Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Voedselcrisis 2013 is heel reëel


Recommended Posts

Zomaar een bericht op een nederlandse site met ook nog een link naar preppers.nl

 

Voedselcrisis 2013 is heel reëel

 

Bereiden NASA en de media ons voor op een grote zonnestorm in 2013, CNN bereidt ons voor op een globale voedselcrisis in 2013. De elitiemachines zijn in volle gang en bereiden ons voor op …… IETS. Nu is de kans op een globale voedselcrisis inderdaad heel reëel, niet alleen gezien de mislukte oogsten in Amerika maar ook elders in de wereld. Niet alleen de elitemachines berichten dit, het luiden van de noodklok komt ook uit andere hoeken.

 

Gehele bericht lezen

 

Of is het bericht nu van preppers.nl gekopyeerd of is dit een samengevoegd bericht, wat was er eerder de kip of het ei. Wat het ook is, de preppers worden steeds populairder, kan ik het mischien ooit aan mijn familie vertellen dat ik ook zo ben, ik ben er ook een. JaJa.

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
wij hadden al oliecrisis in 1973

 

nu 2012 elke huishouding verzuipt in plastic = olie

 

kapitalisme loopt op zijn eind

*help ik moet nog waterfilter*

 

Hadden we maar kapitalisme, dan hadden de banken mogen falen en grote bedrijven. Dit is nodig in een kapitalistisch systeem om nieuwe groei te creëren. Zie het als een oerwoud waarbij de grote bomen omwaaien tijdens een storm en de kleine bomen erom heen krijgen dan de kans om te kunnen uitgroeien tot een grote boom.

Link to post
Share on other sites
Als die index boven de 200 gaat is het hommeles, de zogenaamde arabische lente, is vooral veroorzaakt door de vorige voedselprijzen stijging.

Dit jaar zijn weer de graan oogsten slecht tot mislukt, en rabobank voorspelt 15% hogere prijzen.

 

20120927_food_0.png

http://www.zerohedge.com/news/2012-09-27/guest-post-two-no-brainer-ways-play-rising-food-prices

 

en jij geloofd een bank ?

 

groet jolanda

Link to post
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...