilmiddel.

 

En een beetje off-topic (het gaat hier over non-food): koop heel veel voer voor je huisdieren, want dat zal de laatste prioriteit zijn qua op te starten produktie in een post-SHTF-situatie.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...