Ga naar inhoud
GENEGEERD

reactie op bijwerkingen topic


Sterredag
 Share

Recommended Posts

 • Admin
Quote

@vheeswijk zei:
Maak je geen zorgen. Naar verwachting zullen het aantal miskramen in de nabije toekomst zéér sterk dalen. Wellicht tot 0.


Te offtopic om in dat topic op te reageren, dus even nieuw topic aangemaakt.

Wat bedoel je hiermee? Want aantal miskramen dalen wellicht tot 0, vind ik nogal een boute uitspraak, zeker omdat sowieso veel zwangerschappen eindigen in een miskraam. Velen zelfs zonder dat een vrouw het merkt (maar simpelweg een paar dagen later ongesteld wordt bijvoorbeeld)

50-90% van de miskramen gebeuren voordat een vrouw weet dat ze zwanger is.

15%-25% van de zwangerschappen die wel vastgesteld zijn (dus de vrouw weet dat ze zwanger is) eindigt in een miskraam.

Dus ik vind dit nogal een boute stelling. Kun je dit toelichten?

 

https://nl.wikipedia.org/wiki/Miskraam

https://www.freya.nl/kinderwens/diagnoses/herhaalde-miskramen-2/

https://www.gezondheidenwetenschap.be/richtlijnen/herhaalde-miskramen

 

Link naar reactie
Share on other sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
11 minuten geleden, Sterredag zei:

Wat bedoel je hiermee? Want aantal miskramen dalen wellicht tot 0, vind ik nogal een boute uitspraak,

Head Of Pfizer Research: Covid Vaccine Is Female Sterilization
https://principia-scientific.com/head-of-pfizer-research-covid-vaccine-is-female-sterilization/

 

Overigens met vaccins is in het verleden veel ervaring opgedaan in de sterilisatie van jonge vrouwen en meisjes in Afrika en India. Ik heb hierover in het verleden op het forum over gepost.

 • Leuk 1
 • Niet leuk 2
Link naar reactie
Share on other sites

44 minuten geleden, vheeswijk zei:

Head Of Pfizer Research: Covid Vaccine Is Female Sterilization

Dus iemand beweerd in december 2020 dat:

 

Quote

The vaccine contains a spike protein called  syncytin-1, vital for the formation of human placenta in women. If the vaccine works so that we form an immune response AGAINST the spike protein, we are also training the female body to attack syncytin-1, which could lead to infertility in women of an unspecified duration.

 

Dus nog even los van het gegeven dat het complete onzin is, dan kom je uit op "could lead to" en dat zet je dan om naar de clickbait titel

"Covid Vaccine Is Female Sterilization"

En hiervoor zetten we "Head Of Pfizer" terwijl het in werkelijkheid:

 

Quote

ex-Pfizer head of respiratory research

Dat is dus echt heel iets anders.

 

En zo blijven er maar van dit soort onzinberichten verschijnen.

Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat de "wakkere" mensen nogal slaperig zijn als het gaat om hun eigen beperkte bubbel.

 

Dat er mensen zijn die er voor kiezen om in een soort van parallelle werkelijkheid te leven is opmerkelijk maar doe vooral wat je leuk vindt.

Maar de drang om dit soort onzin aan anderen op te dringen zonder zelf even de onzinlinks na te lopen blijft me verbazen.

 

 

 • Leuk 3
Link naar reactie
Share on other sites

 • Admin

Tja maar dan heb je het gewoon over zwangerschappen eigenlijk en daar is helemaal NIKS zeker over. Lange termijn effecten zijn nog NIET bekend, dat maakt het  vaccin twijfelachtig. Maar je kunt dus ook geen negatieve lange termijn effecten vaststellen nog.

 • Leuk 1
Link naar reactie
Share on other sites

Inleidende verwijzingen over de "Agenda"

NWO, WEF, Agenda2030, Georgia Stones,  De links geven resultaten van Zoekopdrachten via DuckDuckGo

Het voordeel van deze methode is dat de lezer ook direct de "debunking" sites (veelal van de MSM en Overheid) kan raadplegen.

YAHOO en GOOGLE geven gefilterde resultaten (alleen debunkingsites). DuckDuckGo en de Russische YANDEX geven betere resultaten.

=====================================================

Ik heb nog eens goed nagedacht hoe te handelen op het forum.

 

We leven in een periode geregeerd door Angst. Zeg maar doodsangst. Zij die doodsbang zijn voor "Covid" en die nu zich "beschermd" weten door een "vaccinatie". En zij die bijna instinctief een "vaccinatie" weigeren en/of de Agenda kennen (bronnen hierboven) en in wat nu gebeurt nu de uitrol zien van wat in in die agenda's staan: De "Wappies". De 100% "Wappies" (de ongevaccineerden) die de illusie van de bescherming van de gevaccineerde missen, zijn nog banger dan de gevaccineerden want zij weten dat deze "pandemie" pas eindigt in 2030. (Agenda2030). Je kunt deze groepen gemakkelijk tegen elkaar opzetten en deze controverse wordt door schoolmeester De Jonge en alle MSM graag gevoed. Maar de drijfveer achter deze groepen is totaal verschillend: De gevaccineerde geeft de ongevaccineerde de schuld van wat zich nu in de Wereld afspeelt. "De ongevaccineerden kunnen van mij doodvallen". De "Wappie", de goed geïnformeerde, is van mening dat beide groepen in feite "in hetzelfde schuitje" zitten en voelt zich soms gedreven/geroepen om allen (dus niet alleen de gevaccineerden) te waarschuwen/informeren. Een hachelijke onderneming.

 

Ik heb door de discussies hier op het forum besloten niet meer te posten over zaken die de angst en gemoedsrust van forumleden aanraken. Dus niet meer over onvruchtbaarheid, miskramen, doden, vaccinschade (de beta-variant) en verwante informatie. U moet hiervoor zelf maar de VAERS (USA) database downloaden. Moeilijk hanteerbaar .CSV formaat. Ik wil ook deze database (in SQLite3 formaat) ook wel beschikbaar maken voor mensen in dit forum die het toch willen hebben en SQLite3 hebben. Pas op: het bestand is een kleine gigaByte groot en bevat alleen gegevens tot 26-7-21. Dus niet eens recent. De databases uit andere landen zoals bv. de UK heb ik nog niet bekeken. Ik heb genoeg gezien.

 

Ik krijg ook kritiek op de wijze van refereren op dit forum. Sites als Xandernieuws, NineForNews en Frontnieuws zijn fake-nieuws. Ik kan daar zelf nog wat aan toevoegen: "I Want To Know", Nibiru en eigenlijk alle NIET aan de MSN en Overheids-gelieerde sites. @Martin heeft zelfs problemen met site van David Icke (als reptieldeskundige), maar hij heeft niet eens die video gezien, want dan had hij gezien dat het helemaal niet van David Icke was in die video, maar dat David Icke die video's had gehost (gestolen) van een andere sites die later werden verwijderd/gesensureerd. David Icke heeft anders een verdomd goed gevoel voor videós die verwijderd gaan worden. Alle sites en vooral video's die worden verwijderd zie ik juist als een aanbeveling. Wij Wappies zien de MSM en overheids-sites als "fake-News" en propaganda maar deze wordt wél degelijk geraadpleegd om te zien "wat er nu weer op ons afkomt" en waar we alvast op worden voorbereid. (Vandaag nog weer: Er komen voedseltekorten aan.). ** Toevoeging van mij: tegelijkertijd in de hele wereld !

 

Overigens zijn er in de MSM ook goede ontwikkelingen aan de gang door mensen die het bedrog zat zijn en in gewetensnood komen. Zoals bv.

ARD-redacteur: Ik kan niet meer zwijgen    En je kunt ook het bekende boek lezen: "Gekochte Journalisten" van Udo Ulfkotte ook als PDF en EPUB verkrijgbaar.


Waar ga ik dan wél misschien over posten.

 • Hoe is het mogelijk dat een gewaardeerde huischemicus van het Preppers.nl een Wappie werd? Ik heb hier notabene zelfs nog gepost over het desinfecteren van oppervlakken i.v.m. Corona. Waar komt die ommezwaai dan vandaan?  Wat was doorslaggevend?
 • De psychologie van de Wappie. Voor de sommige wappies (zoals ik) die de agenda kennen hebben middelen om het leven te beëindigen een bijzondere fascinatie en deze worden ook (soms) geprept. Ik zelf heb cyanides in huis en 3 Fentanyl-pleisters (100 mcg/h, dodelijke dosis). Anderen proberen aan Midazolam in pilvorm te komen, een middel waarmee (o.a) de doodstraf in de US wordt uitgevoerd maar ook '"Corona-patiënten" in verpleeghuizen en oude-van-dagen huizen worden vermoord om de coronacijfers omhoog te krikken. (ref) (ref) (ref) (ref) (ref).. Redenen: "In de Wereld die komt wil ik niet meer leven" of "Ik wil als mens sterven".  Ook zijn veel Wappies verslaafd aan zg. "Hope-Porn" of "Hopium". Voorbeelden: Reiner Füllmich, Neurenberg 2.0, White Hats, Q, Trump (in USA), Philippe ArgillierBenjamin Fulforden al die berichten over "Arrests an Executions" van Deep State criminelen op GITMO (Guantanomo Bay, CUBA). Zou dat echt waar zijn? Hoop doet immers leven. Ongevaccineerde Christenen in de Bible-belt (lage vaccinatiegraad) zien dit als de Eindstrijd in de bijbel en zien in de vaccinatie of de komende chip "Het teken van het Beest" en zij vinden troost in de "rapture", of de terugkeer van Jezus op Aarde. Uitzondering: Katholieken. Voor gevaccineerden grenst dit aan een psychopathologische absurditeit, maar in de ogen van de Wappies zijn zij ziende blind. Het is als de "blue and the red pill'. Kies zelf maar uit. Deze posting moet de levens- en wereldvisie van Wappies duidelijk maken wat ook belangrijk is voor dit forum en mogelijk voor meer begrip.
 • Ik heb hier al een posting over Zink (Zn). Zink wordt tegenwoordig veel gebruikt door zowel gevaccineerden (vooral spijtoptanten) als ongevaccineerden om het immuunsysteem te versterken veelal samen met Vitamine D3. Welke rol speelt Zink bij Corona- en andere virussen? Er kunnen nadelen kleven aan Zn bij lang en overmatig gebruik. Hoe deze te pareren? Posting in vitamine-mineralen draadje.
 • Preppen voor Wappies. (Draadje) De Wappie prept iets anders dan de niet-Wappie. Informatie is echter voor allen wel interessant want we komen allemaal aan de beurt. Het is trouwens ook zo dat "Wappies" middelen preppen die vaccinschade tegengaan bij gevaccineerden omdat vele dierbaren van ons zijn gevaccineerd. Kennis daarover is verzameld. Dat had u niet gedacht, hè?

 

 • Leuk 5
Link naar reactie
Share on other sites

Wat een onzin.

 

doodsangst en gevaccineerd zijn door onze angst.

 

dan stop ik al met lezen en is de rest net zo ongeloofwaardig als de link dumps van Doom.

ongetwijfeld zullen er mensen zijn die  “huiverig” zijn voor corona.

 

Morgen zal ik aangeven hoeveel mensen uit mijn team het vaccin uit angst gedaan hebben.

mijn inschatting is 0.

 

jullie. “ ik noem het even ontkenners “  moeten eens stoppen met het verspreiden van al die lulkoek.

 

ik en vele met mijn zijn niet in doodsangst voor corona.

zelfs geen angst.

 

het gros neemt een vaccin omdat ze denken dat dit het beste is voor de huidige situatie, privé en als land.

 

ze zeiden vroeger wel eens 1 gek kan meer vragen dan 10 wijzen kunnen beantwoorden.

gooi een stortvloed aaninformatie over de mensen heen en niemand doet er nog wat mee,

Link naar reactie
Share on other sites

 • Admin
2 uur geleden, Hermanusb zei:

Wat een onzin.

 

doodsangst en gevaccineerd zijn door onze angst.

 

dan stop ik al met lezen en is de rest net zo ongeloofwaardig als de link dumps van Doom.

ongetwijfeld zullen er mensen zijn die  “huiverig” zijn voor corona.

 

Morgen zal ik aangeven hoeveel mensen uit mijn team het vaccin uit angst gedaan hebben.

mijn inschatting is 0.

 

jullie. “ ik noem het even ontkenners “  moeten eens stoppen met het verspreiden van al die lulkoek.

 

ik en vele met mijn zijn niet in doodsangst voor corona.

zelfs geen angst.

 

het gros neemt een vaccin omdat ze denken dat dit het beste is voor de huidige situatie, privé en als land.

 

ze zeiden vroeger wel eens 1 gek kan meer vragen dan 10 wijzen kunnen beantwoorden.

gooi een stortvloed aaninformatie over de mensen heen en niemand doet er nog wat mee,


Ben benieuwd, waarom hebben ze dan het het vaccin genomen? Je zegt het gros neemt het vaccin omdat ze denken dat dit het beste is voor de huidige situatie, privé en als land. Prima, welke situatie? Wat is het wat dat vaccin dan het beste is? Wat moet het oplossen dan? Wat denken die mensen dat er gebeurd als dat vaccin niet genomen wordt, aangezien het als "het beste" wordt gezien om het wel te nemen.

 

 

 • Leuk 1
Link naar reactie
Share on other sites

20 minuten geleden, Sterredag zei:

welke situatie?

 

Die van een jan-modaal die het druk genoeg heeft met rondkomen, af en toe een biertje (of film). Heeft verder geen interesse in politiek (behalve tijdens verkiezingen) en doet geen zelfstandig onderzoek naar alle factoren rondom het virus en zijn behandeling.

 

Hij gaat er van uit dat de media evenwichtig rapporteert.

 

En zelfs als jan wel wat onderzoek gedaan heeft, dan nog blijft hij bij de officiële kennisgeving via officiële organen en instituten.

 

Jan heeft zelfs wel een paar kennissen die flink ziek zijn geweest, en heeft gehoord van overlijdensgevallen. Maar bovenal wil hij geen "long covid". Voor covid is hij niet bang, maar long-covid nee, daar heeft hij geen zin in.

 

Een simpel prikje is dan een eenvoudige oplossing, en bovendien kan hij dan meedoen in de kroeg en bij de biljardclub zonder rare verhalen te moeten bedenken waarom hij geen inenting wilde.

 • Leuk 2
Link naar reactie
Share on other sites

3 uur geleden, vheeswijk zei:

@Martin heeft zelfs problemen met site van David Icke

Dat vind ik een beetje flauw.

Ik heb geen problemen met een alternatieve kijk op de wereld en ook geen probleem met alternatieve sites.

Ik heb wel problemen met het enorme gedram van sommige mensen (zowel voorstanders als tegenstanders) en ik heb ook een probleem met het verwarren van feiten en meningen. En om het lijstje compleet te maken heb ik zeker problemen met de posts die gemaakt worden door de "wakkeren" maar de lakse houding als het gaat om de bronnen verder na te zoeken. En als laatste het vreemde effect dat een wappiesite met onzinberichten aankomen die vervolgens 100% onjuist blijken te zijn, maar hier nooit meer op terugkomen. Ondertussen zijn de meeste sites zo verstandig om zo min mogelijk zaken concreet te posten zodat het lekker vaag blijft.

 

Wat ik opmerk (let op!, dat is een mening vanuit mijn perspectief, het is dus geen feit) is dat sommige mensen die kritisch kijken naar bepaalde zaken op een gegeven moment op een kantelpunt uitkomen en (in mijn ogen) doorslaan in hun achterdocht. Op een gegeven moment ziet men alles als een complot en is er geen rationeel denkvermogen meer aanwezig.

 

Ik kijk kritisch naar zowel de MSM en ik klik zelfs op links naar wappie sites waar de meest bizarre bullshit voorbijkomt. Zelf die links naar GITMO heb ik doorgenomen. Ik heb er echter geen behoefte aan om er inhoudelijk op in te gaan omdat het zo ver verwijderd is van mijn eigen opvattingen. Ik heb alle respect voor je post en je denkwijze. Ik ben het er echter op heel veel punten compleet niet mee eens.

Het jammere aan deze situatie is dat de afstand zo groot word dat het lastig is om nog op een rustige manier met elkaar van gedachten te wisselen.

Wat "Ik ben een blind schaap en te stom om de werkelijkheid te zien"  en de ander "Is een gestoorde wappie die denkt dat we geregeerd worden door hagedissen die iedere avond het bloed van baby's drinken"

 

Een persoon zoals Maurice de hond daar is voor mij wel een prima voorbeeld van een kritische kijk zonder door te slaan in achterdocht (alhoewel hij bij de Deventer moordzaak de plank flink heeft misgeslagen, maar dat kan de beste overkomen).

En een Joe Rogan is toch ook een prima tegengeluid?

 

En nog even over die doodsangst:

Ik heb helemaal nooit doodsangst gehad.

Ik heb ook nooit angst gehad voor polio, of voor griep.

Ik voel me wel beschermd. Niet omdat ik gevaccineerd ben maar omdat ik (met de rest van het gezin) aan de lijve heb ondervonden wat een covid19 besmetting met je doet. Ik ben achteraf trouwens blij dat ik het al heb gehad want technisch gezien ga ik het geen 2e keer meer oplopen of het moet een extreme mutatie zijn, maar zelfs dan nog denk ik dat mijn antistoffen wel wat voordeel gaan bieden.

En die vaccinatie die heb ik gewoon genomen door een persoonlijke afweging te maken.

 

Waarom neemt iemand een brandverzekering?

Uit angst?

Of omdat hij de afweging maakt dat het in zijn situatie niet onverstandig kan zijn om dit risico af te dekken?

 

Maar ik hoor graag wat voor jouw de trigger is geweest om een bepaalde afslag te nemen in je denkbeelden.

En zolang we het op een respectvolle manier met elkaar oneens kunnen/mogen zijn vind ik het prima.

 

 • Leuk 2
Link naar reactie
Share on other sites

 • Admin
1 uur geleden, Rien zei:

 

Die van een jan-modaal die het druk genoeg heeft met rondkomen, af en toe een biertje (of film). Heeft verder geen interesse in politiek (behalve tijdens verkiezingen) en doet geen zelfstandig onderzoek naar alle factoren rondom het virus en zijn behandeling.

 

Hij gaat er van uit dat de media evenwichtig rapporteert.

 

En zelfs als jan wel wat onderzoek gedaan heeft, dan nog blijft hij bij de officiële kennisgeving via officiële organen en instituten.

 

Jan heeft zelfs wel een paar kennissen die flink ziek zijn geweest, en heeft gehoord van overlijdensgevallen. Maar bovenal wil hij geen "long covid". Voor covid is hij niet bang, maar long-covid nee, daar heeft hij geen zin in.

 

Een simpel prikje is dan een eenvoudige oplossing, en bovendien kan hij dan meedoen in de kroeg en bij de biljardclub zonder rare verhalen te moeten bedenken waarom hij geen inenting wilde.


Leuk, maar ik stelde deze vraag niet aan jou.

Link naar reactie
Share on other sites

2 uur geleden, Sterredag zei:


Ben benieuwd, waarom hebben ze dan het het vaccin genomen? Je zegt het gros neemt het vaccin omdat ze denken dat dit het beste is voor de huidige situatie, privé en als land. Prima, welke situatie? Wat is het wat dat vaccin dan het beste is? Wat moet het oplossen dan? Wat denken die mensen dat er gebeurd als dat vaccin niet genomen wordt, aangezien het als "het beste" wordt gezien om het wel te nemen.

 

 

Welke situatie….

dat ik daar nog op reageer.

 

vorig jaar hebben we 3 familieleden digitaal mogen uitzwaaien.

een vaccin was er nog niet die hadden de pech dat ze te snel dit onbeduidende griepje kregen. (Dat is het volgens jullie)

een lijdensweg is nog een eenvoudige benaming.

 

op dit moment 3 familieleden positief getest,

1 kind.

2 volwassen ouderen boven de 60 (wat ik zelf bijna ben ) en gevaccineerd.

 

en de klachten zijn gering.

wij denken en zijn van mening dat het vaccin in elk geval hielp om niet al te ziek te worden.

mooi toch dat we dat nu het geluk hebben om te kiezen, wel of geen vaccin.

 

en ik schreef al vaker het boeit me geen ene ruk of jij of een ander wel of geen prik neemt.

ook niet of anderen die geen prikje willen hierdoor het loodje leggen.

wat me wel kan ergeren is dat ladingen operaties uitgesteld moeten worden terwijl dat niet nodig was geweest.

 

wat me ook wel mateloos irriteert dat mensen als jullie al anderhalf jaar lang de grootste onzin de wereld in pleuren.

niemand heeft het altijd 100% fout.

 

maar als je maar genoeg onzin over de mensen uitbraakt zal die paar keer dat je wel een punt hebt dat ook niet serieus meer genomen worden,


van mij mag de delta plus variant die eraan komt deze winter even goed huishouden in NL en de rest vd wereld.

dan merken we vanzelf of het een griepje was (Baudet en Engel)

of niet.

 

ik ga dit weekend bedenken of ik me van dit forum ga laten afknikkeren.

Link naar reactie
Share on other sites

2 uur geleden, martin zei:

een gestoorde wappie die denkt dat we geregeerd worden door hagedissen

De tijd gaat het leren. Ik geloof wel in 'hagedissen"

Dozen met COVID-19 vaccins van AstraZenica tonen een fabricagedatum van 15 juli 2018… Maar “COVID-19” werd niet eerder ontdekt dan 2019 en kreeg pas een naam op 11 februari 2020.

https://thesecondnews.com/how-did-astra-zeneca-manufacture-covid-19-vaccine-in-july-of-2018-before-the-disease-was-even-discovered-or-named/

Link naar reactie
Share on other sites

6 minuten geleden, vheeswijk zei:

Dozen met COVID-19 vaccins van AstraZenica tonen een fabricagedatum van 15 juli 2018… Maar “COVID-19” werd niet eerder ontdekt dan 2019 en kreeg pas een naam op 11 februari 2020.

Alvast vooruitlopend op je post hoe je ooit de afslag heb genomen m.b.t. wat je wel en niet als waarheid ziet ben ik best wel nieuwsgierig hoe dat werkt.

 

Wat maakt een claim van een willekeurig persoon op het internet wel geloofwaardig, en een claim van een heleboel andere mensen niet geloofwaardig?

Iemand verteld dat Wikipedia de grootste onzin verkoopt maar gebruikt dat zelfde Wikipedia wel als ondersteunend "bewijs" voor een slechte foto met een datum.

 

Je zou als big pharma wel instaat zijn om de meest geavanceerde zooi in een vaccin te stoppen maar je zou te stom zijn om de juiste datum op een doosje te printen?

Of op een poster?

 

Blijft er dan niet een stukje relativiteit meer over in het denkvermogen?

Ik vind het echt fascinerend hoe selectief dit soort zaken werken bij de "wakkere"

 

Link naar reactie
Share on other sites

8 minuten geleden, martin zei:

Je zou als big pharma wel instaat zijn om de meest geavanceerde zooi in een vaccin te stoppen maar je zou te stom zijn om de juiste datum op een doosje te printen?

Of op een poster?

We maken allemaal wel fouten. In dit geval gelukkig maar. Een vaccin met geavanceerde zooi kun je niet in 10 maanden ontwikkelen. Dat is nog nooit gebeurd. Nu blijkt dat de ontwikkeltijd, net zoals bij andere gangbare vaccins, veel langer moet zijn geweest dan 10 maanden (Pfizer). Er zijn wel meer, zelfs ernstiger, fouten gemaakt met dit vaccin. Zou jij als "hagedis" willen dat er mensen er op korte termijn na de injectie doodgaan, verlamd raken of anderszins schade ondervinden? Nee, natuurlijk niet. Dat is het stomste wat je doen kan. Dat je mensen al alarmeert vóórdat het vaccin geheel is uitgerold en dwars gaan liggen en het vaccin gaan weigeren? Velen hebben de 2e prik al niet eens gehaald omdat deze, zwak uitgedrukt, al zeer onaangenaam was. Vriend en vijand zijn nu met elkaar eens dat de vaccinatie eigenlijk is mislukt zoals ik meerdere keren heb gelezen in de HOPE-PORN in mijn bericht.

Het had de bedoeling moeten zijn dat de spuit pas, zegmaar na 3 tot 5 jaar tot de dood had moeten leiden voor 75-90%. Dan was er geen probleem geweest. Zie agenda. Ik zie regelmatig berichten met "Deep State are Panicking"  bijvoorbeeld hier en hier .  Maar ik neem dit met een korreltje zout zolang ik nog niets zie gebeuren. Ik hoop het stiekem wel.

 

Blijft er dan niet een stukje relativiteit meer over in het denkvermogen?

Ik vind het echt fascinerend hoe selectief dit soort zaken werken bij de "wakkere"

 

Ik denk dat het iets te maken heeft met cognitieve dissonantie. Denk niet dat ik mijn twijfels heb over bepaalde zaken. Bovendien ben ik me ervan bewust dat ik veel dingen niet weet of kan weten.  Bv. Wat is Covid19.  Er zijn mensen die beweren dat het een stralingsziekte is, bv. 5G in Wuhan. Anderen waaronder David Icke beweren dat het virus gewoon niet bestaat. Weer anderen zeggen dat het gewoon de griep is. De griep is inderdaad helemaal verdwenen sinds corona. Er zijn in 2018 meer griepdoden geweest dan "corona-doden" in 2020. Weer anderen zeggen dat het een nieuwe griep is. Ik kan hier niets van bakken. Ik heb hier gewoon geen mening over.

Ik heb de lijsten van gevangen en geëxecuteerde "hagedissen" in GITMO gezien.  Maar als ik sommige namen van "hagedissen" zie dan geloof ik er NIETS van. Als ik het had geloofd dan had ik ze zéker op dit forum geplaatst, geloof me maar.

 

 • Leuk 1
Link naar reactie
Share on other sites

 • Admin
5 uur geleden, Hermanusb zei:

Welke situatie….

dat ik daar nog op reageer.

 

vorig jaar hebben we 3 familieleden digitaal mogen uitzwaaien.

een vaccin was er nog niet die hadden de pech dat ze te snel dit onbeduidende griepje kregen. (Dat is het volgens jullie)

een lijdensweg is nog een eenvoudige benaming.

 

op dit moment 3 familieleden positief getest,

1 kind.

2 volwassen ouderen boven de 60 (wat ik zelf bijna ben ) en gevaccineerd.

 

en de klachten zijn gering.

wij denken en zijn van mening dat het vaccin in elk geval hielp om niet al te ziek te worden.

mooi toch dat we dat nu het geluk hebben om te kiezen, wel of geen vaccin.

 

en ik schreef al vaker het boeit me geen ene ruk of jij of een ander wel of geen prik neemt.

ook niet of anderen die geen prikje willen hierdoor het loodje leggen.

wat me wel kan ergeren is dat ladingen operaties uitgesteld moeten worden terwijl dat niet nodig was geweest.

 

wat me ook wel mateloos irriteert dat mensen als jullie al anderhalf jaar lang de grootste onzin de wereld in pleuren.

niemand heeft het altijd 100% fout.

 

maar als je maar genoeg onzin over de mensen uitbraakt zal die paar keer dat je wel een punt hebt dat ook niet serieus meer genomen worden,


van mij mag de delta plus variant die eraan komt deze winter even goed huishouden in NL en de rest vd wereld.

dan merken we vanzelf of het een griepje was (Baudet en Engel)

of niet.

 

ik ga dit weekend bedenken of ik me van dit forum ga laten afknikkeren.


Je verteld hier een heel verhaal, maar gaat weinig in om wat ik vroeg. Je praat maar over "jullie" en over jezelf. Maar mijn vraag was waarom die mensen die dan het vaccin nemen, dat dat dan doen. Jij spreekt over "het gros" en "de mensen om je heen", maar als ik dan een vraag stel over dat gros en die mensen om je heen wordt je persoonlijk op jezelf gericht en wordt het jullie, terwijl ik het niet over "jullie" heb gehad. Ik maak hier geen wij en jullie verhaal van.

Ik heb nooit ergens gesteld dat het een onbeduidend griepje is, en aangezien ik de vraag stel, snap ik je reactie met "jullie" niet.

Ik vind het ook prima dat mensen nu kunnen "kiezen" tussen wel of geen vaccin. Ik heb ook nooit gezegd dat mensen het vaccin niet moeten nemen. Dus wederom snap ik je antwoord op MIJN vraag aan JOU niet waarbij van alles betrokken wordt waar het niet over ging.


Je spreekt over mensen als jullie... eh mensen als ik?? Welke onzin heb ik hier de wereld in gepleurd dan?

Dus stel ik nu de vraag nogmaals en hopelijk krijg ik dan wel een reactie op mijn vraag:

Je zegt het gros neemt het vaccin omdat ze denken dat dit het beste is voor de huidige situatie, privé en als land. Prima, welke situatie? Wat is het wat dat vaccin dan het beste is? Wat moet het oplossen dan? Wat denken die mensen dat er gebeurd als dat vaccin niet genomen wordt, aangezien het als "het beste" wordt gezien om het wel te nemen.

Misschien vind je de vraag onzinnig of te obvious voor jou om te antwoorden, maar ik stel hem met een doel, alleen dan zou jij hem eerst moeten beantwoorden.

 • Leuk 1
Link naar reactie
Share on other sites

17 uur geleden, martin zei:

Alvast vooruitlopend op je post hoe je ooit de afslag heb genomen m.b.t. wat je wel en niet als waarheid ziet ben ik best wel nieuwsgierig hoe dat werkt.

 

Wat maakt een claim van een willekeurig persoon op het internet wel geloofwaardig, en een claim van een heleboel andere mensen niet geloofwaardig?

Iemand verteld dat Wikipedia de grootste onzin verkoopt maar gebruikt dat zelfde Wikipedia wel als ondersteunend "bewijs" voor een slechte foto met een datum.

 

Je zou als big pharma wel instaat zijn om de meest geavanceerde zooi in een vaccin te stoppen maar je zou te stom zijn om de juiste datum op een doosje te printen?

Of op een poster?

 

Blijft er dan niet een stukje relativiteit meer over in het denkvermogen?

Ik vind het echt fascinerend hoe selectief dit soort zaken werken bij de "wakkere"

 


die printers die de datum printen op die doosjes gebruiken wij ook bij 4 productielijnen.

dat is geen automatisch systeem.

 

Je moet een “recept “ laden en die kan ik met 1 druk op de knop weer aanpassen.

 

die datum printen ze op doosjes die door een productielijn gaan.

oftewel ik kan moeiteloos er een datum op zetten van 2015.

 

de wakkere gaat dan roepen dat het spul al in 2015 geproduceerd is,

 

edit.

 

die foto lijkt heel sterk op een creatief stukje huisvlijt met behulp v Photoshop.

onze printers printen de code’s (geen datums ) werkelijk kaarsrecht.

 

aangepast door Hermanusb
 • Leuk 1
Link naar reactie
Share on other sites

2 uur geleden, Hermanusb zei:

die foto lijkt heel sterk op een creatief stukje huisvlijt met behulp v Photoshop.

onze printers printen de code’s (geen datums ) werkelijk kaarsrecht

 

Er zijn iets van 10 verschillende verklaringen te geven voor deze foto. En Photoshop is er 1 van. Maar wat mij het meest fascineert is dat de "kritische mensen" de alternatieve berichtgeving veel sneller voor de waarheid aannemen dan berichtgeving uit de gewone media.

Maar het heeft ook geen zin om ze daar op te wijzen want wij zijn de schapen die alles maar geloven zonder kritisch te zijn.

Ik vind het echt zo'n absurde situatie dat ik niet goed weet of ik er om moet lachen of moet huilen.

Link naar reactie
Share on other sites

 • Admin
Geplaatst: (aangepast)
5 uur geleden, martin zei:

 

Er zijn iets van 10 verschillende verklaringen te geven voor deze foto. En Photoshop is er 1 van. Maar wat mij het meest fascineert is dat de "kritische mensen" de alternatieve berichtgeving veel sneller voor de waarheid aannemen dan berichtgeving uit de gewone media.

Maar het heeft ook geen zin om ze daar op te wijzen want wij zijn de schapen die alles maar geloven zonder kritisch te zijn.

Ik vind het echt zo'n absurde situatie dat ik niet goed weet of ik er om moet lachen of moet huilen.


Ik ben kritisch naar ALLE media.
En de reden at ik heel veel moeite heb met het geloven van MSM is dat ook daar de berichtgeving om te huilen is. Waren ze maar geloofwaardig. Maar MSM is ook een grote kluwe van Clickbaits, Hypes, Acteerwerk... Hoe moet ik MSM dan nog geloven?

Mijn hele argumentatie bouw ik op MSM. Er is genoeg te halen uit MSM.

Hoe moet ik nog mensen geloven die:

 • De ene week een uur lang een pleidooi houden voor groepsimmuniteit, om vervolgens een paar weken later letterlijk te zeggen "Ik heb het nooit over groepsimmuniteit gehad".
 • De ene maand zeggen "mondkapjes gaan niet werken, want mensen gaan ze verkeerd gebruiken". Om vervolgens na het ingaan van de mondkapjes plicht ZELF een opgefrommeld wegwerpmondkapje uit de broekzak te toveren met het antwoord (op de vraag: hoe vaak mag u die dragen). Ow dat weet ik niet, dat heb ik nog niet uitgezocht.
 • Die met alle maatregelen en alles wat er speelt, na een jaar nog nooit had laten testen (terwijl collega's in dezelfde situatie dat uit voorzorg wel gedaan hadden)
 • Die een QR code instelt voor de hele maatschappij, maar in het pand waar hij zelf werkt een uitzondering is ingesteld. Eigenlijk dus zelf al zoveel mogelijk de maatregelen ontloopt.
 • Die pleiten voor afstand, maar vervolgens hun eigen schoonmoeder staan te knuffelen.
 • Pleiten voor afstand, maar vervolgens wel cliënten gaat knuffelen (ach de situatie was daar naar????)
 • Het hebben over een "nieuw normaal" toen het virus nog maar net rond aan het gaan was, waarom een nieuw normaal? waarom geen tijdelijk normaal?
 • Een beroep doet middels een "intelligente lockdown". Maar vervolgens zijn we niet meer intelligent... want gevacineerden met een groene QR code die positief testen voor corona en toch van alles gaan doen, dat blijft gewoon kunnen. Het aanpassen van de app is "te ingewikkeld" maar in België passen ze de app aan.
 • Beweren dat het virus niet naar Nederland kan komen, want er zijn geen directe vluchten naar China (gecontroleerd destijds die waren er met regelmaat!!) Het virus kwam trouwens toch, maar om bijvoorbaat hier al over in debat te gaan dat vond men overbodig.
 • Mensen die wantrouwend zijn en wat gereserveerd als "wappies" bestempelen, of "complotdenkers" hoewel veel dingen die eerst gezegd werden, vervolgens toch gebeurde.
 • Een avondklok invoeren, want dat is bewezen zinnig en achteraf heeft het geen toegevoegde waarde gehad.
 • In september zeggen dat er een grote/zware griepgolf verwacht wordt door de mondkapjes en 1.5 meter maatregel, om vervolgens in oktober te horen dat we dergelijke dingen mogelijk weer moeten invoeren in de strijd tegen corona. Wat ze in mijn ogen hier zeggen is: Je mag doodgaan aan griep, maar niet aan corona.
 • De ernst van de gevolgen van de maatregelen niet goed meenemen in hun beleid (zie vorig punt) De depressiviteit, de sterfgevallen (zelfmoorden en eenzaamheid), financiële problemen, relatieproblemen, familieproblemen. De hele samenleving is uit zijn voegen getrokken onze kinderen wordt angst aangeleerd in een wereld waarbij ook met corona alles en iedereen nog steeds een stuk gezonder is dan 100 jaar geleden. Toen mocht je nog ziek worden, toen mocht je nog in contact komen met bacteriën en virussen, juist datgene wat ons immuunsysteem zo sterk maakt.
 • Een beleid hanteren waarbij gezond leven duurder is dan ongezond leven. Zelfs al als je alleen kijkt naar eten. Met anderhalf jaar Corona ligt er nog steeds geen plan om BTW verlaging of zelfs schrapping op gezond voedsel in te voeren. Wanneer wordt een kilo appels goedkoper dan een doos frikandellen?
 • Een QR code invoeren wat uitsluiting van de maatschappij betekent voor velen, niet om die arme horeca te helpen hoor, maar gewoon om mensen te pushen om toch te vaccineren. Ja het is wel uitsluiting, ja het is wel discriminatie. Als ze nou nog op zijn minst EERLIJK zouden zijn daarover. Ik kan mij op basis van gezondheidseigenschappen niet laten vaccineren of testen. Dat staat los  van hoe ik erin sta. Maar ook levensbeschouwing is een onderdeel van de grondwet. En het is juist om die mensen die er anders over denken te beschermen dat we zo'n grondwet hebben, niet om die maar aan de kant te schuiven, omdat je ineens maar dingen MOET doen voor anderen. Nee ze zeggen dat zo niet, maar indirect zeggen ze dat wel. Zeker als er dan worden gebruikt worden als "ik heb geen begrip voor mensen die zich niet willen laten vaccineren". 
 • Beleid hanteert op basis van besmettingen, in een vaccinatietijd waarbij het ging om de ontlasting voor de zorg.
 • PS die zorg die nu weer bedreigt wordt over te lopen door griep, omdat we daar door de corona maatregelen minder weerstand tegen hebben opgebouwd.

Kan jij mij vertellen, hoe ik deze mensen nog moet vertrouwen?

Dat deze website beweert dat covid-19 de grootste doodsoorzaak zou zijn in 2020 want iet smeer dan 20.000 doden door covid.
Terwijl volgens deze website, we zelfs nu nog dat getal van 20.000 niet hebben gehaald.

En dat hier dan in MSM staat: https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5223908/coronadoden-sterftecijfers-cbs-20000-2020-meer-dan-rivm-langdurige

Maar  verderop in het artikel staat er: Bij 17.537 overlijdens is de vastgestelde doodsoorzaak Covid-19. Volgens het CBS zijn 2673 anderen vermoedelijk overleden aan de gevolgen van het virus.
En vervolgens wordt vermoedelijk, feitelijk vastgelegd in onze data. Maar dat is dus helemaal NIET aangetoond. Bij wappiewebsites weet ik bij voorbaat dat ze me onzin kunnen voorschotelen, MSM zou betrouwbaar moeten zijn, maar zijn dat overduidelijk niet.

 

Het vaccin zou de redding zijn. Las net een bericht vanuit België, dat de helft!! van de ziekenhuisopnames gevacineerden zijn. Het vaccin is gebracht als DE redding, daarmee zouden we weer normaal kunnen doen. Maar vooralsnog lijkt het toch niet zo te werken.

 

Wappie of niet, complot of niet. De wereld is kapot gemaakt en die vage discutabele alternatieve media, zijn dan iig nog concequent. De bijwerkingen van het beleid is gigantisch! En ja ik twijfel oprecht of dat opweegt tegen de mensen levensjaren die daarmee gered zijn.

Hoe dan ook ik zet vraagtekens bij ALLE media. Maar hoe je het ook went of keert er zijn al teveel landen waar die vaccinatie nu dus wel degelijk verplicht wordt, hier wordt je de richting in geduwd (lichte dwang, het wordt je nog net niet door de strot geduwd). Ik vraag me alleen nog maar af hoe lang het duurt voordat ze dat hier gaan doen. Terwijl het hier nooit zou gebeuren. Aldus de Jonge "niet direct, niet indirect". Ook leugens dus. Die wappies, kregen ook hier gewoon gelijk. Helaas, maar waar. 


 

aangepast door Sterredag
bron voor bericht vanuit belgië toegevoegd.
 • Leuk 4
Link naar reactie
Share on other sites

1 uur terug, Sterredag zei:

Kan jij mij vertellen, hoe ik deze mensen nog moet vertrouwen?

Dat kan ik niet want ik vertrouw ze ook niet.

Complimenten voor je post met concrete voorbeelden en onderbouwing, ik had het niet beter kunnen verwoorden!

 

Maar het is voor mij alsnog geen reden om dan maar te denken dat de regering bestaat uit reptielen die babybloed drinken en dat het vaccin bedoeld is om de mensheid flink uit te laten dunne.

 

Persoonlijk denk ik dat het verstandiger zou zijn geweest om de kwetsbare mensen te beschermen en in de beginfase zo snel mogelijk gezonde mensen elkaar te laten besmetten. Maar waarom moet alles zo extreem?

 

Normaal gezien zou ik best wel mee willen lopen met een protest tegen het belachelijke QR beleid. Maar ik ga toch niet naast een stel idioten lopen die beweren dat het "vaccin" (want het moet altijd tussen aanhalingstekens want het is geen vaccin) alleen maar bedoeld is om de mensen te onderdrukken. En dat het vol zit met nanochips. of dat de 5G zendmasten onderdeel zijn van het onderdrukken van het volk.

Normaal gezien wil ik graag het gesprek aangaan maar dan ben je toch gelijk uitgepraat?

 

Je moet echt geen extremist zijn (of een wappie) om kritisch te kijken naar bepaalde maatregelen. Op een gegeven moment ga je als kritisch persoon maar je mond houden want nuance is blijkbaar niet mogelijk. Of je moet compleet doorslaan in je denkbeelden, of je bent een mak schaap.

 

En ik ben me ervan bewust dat het geen zin heeft om een persoon die vastgeroest zit in zijn eigen denkbeelden proberen te "corrigeren"

Het forumlid @Ron sr heeft me ooit eens via PM duidelijk gemaakt dat het echt geen zin zal hebben. Ik zal er een vervolgpost over maken want het was best wel informatief.

 

 

 

 • Leuk 3
Link naar reactie
Share on other sites

 • Admin
41 minuten geleden, martin zei:

Dat kan ik niet want ik vertrouw ze ook niet.

Complimenten voor je post met concrete voorbeelden en onderbouwing, ik had het niet beter kunnen verwoorden!

 

Maar het is voor mij alsnog geen reden om dan maar te denken dat de regering bestaat uit reptielen die babybloed drinken en dat het vaccin bedoeld is om de mensheid flink uit te laten dunne.

 

Persoonlijk denk ik dat het verstandiger zou zijn geweest om de kwetsbare mensen te beschermen en in de beginfase zo snel mogelijk gezonde mensen elkaar te laten besmetten. Maar waarom moet alles zo extreem?

 

Normaal gezien zou ik best wel mee willen lopen met een protest tegen het belachelijke QR beleid. Maar ik ga toch niet naast een stel idioten lopen die beweren dat het "vaccin" (want het moet altijd tussen aanhalingstekens want het is geen vaccin) alleen maar bedoeld is om de mensen te onderdrukken. En dat het vol zit met nanochips. of dat de 5G zendmasten onderdeel zijn van het onderdrukken van het volk.

Normaal gezien wil ik graag het gesprek aangaan maar dan ben je toch gelijk uitgepraat?

 

Je moet echt geen extremist zijn (of een wappie) om kritisch te kijken naar bepaalde maatregelen. Op een gegeven moment ga je als kritisch persoon maar je mond houden want nuance is blijkbaar niet mogelijk. Of je moet compleet doorslaan in je denkbeelden, of je bent een mak schaap.

 

En ik ben me ervan bewust dat het geen zin heeft om een persoon die vastgeroest zit in zijn eigen denkbeelden proberen te "corrigeren"

Het forumlid @Ron sr heeft me ooit eens via PM duidelijk gemaakt dat het echt geen zin zal hebben. Ik zal er een vervolgpost over maken want het was best wel informatief.

 

 

 


Ik denk dat de meeste mensen die in de protesten meelopen niet geloven in doomscenario's als nanochips en babybloed drinkende reptielen ;) ja ze zitten er tussen, maar de meeste zijn gewoon de vrijheidsbeperkende, discriminerende praktijken zat, de inbreuk op onze grondrechten die als een keukenpapiertje bij het grof vuil wordt gezet.

Misschien dat het  vaccin/corona wel is bedoeld om de mensheid uit te dunnen, dat is zo'n theorie, wat een theorie is, waarvan ik denk het kan, maar het kan ook niet zo zijn.

Ja het extreme dat vind ik schokkend. OOK aan beide kanten, de extreme schapen, en de extreme wappies. Er is denk ik altijd wat mis met extremisme in wat voor vorm dan ook. Maar er zijn wappieschapen. Maar het lijkt net alsof die niet mogen bestaan. Alsof je een kant MOET kiezen. Als je enige kritiek uit tegen het beleid, ben je een wappie, als je maar 1 ding doet volgens het  beleid ben je een schaap. Dus ja dat ben ik geheel met je eens. 

En nee de extremisten zal je waarschijnlijk nooit van de denkbeelden los krijgen.

Persoonlijk ben ik het met je eens, de kwetsbaren moesten beschermd worden en de "groepsimmuniteit" preek van Rutte was eigenlijk de beste. Gezonde mensen die het natuurlijk krijgen en weerstand opbouwen, waardoor corona met een paar jaar ECHT als een griep zou gaan worden. Want vroeger was Griep ook niet zoals we dat nu kennen.

En het is juist dat achterlijke beleid, waardoor ik bij een complotscenario als "the great reset" e.d. toch ga twijfelen over de waarheid daarvan. Want dat zou het wanbeleid nog logisch maken. Dat is ook oprecht antwoord op je vraag hoe het komt dat "die" mensen "dat soort" websites eerder geloven dan MSM.

 • Leuk 2
Link naar reactie
Share on other sites

1 uur geleden, Sterredag zei:


Ik denk dat de meeste mensen die in de protesten meelopen niet geloven in doomscenario's als nanochips en babybloed drinkende reptielen ;) ja ze zitten er tussen, maar de meeste zijn gewoon de vrijheidsbeperkende, discriminerende praktijken zat, de inbreuk op onze grondrechten die als een keukenpapiertje bij het grof vuil wordt gezet.

Misschien dat het  vaccin/corona wel is bedoeld om de mensheid uit te dunnen, dat is zo'n theorie, wat een theorie is, waarvan ik denk het kan, maar het kan ook niet zo zijn.

Ja het extreme dat vind ik schokkend. OOK aan beide kanten, de extreme schapen, en de extreme wappies. Er is denk ik altijd wat mis met extremisme in wat voor vorm dan ook. Maar er zijn wappieschapen. Maar het lijkt net alsof die niet mogen bestaan. Alsof je een kant MOET kiezen. Als je enige kritiek uit tegen het beleid, ben je een wappie, als je maar 1 ding doet volgens het  beleid ben je een schaap. Dus ja dat ben ik geheel met je eens. 

En nee de extremisten zal je waarschijnlijk nooit van de denkbeelden los krijgen.

Persoonlijk ben ik het met je eens, de kwetsbaren moesten beschermd worden en de "groepsimmuniteit" preek van Rutte was eigenlijk de beste. Gezonde mensen die het natuurlijk krijgen en weerstand opbouwen, waardoor corona met een paar jaar ECHT als een griep zou gaan worden. Want vroeger was Griep ook niet zoals we dat nu kennen.

En het is juist dat achterlijke beleid, waardoor ik bij een complotscenario als "the great reset" e.d. toch ga twijfelen over de waarheid daarvan. Want dat zou het wanbeleid nog logisch maken. Dat is ook oprecht antwoord op je vraag hoe het komt dat "die" mensen "dat soort" websites eerder geloven dan MSM.

De bekende Vincent Everts gaat met zijn live YouTube-kanaal vaak naar demonstraties tegen de QRcode etc…

Je krijgt dan een hele andere indruk dan die van de eenzijdige en censurerende media.

 

Dan krijg je intelligente betogers te zien met een goede onderbouwing.

Vincent was de eerste keer zwaar onder de indruk want die mensen vormen veruit de meerderheid. “ Deze mensen laten ze nooit zien of horen bij de NOS of RTL” melde hij.  Die omroepen roepen alleen maar complotgekkies en ultra-rechts.  Gekkies 

De niet onafhankelijke media is zeer selectief in hun beelden. Framing.

 

 • Leuk 1
Link naar reactie
Share on other sites

Op 23-10-2021 om 16:27, Hermanusb zei:

Wat een onzin.

 

doodsangst en gevaccineerd zijn door onze angst.

 

dan stop ik al met lezen en is de rest net zo ongeloofwaardig als de link dumps van Doom.

ongetwijfeld zullen er mensen zijn die  “huiverig” zijn voor corona.

 

Morgen zal ik aangeven hoeveel mensen uit mijn team het vaccin uit angst gedaan hebben.

mijn inschatting is 0.

 

jullie. “ ik noem het even ontkenners “  moeten eens stoppen met het verspreiden van al die lulkoek.

 

ik en vele met mijn zijn niet in doodsangst voor corona.

zelfs geen angst.

 

het gros neemt een vaccin omdat ze denken dat dit het beste is voor de huidige situatie, privé en als land.

 

ze zeiden vroeger wel eens 1 gek kan meer vragen dan 10 wijzen kunnen beantwoorden.

gooi een stortvloed aan informatie over de mensen heen en niemand doet er nog wat mee,

Ja wij hebben de vaccinatie uit angst genomen.

Als ik de besmetting over breng naar mijn vrouw dat is het einde verhaal, ((dat is het dan ook voor mij)) voor haar ze reageert heel heftig op medicatie, heel veel mazzel heeft ze gehad met de injectie wat betreft de reacties ze hebben het met hele kleine stapjes met grote tussen posen in gespoten onder begeleiding van een arts. 

 

De eerste injectie geen enkel bij verschijnsel, bij de tweede injectie was de prik een stuk gevoeliger het inspuiten van de vloeistof was niet gevoelig.

Ik heb geen bij verschijnselen gehad mijn maatje wel de pijnlijke arm daar kon ze met moeite op slapen, en ze heeft wat hoofdpijn gehad.

Mijn vrouw heeft in het verleden een aantal keren in het ziekenhuis gelegen kan daar absoluut niet slapen, ze slaapt er geen moment, maar dat is niet het grootste probleem maar wat voor medicatie die ze in het verleden dan maar heeft gehad ze kreeg hele heftige reacties met lang aan houdende gevolgen.

 

De eventuele derde injectie om mijn maatje te proberen te beschermen, daar zitten we sterk aan te denken om die ook te nemen als dat mogelijk is, ik wil mijn maatje niet kwijt, dat is al een keer haast gebeurd, we hebben niemand anders, we zijn echte maatjes van elkaar.

 

Complicaties die mijn vrouw heeft

Een behoorlijk allergisch voor heel heel veel dingen.

Veel soorten fruit, noten, groenten, melk, vlees, brood, kruiden, leidingwater, geurtjes, crèmepjes, zalfjes en nog meer.

Ze heeft ook last van:

De maag en slokdarm genaamd Barrett.

Heeft heel veel zuurbranden gehad, maar ze gebruikt daar voor Natriumbicarbonaat, ook een tip van de heer @vheeswijk

Slecht werkende Schildklier.

Een ernstige botontkalking, met wat fracturen in de ruggenwervels, ging vaak door de rug, maar het laatste is verledentijd door tips van de heer @vheeswijk.

Huidproblemen.

En nog veel meer

Slaap heel heel slecht al verschillende jaren Twee á Drie uurtjes op een nacht, overdag kan ze niet slapen.

Heeft heel heel veel stress geleden vanaf Baby, ze was niet gewenst, haar ouders zaten vol haat, en in die haat hebben ze haar veel leed aangedaan, tot zelf pogingen tot moord, naar hun enige kind, die haat is altijd gebleven, en hebben veel mensen tot haat aangezet, ze is de beste mens die ik ooit heb meegemaakt.

Ze was een heel mager kind zwaar ondervoed, kreeg ook geen drinken, had zware bloedarmoede, heel heel veel diarree gehad, heel vaak ziek geweest en moes zelf zien te overleven.

Ze was ook te vroeg geboren wat de reden ook mag zijn ik heb mijn bedenkingen.

Ze is op te jonge leeftijd gedwongen getrouwd geweest het een zeer zeer gewelddadige oudere man een Siciliaan de familie was behoorlijk berucht, bekenden van de politie al daar.

Zeven jaar lang heeft de man Turkse en Italiaanse maffia achter haar aangezet, waar ze ook heen vluchtte ze werd steeds weer gevonden, hoofdzakelijk door het toedoen van haar ouders.

 

Is het dan een wonder dat ze zoveel stress heeft met neerslag op haar lichaam.

Ze heeft het UMCG, studiemateriaal verschaft, door veel over haar leven te vertellen, aan gezondheid deskundigen, alles is op video vastgelegd, als lesmateriaal voor universiteiten. 

Mijn vrouw is brandschoon, heel netjes, goudeerlijk, en we hebben samen een gezonde overlevingshumor.

We houden van mensen maar komen nooit de juiste tegen die het echt waar zijn om van te houden, daarom willen we ook weg uit NL, plus de gezondheid van mijn vrouw te bevorderen, hier zijn te veel dingen die aan haar kleven, plus de botontkalking die een grote rol speelt en ze kan ook niet tegen het trieste weer hier in NL.

 

Hebben we nog contacten

Ja alleen haar moeder die maakt ons het leven haast onmogelijk, ze is al 89 en haast dagelijks heel indringend en dat vele urenlang, ze is heel negatief en altijd aan het woord, en niets wat we doen is goed.

Zij heeft ook de vaccinaties gehad en totaal geen bijverschijnselen, haha ze zeggen wel onkruid vergaat niet, ze is heel sterk, sterker van haar dochter.

 

Hebben we nog plezier in ons leven, ja zeker we weten er altijd weer wat van te maken.

Kunnen we anderen helpen, ja zeker we hebben heel wat levenservaring, en altijd weer op de pootjes terecht gekomen.

 

Bij jullie hebben we fijne contacten hartelijk dank daarvoor,

dag beste vrienden dat was het dan weer even.

 

Jullie @JJ&A

 • Leuk 4
Link naar reactie
Share on other sites

3 uur geleden, JJ&A zei:

Hebben we nog plezier in ons leven, ja zeker we weten er altijd weer wat van te maken.

Kunnen we anderen helpen, ja zeker we hebben heel wat levenservaring, en altijd weer op de pootjes terecht gekomen.

Bedenk,dat dit de dingen zijn waar het in het leven voor een groot deel om draait.

Dus ik zou zeggen: 

Keep up the Spirit he.

Daarmee komt het al een heel eind goed!

 • Leuk 3
Link naar reactie
Share on other sites

11 uur geleden, Sterredag zei:

Ja het extreme dat vind ik schokkend. OOK aan beide kanten, de extreme schapen, en de extreme wappies. Er is denk ik altijd wat mis met extremisme in wat voor vorm dan ook. Maar er zijn wappieschapen. Maar het lijkt net alsof die niet mogen bestaan. Alsof je een kant MOET kiezen. Als je enige kritiek uit tegen het beleid, ben je een wappie, als je maar 1 ding doet volgens het  beleid ben je een schaap. Dus ja dat ben ik geheel met je eens. 

Je hebt ze inderdaad aan beide kanten, want je hebt inderdaad extreme wappies die geloven dat het 5g netwerk, kindermisbruik, nanochips, uitdunnen van de bevolking enz. Maar daar tegenover staat ook gewoon een groep die zegt, als je bewust geen vaccin neemt, dan hoef je ook geen aanspraak te maken op ziekenhuiszorg en qr code voor boodschappen vindt ik gewoon kunnen enz. en de mensen die dan beweren dat het geen dwang en geen drang is...  

 

Dan zit er een hele grote groep aan beide kanten die de gedachten van de eerste 2 groepen wel kunnen volgen maar niet zo uitgesproken zijn en het soms gewoon niet helemaal weten. 

 • Leuk 2
Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
 • Nieuwe aanmaken...