Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

2 nieuwe moderators erbij LeidsePrepper en The_Communicator


Recommended Posts

  • Admin

Beste gebruikers,

 

Sinds vandaag hebben we 2 extra toppers erbij als moderators op het forum. Ze kunnen topics verplaatsen of verwijderen en natuurlijk ook bans uitdelen mocht dat nodig zijn.

 

We heten @leidseprepper en @The_Communicator een warm welkom om het moderatie team te versterken. Momenteel zijn @Dr.Prepper @Mr. Gold @Cyberbeer en @Chinook al moderator.

 

De laatste tijd komen er zoveel nieuwe leden en honderden nieuwe forum posts per dag bij dat dit de reden is om het team te versterken zodat er altijd wel iemand van ons online is om te helpen waar nodig.

 

Met vriendelijke groet,

 

Mr. Gold

  • Leuk 1
Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
Gast Dick Berts
Ik had eigenlijk verwacht dat @Dick Berts moderator zou worden. Een oud-marinier die orde kan houden. :cool:

 

Maar gefeliciteerd aan de twee nieuwe mods! :D

 

Tyrion. Zo af en toe houd ik ook wel van een fel debat. Ik vind dat niet te combineren met de functie van moderator. hg. Dick.

Link to post
Share on other sites
Zo, zal ik eens vertellen wat ik er van vindt? Ik vind dat************************************************ [tekst gemod door @leidseprepper en @The_Communicator]*********************************. Zie daar! Ik heb mijn zegje gedaan! Mij krijgen jullie niet!

Oh en veel suc6! ;)

Grtn.,

JB

 

Kijk, als alle forumleden nou zo pro-actief doen als JB, dan kunnen wij ook gewoon lekker verder preppen! ;-)

Link to post
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...