Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Wees blij dat je Joe Biden niet bent


Recommended Posts

Op het eerste gezicht lijkt het misschien dat Joe Biden de koning van de wereld zal worden- ervan uitgaande dat het Electoral College hem president noemt, zoals door de meesten wordt verwacht. 
Vermoedelijk meer stemmen ontvangen dan enige andere man in de geschiedenis van de wereld, met een uitbundige politieke partij die op het punt staat bijna de volledige controle over het Huis en misschien de Senaat over te nemen, lijkt het erop dat Lady Luck heel, heel aardig is geweest voor de oude Joe.

 

Maar, zoals het gezegde luidt, degenen die de goden willen vernietigen, maken ze eerst trots. 


Laten we even de tijd nemen en analyseren hoe de situatie van Joe eigenlijk verschrikkelijk is.

 

Ten eerste, en uiteraard, zal hij worden achtervolgd door beschuldigingen van verkiezingsfraude. 
Of ze nu waar zijn of niet, de perceptie van onwettigheid zal vanaf de eerste dag zijn autoriteit beginnen uit te hollen. 
Zelfs als ze niet waar zijn, of eenvoudigweg niet kunnen worden bewezen volgens de strafrechtelijke normen, zal de algemene sfeer van verkiezingsdiefstal al zijn proclamaties aantasten. 
Het constante druppelen van verdere berichtgeving over wat er precies op de verkiezingsnacht is gebeurd, zal hem als een giftige mist omringen, zijn wil en energie ondermijnen, precies wanneer hij krachtig de zweep over alle federale agentschappen zou moeten halen.

 

Zelfs een menselijke dynamo als Donald Trump merkte dat zijn energie enorm werd verspild door de bureaucratische processen van het officiële Washington. 
Als die bureaucratie besluit zich te verzetten tegen alles wat Joe wil doen, zal Joe ontdekken dat zijn macht eindigt bij de deur van het Oval Office. 
Verwacht dat het Pentagon een van de ergste overtreders is bij het uitstellen van bevelen die zijn mensen niet prettig vinden, maar ik kan me ook voorstellen dat elk bureau een "slow roll" -strategie zal aannemen bij het implementeren van op zijn minst delen van Joe's beleid.

 

En als de beschuldigingen van fraude waar zijn, wordt zijn positie alleen maar erger. 
Iemand daarbuiten in het moeras bleek in staat om een complete verkiezingsdiefstal in meerdere staten en steden te coördineren. 
Deze persoon is de eigenaar van Joe en zal hem dat ook nooit laten vergeten.

 

Ten tweede gaat Joe's fysieke en mentale gezondheid achteruit. 
Het is niet ongebruikelijk dat presidenten snel verouderen, maar Joe is al ziek terwijl hij nog moet beginnen. 
De stress van zijn presidentschap zal hem zo snel mogelijk doden als menselijk mogelijk is, vermoed ik. 
Zijn stafchef zal een van de machtigste mensen ter wereld zijn, en kwesties behandelen waarvoor de president te ziek, te moe of te verward is om aan te pakken.

 

Ten derde is hij omringd door vreselijke mensen. 
Zijn vrouw en de vice-president zullen waarschijnlijk verwikkeld raken in een vicieuze machtsstrijd in de achterkamertjes.
Het kan niet worden uitgesloten dat "Dr." Jill heftig verhindert dat Joe ontslag neemt, terwijl Kamala eromheen cirkelt en blijft provoceren. 
Stafmedewerkers van het Witte Huis zullen de smerigste details naar mediavrienden lekken, en ondertussen zullen zijn kabinetselecties, welke eerder zijn gekozen om er divers uit te zien dan vanwege hun ervaring, niet bepaald goed presteren. 
De last om in dit klimaat beleidsdoelen proberen te bereiken zou zelfs de wil van Alexander de Grote op de proef stellen, dus het is voorstelbaar wat het zal doen met arme oude Joe. 

 

Ten vierde, er zijn ook nog eens meerdere voormalige presidenten die hem ongetwijfeld voor de voeten zullen lopen. 
Trump zal niet weggaan - hij zal waarschijnlijk de komende jaren een doorn in het oog van Joe (en het establishment) zijn.
Ook president Obama zal altijd op de loer liggen in de media, en elke beslissing van Joe die niet in overeenstemming is met zijn eigen visie bekritiseren. 
En dan is er nog Jimmy Carter, die een zittende president van welke partij dan ook aardig kan irriteren. 
En Joe reageert niet goed op kritiek.

 

Ten vijfde is Joe zelf eigenlijk een behoorlijk smerige man. 
Hij is gemeen tegen critici, hij is arrogant en hij heeft een lange geschiedenis van gedragsfoutjes welke zullen blijven uitlekken. 
De druk zal hem uiteindelijk in het openbaar doen uitbarsten. 
Zelfs media die op zijn hand zijn zullen het niet volledig kunnen verdoezelen. 
Een foto van de president die scheldt tegen, laten we zeggen, Amerikaanse servicemedewerkers, zal langer meegaan dan zijn ambtstermijn. 
De uitvoerende cultuur die hij zal creëren zal giftig zijn, waardoor een complete reeks leakers en verraders in de hele regering zal ontstaan.

 

Ten zesde begint de wroeging van de Democraten waarschijnlijk op de eerste dag. 
Joe heeft al voorzichtig moeten suggereren dat kwijtschelding van studieleningen niet zal gebeuren. 
De kiezers die daadwerkelijk op hem gestemd hebben zullen hun enthousiasme verliezen als verkiezingsbeloften in de wind verdwijnen. 
Het gevoel dat Joe de Democratische voorverkiezing nooit had mogen winnen zal scheuren veroorzaken in de eenheid van zijn eigen partij. 
Hoewel veel kiezers werden voorgelogen betreffende het bizarre proces dat deze man ertoe bracht het ticket van zijn partij te leiden, is de realiteit dat niet veel democraten hem als hun eerste keus hadden. 
Uiteindelijk zullen de partij-gelovigen midden in de nacht rechtop gaan zitten en zeggen: "Lieve God, wat hebben we gedaan ?"

 

Uiteindelijk gaat ook de rest van de wereld niet weg. 
Het maakt niet uit hoe goed bedoeld 'multilateralisme' is, of hoe genereus Joe's aard ook is, de geopolitieke realiteit van deze wereld zal niet veranderen. 
China zal ongetwijfeld druk uitoefenen op Taiwan, wetende dat het nooit een betere kans zal hebben dan na 21 januari om zijn strategische doel te bereiken. 
De Russen zullen knikken en glimlachen, en doen wat ze willen in Syrië en de Kaukasus, en de oude Joe dwingen harde beslissingen te nemen over de inzet van Amerikaanse troepen. 
Als de Iraniërs niet krijgen wat ze willen in termen van verlichting van sancties, verwacht dan dat ze Amerikaanse troepen zullen doden, hetzij rechtstreeks, hetzij via volmachten - waardoor het Pentagon alle reden in de wereld krijgt om aan te dringen op uitgebreide troepenverplichtingen met het Midden-Oosten.

 

Ja, er is een nieuw jaar aangebroken. 
Neem een slokje van iets lekkers; houd uw dierbaren dichtbij; en wees heel erg dankbaar dat je Joe Biden niet bent.

 

Bron: https://www.americanthinker.com/blog/2021/01/as_a_new_year_dawns_be_very_grateful_you_are_not_joe_biden.html

  • Leuk 2
Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • 1 month later...

https://thenationalpulse.com/news/kamala-harris-is-now-taking-joe-bidens-head-of-state-calls-for-him/

 

Vice President Kamala Harris spoke today with President Emmanuel Macron of France, and expressed her commitment to strengthening bilateral ties between the United States and France and to revitalizing the transatlantic alliance. Vice President Harris and President Macron agreed on the need for close bilateral and multilateral cooperation....

 

It is bizarre for a Vice President to be making contact with key world leaders just weeks into a new administration.

 

 

Harris also recently spoke with Canadian Prime Minister Justin Trudeau.

 

The President has also still refused to call the Prime Minister of Israel, Benjamin Netanyahu.

Link to post
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...