Ga naar inhoud
GENEGEERD

Aanstaande zondag 16 sept. Prepper dick berts in holland doc 21.00 uur Radio 1


Gast Dick Berts

Aanbevolen berichten

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • Reacties 91
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

@Kopje thee. Beetje humor kan geen kwaad. Ik weet niet hoe de docu gemonteerd wordt, maar toen de verslaggever bij mij aanbelde, kreeg hij te horen: "Meneer, u bent helemaal aan het verkeerde adres, hier gebeurt niks bijzonders, ik ben goed voorbereid op een shtf. U moet bij mijn buren zijn, daar gebeurt iets heel geks, die zijn totaal niet voorbereid. Gaat u daar nu eens een reportage maken". Exact zoals ik erover denk. Binnenkort ben ik ook op de KRO televisie en mogelijk ook op BNN tv. Ik ben vroeger heel veel op de tv en op de radio geweest en ik vind dat totaal niet interessant meer. Bovendien kom ik helemaal geen aandacht tekort. Ik doe het voor de goede zaak. Dat je meestal belachelijk wordt gemaakt neem ik op de koop toe. Ik waarschuw alle betrokken journalisten indringend voor het feit dat ik er zelf totaal niet mee zit om belachelijk gemaakt te worden, maar dat ik me afvraag of dit ook voor hen geldt. Want als je preppers belachelijk maakt en vlak daarna barst de bom, dan komt dat als een boemerang bij je terug. En mijn gevoel zegt me, dat de bom ieder moment kan barsten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik kan je openheid wel waarderen en bewonderen!

Volgens mij is dat voor 10 jaar wc papier, of heb je een groot gezin:confused:

Als je een geheim recept hebt om het te gebruiken in een maaltijd hoor ik dat graag:D

 

Maar een serieuze vraag, heb je je preps in balans?

Ik bedoel als dat voor tien jaar wc papier is heb je dan alles voor 10 jaar geprept, of is wc papier je, een van de, shtf business model?

 

Grt

Kans

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Kans. Een van mijn vrienden zag de stapel groeien en vroeg zich af of een en ander mijn ongerustheid over de bankencrisis uitdrukte. Toen ben ik meteen tot het plafond doorgegaan. Toiletpapier bederft niet, het heeft geen verzorging nodig en het is straks een van de beste ruilmiddelen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Nvd72. Nee toen ik nog onderzoeksjournalist was ben ik tientallen keren op radio en tv geweest. Uitzending is vorige week opgenomen en wordt nu gemonteerd tot ongeveer 20 minuten geloof ik. Een en ander is straks ook terug te luisteren via internet. hg Dick.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...