Ga naar inhoud
GENEGEERD

Ruggear RG 129


Perry

Aanbevolen berichten

Heb deze mobiel gekocht voor de bug out bag. Is een ideale telefoon je kan er 2 simkaarten in kwijt waardoor je zowel op kpn en Vodafone netwerk terecht kan.

Wanneer er 1 netwerk uitvalt heb je nog kans om via het andere te communiceren. Heb hem gecheckt en de standby tijd is rond de 15 dagen. Verder is het een basis telefoon doet wat hij moet doen. Geen whatsapp mogelijkheid voorzover ik heb kunnen ontdekken.

Hij is waterdicht tot een meter en stofdicht wat ook ideaal is en overleeft een val van 1.5 meter.

Hieronder de omschrijving vanaf de site.

 

De Ruggear RG129 is een goede GSM om mee te nemen op avontuur! Deze robuuste telefoon is zo sterk dat hij een val van 1,5 meter overleeft. Ook extreme weersomstandigheden zijn geen enkel probleem. De RG129 is een instapmodel en heeft fijne en eenvoudige functionaliteiten. Ideaal voor jou als je voor het eerst op een outdoor avontuur gaat.Dit toestel is stof- en waterdicht en heeft een rubberen bumper waardoor kleine valpartijen geen probleem zijn.

De RugGear RG129 is daarnaast voorzien van enkele leuke features. Zo heeft het toestel een camera voor vastleggen van belangrijke momenten, bel je dankzij dualsim met twee telefoonnummers en is de batterijduur lekker lang!

IP67-certificering
Het toestel gebruiken in extreme outdoor-omstandigheden? Dat is voor de RugGear RG129 geen enkel probleem! Deze telefoon heeft een IP67-certificering, wat betekent dat het toestel volledig stofdicht is en tot een meter onder water kan overleven!

Lange batterijduur
Een groot voordeel van deze telefoon is de lange batterijduur. Zo is de standbytijd van de RugGear RG129 iets meer dan zes dagen. Je hoeft dit toestel dus niet elke nacht aan de lader te leggen. Handig in situaties waarin je een paar dagen zonder stroom zit!

Connectiviteit
De RugGear RG129 is voorzien van Bluetooth een geïntegreerde tuner, hiermee sluit je je toestel bijvoorbeeld aan op je auto’s carkit of luister je FM-radio. Het toestel heeft ruimte voor twee simkaarten, zo ben je op twee nummers tegelijk bereikbaar. Handig voor werk en privé

20210220_112456.jpg

20210220_112434.jpg

aangepast door Perry
Spelling
Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...