Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Forumsoftware Update


Recommended Posts

  • Admin

De forumsoftware die wij gebruiken heeft een flinke update. Deze heeft ook een aantal wijzigingen aan het design. Ik zal deze update morgen rond 11:00 uitvoeren, het kan zijn dat het ontwerp daarna even verstoord wordt. Tapatalk zal er rond die tijd ook even uit liggen.

 

Hier een overzicht van alle wijzigingen: https://invisioncommunity.com/release-notes/

  • Leuk 2
Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • Admin

De update is voltooid! Het duurde iets langer dan verwacht maar alles staat weer goed. Mocht iemand ergens tegenaan lopen dan kan dat in dit draadje worden gemeld. Een DM mag ook.

 

Door de update zijn ook de kleuren iets aangepast. Daar ga ik vandaag nog wat aanpassingen aan doen.

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Graag gedaan @Paraatpaal,

 

Kunnen we het Team ook aanmoedigen actiever te worden op het forum ze waren ook zo blij dat het forum weer tot leven kwam en nu zie je ze amper, heel triest wel, verschillende nieuwelingen trekken het forum voorwaarts, als die ook nog afhaken blijven er maar een paar oud leden die het dan nog zwaarder krijgen, zijn we ook nog email adressen van oud leden om ze wakker te schudden dat het forum weer tot leven is gekomen???

 

We missen ze aardig, maar weer anderen hoeven wat mij betreft niet terug te komen, de sfeer nu is aangenaam en je voelt je er nu meer thuis, en voor jullie is het zo ook veel aangenamer, haha jullie vallen nu in slaap,,,,,, HEE wakker worden er is werk aan de winkel, Geintje.

 

Hoera het forum werkt weer, harstikke mooi hier voel ik me pas echt thuis, met hele fijne nieuwelingen, en oud leden die het ook echt goed doen.

Een applause voor jullie allemaal.😍

  • Leuk 1
Link to post
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...