Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • Reacties 416
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

Nog opvolgend op mijn eerste reaguursel op dit topic

Als ik "Media en Entertainment Management job van druten" intoets op het orakel google, zie ik teveel.

 

Als je een beetje ingelezen bent op dit forum, zal je zien, waarom dat er niet zoveel mensen positief op jullie vraag reageren. (op dit forum dan)

zoek eens op opsec (hint hint)

 

Greetz Holy.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben op zich wel geinteresseerd. Aangezien ik dan onherkenbaar in beeld kom enzo. Ik proat wel met un Soesters accent moar da moet nie schele toch?

Maar serieus, hangt er een beetje van af waar het over gaan moet, wat je zoal weten wilt en wilt laten zien? Rituelen heb ik niet echt. Heb wel een behoorlijke voorraad. Niet alleen ik maar ook wat er dan ook maar toe kan leiden dat men weet waar ik woon is uit den boze natuurlijk vanwege m'n OPSEC. 10 Minuten is wel erg kort, maar ik neem aan dat je een scriptje hebt. Of ik me daarin kan vinden is natuurlijk de vraag...

 

Stuur me maar eens een pb, ben wel benieuwd wat 't idee nu precies is.

Link naar reactie
Delen op andere sites

2x per jaar volstaat toch?...heb ik ergens gelezen...geloof op dit forum....

 

Ja dat ligt er natuurlijk wel een beetje aan, waar je voor prept.

Alleen een Ebolaatje trek je wel met 2x per jaar.

Maar als je echt for the whol shebang wil gaan met zombies enzo moet je toch echt minimaal 13x per jaar je ding doen (naakt, maar dat durf ik niet meer te zeggen)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast ancestral-viking

grappig als er een schaap met oogkleppen op hier onnozele vragen gaat stellen over nog onnozelere zaken en ons uitscheld voor DOOMsday pjepperts XD foei en bah bah bah.....

ga je mond spoelen met peroxide XD douw een aquatab in je waterhoofd .....wheohahahaha A-V is melig LOL XD ,,,......geweldig dit draadje om vanaf pagiana 1 terug te lezen XD

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

en hoelang moet ik dan dansen?? ik heb van mijn buren toestemming om 2 minuten per week naakt om hun eikenboom te dansen in het maanlicht.

moet het langer dan zal ik een aanvraag moeten doen bij de gemeente (redelijk standaard procedure hier in de buurt, aanvraag formulieren liggen vaak wel bij Harries café naast het geiten hok.) Maar het probleem is dan weer dat ik het voorgeschreven aluminium hoedje moet dragen:p

Link naar reactie
Delen op andere sites

Misschien kunnen we dit draadje beter gewoon weggooien? Geen aanvragen meer accepteren? Er wordt nooit iets mee gedaan en het verandert altijd in .

 

Amusant, zeker, maar als je bezorgd bent over het 'imago van preppers' (zie forumregels) dan doet dit er zeker geen goed aan. Denk eraan dat die mensen die dit komen vragen (en soms zijn er die wel degelijk even hebben gelezen en het op een redelijk goede manier vragen) niets weten van preppen behalve van wat ze op Discovery gezien hebben. Als we het toch niet willen, waarom dan een plek op het forum waar het gevraagd kan worden?

 

Doe het dan zo: Als er een student of een fotograaf of wat dan ook iets wil met onze medewerking. Laat hem dan naar een centraal persoon mailen. Een van de mods of een admin. Die kan dan even met diegene babbelen en haar/hem op de hoogte brengen van onze denkwijze en overwegingen om wel of niet mee te doen. Komt dat dan overeen, plaats dan pas die oproep.

 

Ik heb weer kunnen lachen in dit draadje maar het levert natuurlijk netto precies niets op. Niets voor de student. Niets voor ons. Behalve dan dat er mogelijk weer een extra persoon denkt 'wat een stelletje mafketels'. Vind ik prima maar het forum 'an sich' dus blijkbaar niet (weer de forumregels).

  • Leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

@phaelin Dit draadje geeft nou wel een beetje een vertekend beeld.

Dit was namelijk een apart topic, dat doordat de topicstarter niet de moeite had genomen de regels te lezen voordat hij het topic startte, al gedoemd was te mislukken. Vandaar dat ik me ook niet zo heel bezwaard voelde om onbeschaamd offtopic te gaan.

Later is (helaas) echter dat draadje in dit topic gezet, beetje jammer als je het mij vraagt maar goed.

Als de vraag gewoon meteen in dit topic gesteld was, denk ik niet dat er zo gereageerd was. Daarom denk ik dan ook niet dat dit topic überhaupt geen kans van slagen heeft.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Misschien kunnen we dit draadje beter gewoon weggooien? Geen aanvragen meer accepteren? Er wordt nooit iets mee gedaan en het verandert altijd in .

 

.

 

Uit ervaring kan ik zeggen dat er regelmatig aanvragen worden beloond en dat ze geholpen worden. Diverse gebruikers willen soms helpen om ze verder op pad te sturen en deze communicatie verloopt vaak via de privé berichten of e-mail. Zelf doe ik het ook wel eens en durf zelf niet in dit draadje te posten omdat ik dan ook "gebashed" wordt ;-)

 

Als de studenten zich goed inlezen, respect hebben en hun toon goed is zullen ze dit meestal voor elkaar krijgen. Ik krijg de berichtjes vaak via e-mail binnen en wijs ze vaak hierheen en de echte toppers mogen een aparte draadje openen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...

Goedendag,

 

Ik ben Rick, en ik doe samen met mijn vriendin Lisanne een oproep aan alle preppers in de provincie Groningen

Het gaat hierbij om preppers die in het zombie genre zijn.

 

Wij maken voor ons eindexamen VMBO een sectorwerkstuk over zombies.

Bij deze opdracht hoort ook een interview, nou zouden wij graag iemand willen interviewen die er veel

passie voor heeft.

 

Zoals gezegd zoeken wij mensen uit de provincie Groningen. Het liefst uit de buurt Delfzijl/Appingedam.

Mocht u interesse hebben, we zullen ergens afspreken in een centraal punt ( Bakker Bart bijvoorbeeld ) ,

en u verblijden met een broodje en een drankje ter dank.

 

Ook word van de interview video en beeld materiaal gemaakt.

 

Dus, heeft u veel passie in het zombie genre, woont u rond de omgeving Delfzijl/Appingedam, vind u het niet erg in beeld te komen ( Uw ogen kunnen onduidelijk worden gemaakt ) en zou u ons graag willen helpen?

 

Dan horen wij van U.

 

Mvg Rick.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Gamble, grappenmaker, volgens mij bedoelt hij het best serieus.

@RickWiecher,

 

Ik denk dat je onderwerp wat lastig vinden is. Ik ken op het forum geen mensen die preppen onder het mom van 'zombies'. Misschien loop ik daarvoor niet lang genoeg rond hier maar in Nuchterland is preppen voor een zombie genre eerder lachwekkend dan serieus te nemen toch :)? Althans als primair doel om te 'preppen'.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Preppen voor zombies ? Zie mijn zojuist geposte post. De telefoonkids. Blind, doof en stom; en ook onwetend. Een van zichzelf uitstervend soort. Je hoeft er geen actie op te ondernemen of iets te doen, laat staan een reportage maken.

 

Maar kijk eens op straat. Observeer de mensen. Zie, kijk en huiver.

"De Japanse telecomgigant NTT Docomo zegt dat een voetvanger die naar het scherm van zijn of haar smartphone staart maar vijf procent ziet van wat de ogen normaal gesproken zouden opvangen."

 

Dom, afgestompt en geobsedeerd door een schermpje. Niet meer in staat om zelf te denken. Exact een zombie.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja, ik heb veel passie voor het zombie-genre!!! Vooral als Brad Pitt of Norman Reedus mee doen!!

EN ik ben nog prepper ook!

Helaas heb ik afgelopen week topografie geoefend met mijn zoontje, dus ik weet precies waar Delfzijl ligt en ik weet dus ook dat dat een aardig end uit de buurt is. Helaasch!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Prep for zombies and you'll be ready for anything....

 

Helaas woon ik aan de andere kant van het land, heb wel trek in een broodje.

 

Jammer, je OGEN hadden onherkenbaar gemaakt kunnen worden in de film. Geen rode of paarse ogen voor jou dus :p

 

@Range ik hoop dat hij jouw post leest!

 

@Peerke die bedoelde ik dus ook met hierbuiten ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat is ongeveer vergelijkbaar met je man/vriend/vrouw/vriendin waarnaast je zondag-ochtend wakker wordt, nadat jullie een heftig nachtje met veel alcohol hebben meegemaakt. :)

 

Zo zien ze er ongeveer uit en zo reageren ze ook, alleen is een zombie écht dood. :eek:

 

 

Aha, iemand die eieren bakt en koffie zet...............................

Alleen dat dood, daar kan ik mij geen voorstelling van maken. En waarom moet je daar tegen preppen.......... :confused:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...