Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Val van de Cabal


Recommended Posts

  • Admin

Deze toch ook maar hier ff bij plaatsen.
 Helemaal gekeken, en vind het op zijn minst boeiend, zeker omdat hier toch wel dingen in gezegd worden waar ik zelf al enorme vraagtekens bij had gezet. Het zijn eigenlijk 10 losse delen, maar die zijn niet allemaal los meer op youtube te vinden (wel op bitchute) Maar hier staat alles netjes achter elkaar. Hoef je dus niet in 1 keer te kijken, kan ook per deel dat is wat behapbaarder.

Ik zeg niet dat dit waar is, maar wel dat het mogelijk is. Waarbij ik dan denk aan dat moment dat ik zelf geschokkeerd was toen ik via youtube een paar maanden terug een filmpje tegen kwam van de Ellen show, waar Sandra Bullock haar schoonheidsgeheim onthulde en Ellen er helemaal vrolijk in meeging, alsof het volkomen normaal zou zijn dat je op je gezicht een peperdure zalf smeert dat gemaakt is van de voorhuid van babies die besneden worden in Korea.

En ja hoeveel toevalligheden moeten er zijn wil het nog toeval zijn, goede vraag.

 

 

  • Leuk 1
Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...