Ga naar inhoud
GENEGEERD

Ungrip: film over zelfvoorzienend leven 'off the grid'


Cyberbeer

Aanbevolen berichten

Deze film dient niet als advies over hoe men zo goed en snel mogelijk buiten de maatschappij kan leven, het is bedoelt als een bron van inspiratie. Om zo meer te worden, dan dat we al zijn.

http://www.earth-matters.nl/155/3750/zelfvoorziend-leven/ungrip-film-over-zelfvoorzienend-leven-off-the-grid.html

 

Hungry for change

Het vertelt het belangrijke verhaal over ons voedsel, hoe ver we van onze natuur zijn geraakt en hoe we het pad naar een spetterende gezondheid eenvoudig zelf terug kunnen bewandelen.

http://www.earth-matters.nl/107/4804/films/hungry-for-change.html

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • 4 maanden later...

http://topdocumentaryfilms.com/off-the-grid/

 

En nog een film over een Canadees gezin (m+vr+2 kids) dat off grid wil gaan leven. Ze kopen een afgelegen oud farmhous(je) en we zien in ongeveer een uur tijd hoe ze dit van krot binnen een jaar naar geheel off grid ombouwen. Een jaar met heel veel tegenslag, vergissingen, weersomstandigheden in extremen, tegen je eigen kunnen aanlopen, jezelf overschat hebben en moeilijke keuzes te maken. Het zou ons allemaal kunnen overkomen bij een dergelijk groot project, ik geloof wel dat wijzelf in dezelfde situatie andere keuzes hadden gemaakt, maar ieder pakt het op zijn manier aan. Een leerzame en vermakelijke docu. Helaas niet zo'n beste kwaliteit dus advies op klein scherm kijken, en geen ondertiteling.

 

Veel kijkplezier

  • Leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...