Ga naar inhoud
GENEGEERD

De mens van de toekomst?


Cyberbeer
 Share

Recommended Posts

CNN voorspelt invoering geïmplanteerde microchip die gedrag controleert

Bekende futurist verwacht al in 2029 geïmplanteerde computers en smartphones

http://xandernieuws.punt.nl/?id=664776&r=1&tbl_archief=&

 

Controlling Your Mobile Phone…With Your Mind! (video)

http://singularityhub.com/2010/09/07/controlling-your-mobile-phone-with-your-mind-video/

 

Doctors working on brain-computer interface technology

http://www.bizjournals.com/phoenix/print-edition/2010/11/05/brain-computer-interface.html

 

The Army's Totally Serious Mind-Control Project

http://www.time.com/time/nation/article/0,8599,1841108,00.html

 

Brain-computer interface

http://nl.wikipedia.org/wiki/Brain-computer_interface

http://en.wikipedia.org/wiki/Brain%E2%80%93computer_interface

Link naar reactie
Share on other sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Ik zie het probleem niet echt. 99 van de 100 voorspellingen van Xander komt ook niet uit. Is voor mij een gek die in zijn droom (misschien zelfs psychose) wereld leeft.

 

Lijkt mij uber handig, een harddisc in mij dat ik kan bedienen met mijn gedachten.

 

En voor de spelling nazi,s, ook geen spelfouten irritatie voor jullie haha.

Link naar reactie
Share on other sites

  • 1 month later...

Deze geimplanteerde chips en dergelijke zijn een poging van de heersende klieken. Ze willen dat de geimplanteerde code je bankpasje wordt, en dan hebben zij de controle over jou geld en dus je leven. In een toestand van oorlog en onderdrukking kunnen ze dan hun politiek-economische vijanden als terroristen wegzetten, chip uitzetten en dan opjagen, vangen etc. De droom van iedere dictator. Aaron Russo: https://www.youtube.com/watch?v=p5BecBtH97M

 

De toekomst van de mensheid lijkt te worden a) we vestigen eindelijk vrede & rechtvaardigheid en behouden daarmee onze technologische innovaties van de laatste duizenden jaren of b) we vernielen de aarde zo extreem dmv oorlogen uitbuiting van aarde en mensen en hoog-technologische onderdrukking en waanzin dat uiteindelijk de sterfte zo extreem wordt dat we terug gaan naar vroeger als het ware.

 

Bij een 99.99% sterfte lijkt mij een terugkeer naar de vroege steentijd mogelijk bijvoorbeeld (rondtrekkende groepen.) Deze gebeurtenissen zouden zich op verschillende manieren kunnen afspelen over eeuwen of millenia, wellicht zelfs in decennia. Als er bijvoorbeeld een zware ineenstorting/oorlog komt en veel mensen komen terug in een toestand van vroege industrialisatie (omstandigheden van de 19e eeuw bijvoorbeeld), dan zou daarna opnieuw de oorlogswaanzin kunnen heersen, opnieuw worden de wapens gemaakt en ontstaat er weer een zware oorlog die de zaak nog verder terugslaat. Doe dat vaak genoeg en er is goede kans dat we in de vroege steentijd eindigen waar we voor langere tijd niet in staat zijn onszelf op die manier grootschalig te beschadigen.

 

Er is nog een 3rde mogelijkheid: duurzaame hoogtechnologische onderdrukking, een soort hel op aarde - daar zijn die implantatie chips voor bedoeld. Dat is het ergste wat er zou kunnen gebeuren.

Link naar reactie
Share on other sites

Titel herinnerd mij aan een boek dat ik lang geleden eens gelzen heb:

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Last_and_First_Men

 

"Last and First Men: A Story of the Near and Far Future is a "future history" science fiction novel written in 1930 by the British author Olaf Stapledon. A work of unprecedented scale in the genre, it describes the history of humanity from the present onwards across two billion years and eighteen distinct human species, of which our own is the first and most primitive. Stapledon's conception of history is based on the Hegelian Dialectic, following a repetitive cycle with many varied civilizations rising from and descending back into savagery over millions of years, but it is also one of progress, as the later civilizations rise to far greater heights than the first. The book anticipates the science of genetic engineering, and is an early example of the fictional supermind; a consciousness composed of many telepathically-linked individuals."

Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...