Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Infographics en cartoons over financiele en politieke crisis


Recommended Posts

Als je een mooie infographic, spotprent, cartoon of afbeelding hebt of online spot die op een heldere manier de problemen weergeeft waar de economie, de financiële wereld en de politiek zich in bevind, post die dan hierrrr.

 

Ik bijt het spits af met The US Budget Explained In Simple English:

 

0tC0W.jpg

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
 • Admin

truckloadofcash.jpg.9a0d8871d2ba8ff3472b9ff37d286d7c.jpg

 

Briefjes

 

2931 miljard euro , dat is wat Portugal, Italië, Ierland, Griekenland en Spanje en hun inwoners inmiddels hebben geleend bij de dertien grootste banken van de eurozone. Om zo veel geld in briefjes van 100 euro bij elkaar te zetten op pallets, en die weer op vrachtwagens heb je een file van bijna 30 kilometer.

Link to post
Share on other sites

Als al het geld dat tegenwoordig door de Fed of ECB wordt uitgeschreven nou eens echt gedrukt werd dan zou het misschien hier of daar nog bij iemand indruk maken maar een pc terminal kan éénvoudig het tienvoudige of nog een nul meer overmaken naar een ander zonder dat deze ontvanger een nieuwe pc moet kopen omdat het niet meer op het scherm past.

Link to post
Share on other sites
 • 3 weeks later...
 • 5 weeks later...
 • 4 months later...
 • 2 weeks later...
Maar hoeveel staven liggen er daadwerkelijk in Nederland? Dat geld wat in de VS ligt is niet van ons totdat het bij ons ligt, dat weet ik wel.

 

Het ligt bij de Federal Reserve Bank of New York in downtown Manhattan. Als het daar tenminste nog ligt. Er gaan geruchten dat het goud allang verpatst is en ook het Amerikaanse goud in Fort Knox. Niemand van buiten heeft toegang tot die goudkluizen.

Link to post
Share on other sites
 • 1 month later...
 • 11 months later...
 • 7 months later...
 • 1 year later...
 • 1 month later...

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
 • Nieuwe aanmaken...