Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Log in om dit te volgen  
Dr.Prepper

Wil je een oproep plaatsen? Lees dit eerst.

Recommended Posts

Beste geïnteresseerde, wil jij in contact treden met preppers voor tv/radio/krant/tijdschrift/afstudeerproject/etc? Allereerst dank voor je interesse, want wij stellen publiciteit zeker op prijs: immers hoe meer mensen 'prepared' zijn, hoe beter men zich redt als de SHTF. Maar: de meeste preppers zijn terughoudend als het om media gaat, vooral foto/film. Privacy, zeg maar. Wees daar op voorbereid.

 

Wij willen graag dat je vooraf even in contact treedt met de beheerders van de site (of stuur een PM naar Mr. Gold of mijzelf (klik links hiernaast op mijn naam)) zodat we kunnen overleggen over de beste wijze van het plaatsen van je oproep.

 

Dank!

 

NB ten aanzien van op het forum vermeldde meetings en kampeerweekenden: Het maken van geluids- en film-opnamen is uitdrukkelijk verboden, zowel met zichtbare als verborgen apparatuur.

Deze post delen


Link to post
Share on other sites
Op zoek naar waterfilters, branders, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga snel naar www.prepshop.nl!
Gast
Je kunt niet (meer) reageren in dit topic.
Log in om dit te volgen  

×
×
  • Nieuwe aanmaken...