Ga naar inhoud
GENEGEERD

COVID19 wordt zaak van de eeuw


Mir
 Share

Recommended Posts

Advocaat Reiner Fuellmich verdient een nieuwe en zelfstandige draad.

Hier wat voor-info (24 feb. 2021):
https://www.dinekevankooten.nl/archief/een-tweede-neurenberg-tribunaal/

 

Interview met Fuellmich door Viruswaarheid (4 maart 2021):

https://www.bitchute.com/video/mOYnYB0M9Mwv/


En hier een prachtige video update van de man himself (24 maart 2021):
https://www.bitchute.com/video/ZbcNml17GyS7/Alvast wat smaakvolle feiten uit het betoog:

A PCR test can not make any statement about an infection or a disease. Even the inventor of the PCR test has said this on numerous occasions.

A positive test says nothing about whether the person tested is infectious. This is because the test can not distinguish between living and dead material. Thus it can not tell whether what it tests positive for are dead fragments of the body's own immune system's successful defense against the viral attack long since survived OR whether an alive virus has actually entered the cell and is replicating there which is the only way to become infectious. Nor can it tell whether the symptoms present in a person are not from a different pathogen such as a cold virus or a flu virus. 

This test can not rule out diseases caused by other bacterial or viral pathogens.

Before Corona came along symptom-free peope were considered healthy. It's important to know that the claim that there are symptomless or Asymptomatic infections comes from Mr Drosten. In fact there are NO Asymptomatic infections as most recently demonstrated by a study with 10 million participants in Wuhan China, at the end of last year. 

 

 • Leuk 3
Link naar reactie
Share on other sites

 • 2 weeks later...
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
Geplaatst: (aangepast)

Reiner Fuellmich - 𝑾𝒆 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒉𝒆 𝒆𝒗𝒊𝒅𝒆𝒏𝒄𝒆! (1 april 2021);

 

https://www.bitchute.com/video/4tJWvwJSZGYs/

 

Here’s the takeaway;

 

- We’re in an invisible war for our sovereignty.

- Lockdowns, masks, social distancing, etc, have nothing to do with a virus.

- COVID-19 - if it even exists - is as mild as flu.

- Flawed PCR tests are the foundation of this fake pandemic.

- The vaccine should be avoided.

- Stop complying as much as possible.

- Tell others to stop complying as much as possible.

- Ignore the mainstream media.

- Don’t give up.

 

Reiner is een geweldige man.

Hij zal - om de juiste redenen - in de toekomst in geschiedenisboeken worden herinnerd.

 

 

aangepast door Mir
 • Leuk 1
Link naar reactie
Share on other sites

 • Mir changed the title to COVID19 wordt zaak van de eeuw (GEEN DISCUSSIE!)
Geplaatst: (aangepast)

Reiner Fuellmich update: Interview van 13 april 2021


Kristalheldere woorden van de oprichter van de buitenparlementaire onderzoekscommissie, dr. Reiner Fuellmich. In ongeveer 20 minuten krijgt hij zoals gewoonlijk alles over de huidige situatie ter zake. Of het nu de Drosten-zaak is, het PCR-drama, de vermeende vaccinatie, zelfcriminaliserende regeringen of het kartel van de grote technologie, de grote farmaceutische industrie en de financiële industrie. Hij rapporteert bemoedigend over het toenemende netwerk van advocaten wereldwijd, interpreteert de huidige gerechtelijke uitspraken die baanbrekend zijn en geeft een inschatting van de ontwikkeling van de komende 4 - 8 weken.

 

In Duits.

https://politikstube.com/interview-mit-dr-reiner-fuellmich/

aangepast door Mir
 • Leuk 1
Link naar reactie
Share on other sites

 • 4 weeks later...
Geplaatst: (aangepast)

𝐃𝐫. 𝐑𝐞𝐢𝐧𝐞𝐫 𝐅𝐮𝐞𝐥𝐥𝐦𝐢𝐜𝐡: 𝐕𝐢𝐫𝐮𝐬𝐫𝐢𝐬𝐢𝐜𝐨 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐧𝐢𝐞𝐭-𝐠𝐞𝐯𝐚𝐜𝐜𝐢𝐧𝐞𝐞𝐫𝐝𝐞 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐠𝐞𝐯𝐚𝐜𝐜𝐢𝐧𝐞𝐞𝐫𝐝𝐞 𝐦𝐞𝐧𝐬𝐞𝐧. (7 mei video)

 

"Reiner Fuellmich neemt een standpunt in over de mededeling van Pfizer: zijn COVID-19-vaccins gemaakt om zichzelf te verspreiden bij niet-gevaccineerde mensen?! - "Documenten van Pfizer, Johns Hopkins en anderen onthullen het potentieel van COVID-19-vaccins om zich te verspreiden naar niet-gevaccineerde mensen die in contact komen met een recent gevaccineerd persoon!"

 

https://politikstube.com/dr-reiner-fuellmich-virus-gefahr-fuer-ungeimpfte-von-geimpften/

aangepast door Mir
 • Leuk 1
Link naar reactie
Share on other sites

Je vertaling is niet helemaal lekker, je stelt daarin dat vaccins zich van persoon naar persoon verspreiden terwijl Reiner Fullmilch het heeft over secondary adverse events, wat niet hetzelfde heeft. Mocht er een link zijn naar de documentatie die hij heeft dan wil ik die wel zien maar het stuk over secondary adverse effects is een week of twee geleden al eens voorbij gekomen en dat kan goed onderdeel zijn van een standaard framework voor medicatieonderzoek. Je kunt je voorstellen dat bij een barium- of strontium injectie voor radiologie men zich wat zorgen moet maken over adverse effects die optreden bij anderen die in de buurt komen van de patient... want die patient is zojuist radioactief geworden.

 

Het idee dat vaccins overspringen van persoon naar persoon is an sich niet vreemd wanneer het een gedeeltelijk onschadelijk gemaakt virus zou zijn daar er soms nog werkende virusdeeltjes in zitten en het vast wel eens, zeker in het begin, is voorgekomen dat een virus daaruit wist te komen en naar een ander over sprong, maar een mRNA vaccin bestaat niet uit virus maar uit mRNA dus ik zou toch echt eerst het biologische mechanisme willen zien voordat ik bereid ben om aan te nemen dat een mRNA vaccin over kan springen van mens tot mens.

 

 • Leuk 3
Link naar reactie
Share on other sites

 • Paraatpaal changed the title to COVID19 wordt zaak van de eeuw
 • 1 month later...

Zie hier een fascinerend interview van Fullmich met Peter Mccullough.

 

Mccullough is een arts met een waslijst aan titels en functies waar je een A4'tje mee kan vullen: https://www.cardiometabolichealth.org/peter-mccullough.html
Los van zijn titels en status als meest gepubliceerde en geciteerde arts binnen zijn veld vind ik zijn ervaring bij klinische studies naar nieuwe medicatie en zijn staat van dienst in de huidige pandemie hier zeer relevant. Met een focus op het behandelen van patiënten voordat zij in het ziekenhuis belanden heeft hij het aantal ziekenhuisopnames en doden weten terug te dringen met meer dan 80% vergeleken met het verschrikkelijke wanbeleid van "ga naar huis en wacht tot de symptomen zo ernstig worden dat je naar het ziekenhuis moet". 

 

https://www.algora.com/Algora_blog/2021/06/27/dr-peter-mccullough-whistleblowers-inside-cdc-claim-injections-have-already-killed-50000-americans

 • Leuk 3
Link naar reactie
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

×
×
 • Nieuwe aanmaken...