Ga naar inhoud
GENEGEERD

Moeders wat preppen jullie voor de kids?


Fluitketel

Aanbevolen berichten

Misschien handig voor dit topic: Zat laatst te zoeken bij failicement veilingen op internet. Er stond onderandere een veiling van een welbekende drogist, omdat de winkel zelf failliet ging werd alles geveild. Hierdoor gingen dingen zoals babydoekjes per doos (à 10 verpakkingen) weg voor tientjes.

Misschien een idee voor de budget prep-moeders & vaders onder ons?

 

CFK

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
En voor de vaders he. Kinderen opvoeden is tegenwoordig doorgaans niet alleen meer de taak van de moeder. ;)

 

Kom maar op dan! Wat preppen de vaders voor de kids? Of zijn die meer praktisch ingesteld, zo van: overleven is nummer een, cadeautjes is van minder belang...?

 

Ik heb trouwens zelf geen speelgoed in mijn BOL tas omdat ik van mezelf weet dat ik wel een spel kan bedenken ter plaatse van gevonden materialen...of door iets te 'doen'. Alleen tekenpapier en potloden omdat dit ook handig is voor mezelf.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

hoewel ik geen kinderen heb, heb ik vandaag bij de albert heijn een "pinguin knijpkat/zaklamp ding gekocht". lag in de opruimingsbak voor 1,50....

kleine kinderen zijn vaak bang in het donker en de gewone zaklamp kan niet constant aan ivm lege batterijen, op deze manier hebben ze hun eigen schattige lampje in de vorm van een pinguin wat de hele tijd aan kan als t moet. Uiteraard kun je voor deze prijs geen kwaliteit verwachten maar goed, altijd handig om weg te geven aan familie/vrienden die wel kinderen hebben

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...