Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Podcast tip (engelstalig)


Recommended Posts

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

deel 1 is met dimitri orlov, een russische collapse survivor, schrijver, over de komende collapse van de wereld handel en hoe het er daarna uit komt te zien gebaseerd op crashes in het verleden, wie er de meeste kans hebben om te overleven, nogal bleek en cru op z'n russisch, goede doom porn.

 

deel 2 is met een fotograaf die met survivalers/preppers werkte http://lucasfoglia.com/a-natural-order/

Link to post
Share on other sites

Orlov is briljant....rustig, analyserend, niet emotioneel....ik volg de man al een aantal jaar...de toon van dit interview is beduidend zwarter dan voorheen....interessant gedeelte in het itnerview betreft het preppen...hij ziet dat nauwelijks als een mogelijk voordeel...met name de mensen die NU het roer werkelijk volledig omgooien zullen voorbereid zijn ...evenals de mensen die nu al van maaltijd tot maaltijd leven....die zijn de aanstaande veranderingen al gewend....

Link to post
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...