Ga naar inhoud
GENEGEERD

Is dit goedkoop?


kees

Aanbevolen berichten

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • Reacties 59
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Populaire dagen

Beste reacties in dit topic

Gast Richard Friesland

Heb een BOB van 19 kg als ik daar nog een tent van 7 kg op bind kom ik de straat niet meer uit.

 

Moet mijn BOB nog maar eens onderhanden nemen want die 19 kg is ook niet te doen

Link naar reactie
Delen op andere sites

hahaha bij mij waarschijnlijk allemaal zooi, maar ik kan geen rolletje ijzerdraad voorbij lopen of ik wil het hebben voor in mn bob hahaha. 13kg zou inderdaad fijn zijn. Binnenkort ga ik ook een speciale Doggie-bob maken denk ik, zodat mijn mechelse herder dubbel nut heeft hahaha. (volgens mij bestaan die dingen al...)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Katoenen tenten zijn sterker, maar ook zwaarder. Lichtgewicht tenten zijn kwetsbaarder, zou je adviseren om in dat geval een bus impregneerspray bij de Action te halen en op een droge dag de tent even helemaal in te spuiten. Is die in elk geval waterdicht... (volgens een campeerder met ervaring, is dus niet van mij)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat zal ik zeker doen bedankt voor de tip! Ja dat is zeker waar als de shit uitbreekt moet ik snel vertrekken naar de rest van m'n familie die buiten de stad wonen maar dan ben ik wel zeker een dag onderweg. Mijn hele familie prept dus als ik aankom ben ik veilig en gevoed haha

Link naar reactie
Delen op andere sites

Duur is het in mijn ogen niet, eender hoe je het bekijkt. Al heb je een tarp of een plastic zeil, met wat vindingrijkheid kan je het altijd aanpassen aan de situatie maar heb je alvast een goede start. Waar ik even naar zou kijken is naar het gebruiksgemak. Hoeveel seizoens tent is het, hoeveel personen, heb ik een appart grondzeil nodig, is het makkelijk op te zetten, etc... Net zoals de slaapzakken en matjes hoeveel warmte houd de slaapzak of isoleert het matje. Hoeveel plaats nemen ze in?

 

Ik zou zeggen: voor 20 euro kan je niet sukkelen!

Link naar reactie
Delen op andere sites

De tent is binnen 10 minuten opgezet en heeft een soort zeil als onderkant. Slaapzakken isoleren tot -10 en de tent is voor 2 personen. Matjes zijn van isolatie materiaal. Ik heb niet veel verstand van slaapzakken en tenten hoop dat het wat is. En het is een 4 seizoenen tent zie ik

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...