Ga naar inhoud
GENEGEERD

Complot documentaires.


S.T.A.L.K.E.R.
 Share

Recommended Posts

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Hier alvast een lijst van docu's.

 

 

[video=youtube;gWQ-iMhaLzU]http://www.youtube.com/watch?v=gWQ-iMhaLzU&feature=plcp

 

[video=youtube;t-yscpNIxjI]

 

 

 

Vanaf 1 uur 37 Nederlandse militairen die deelnemen aan een oefening in police state 2000.

 

http://www.youtube.com/watch?v=GKty_3IlXOc

 

 

 

chemtrail docu's.

 

 

 

 

Veel kijkplezier !

Link naar reactie
Share on other sites

Mensen geloofden eerst alles wat de regering vertelde...

 

Toen kwam vrijheid van meningsuiting en sociale media, mensen die argwaan hadden uitte dat in blogs enzo en andere mensen gingen dat lezen en bij sommige gingen daar de ogen van open staan. Het zou weleens dit kunnen zijn in plaats van dat.

 

En zo werden complottheories geboren.

 

Nu zijn er zoveel complot theories verspreid over vanalles en nog wat. En dan kijken we verder ook naar de wereld om ons heen en zien dingen gebeuren. En beginnen ook zichzelf af te vragen wat wel waarheid is en wat niet.

 

Sommigen hechten meer waarde aan als een hoog opgeleid iemand een complot theorie ophoest ipv die van iemand die laag geschoold is.

 

Maar dat is mooie van de waarheid, je weet het namelijk nooit 100% zeker. En vanwege die onzekerheid, plus al die verschillende verhalen van hoe een bepaalde "waarheid" word gespannen met een twist, kun je in principe niets meer vertrouwen.

Je leest alle media omtrent diverse onderwerpen, de visie van het gesproken woord tegenover burgers vanuit de regering en de visie van de complot theorie bedenkers. Laat je je perspectief beinvloeden? Ga je zelf ook iets bedenken? Of laat je het allemaal maar dooretteren?

 

Het zit nu wel in je achterhoofd. Je hebt dingen gelezen en gezien en nu denk je er het fijne van. Het ene woord tegen het andere... Wie zal er winnen? Is er eigenlijk wel die mogelijkheid? Of bestaat daar ook een complot theorie over?

 

Heb wel genoten met deze filmpjes, daar niet om. Thanks!

Link naar reactie
Share on other sites

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...