Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Log in om dit te volgen  
Mr. Gold

Wie volgen jullie op twitter m.b.t. de financiele wereld?

Recommended Posts

Dagelijks check ik mijn twitter account een paar keer om op de hoogte te blijven van al het financiele nieuws. Ik ben erg benieuwd wie jullie volgen, zodat we een mooi lijst kunnen maken van interessante personen die ons kunnen voorzien van veel informatie. Volgen jullie ook al mensen uit de prepper gemeenschap?

Deze post delen


Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Ik volg Willem Middelkoop (http://twitter.com/wmiddelkoop) en Ewald Engelen (http://twitter.com/ewaldeng). Middelkoop vond ik al wel langer zeer de moeite waard met zijn uitspraken waarmee hij de gevestigde orde bij banken en politiek af en toe flink wakkerschud. Engelen zag ik een keer bij Pauw & Witteman en kwam ook erg oprecht en deskundig over. In tegenstelling tot die politici en banklui die ons allemaal lekker slapend willen houden met hun het-komt-wel-goedjes ... Nee mensen, het komt niet goed, wen maar vast aan het idee :o

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Persoonlijk volg ik ook Peterverhaar, die is ook regelmatig een gast bij P & W. Willem Middelkoop volg ik inderdaad ook en valt mij soms al op dat ik zijn uitspraken overneem :)

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

Log in om dit te volgen  

×
×
  • Nieuwe aanmaken...