Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Cyberbeer

Obama waarschuwt Syrië

Recommended Posts

De Amerikaanse president Barack Obama heeft maandag de regering van Syrië gewaarschuwd dat het verplaatsen of gebruiken van chemische wapens „enorme gevolgen” kan hebben, omdat Washington dan militair ingrijpen zal overwegen. „Als we zien dat chemische wapens in verkeerde handen vallen, zal mijn kijk op de situatie ingrijpend veranderen”, zei Obama in de perszaal van het Witte Huis.

http://www.telegraaf.nl/buitenland/12795655/__Obama_zinspeelt_op_actie__.html

http://www.nu.nl/buitenland/2888910/obama-zinspeelt-militaire-actie-in-syrie.html

http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3303831/2012/08/20/Obama-zinspeelt-op-militaire-actie-in-Syrie.dhtml

Deze post delen


Link to post
Share on other sites
Op zoek naar waterfilters, branders, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga snel naar www.prepshop.nl!

Las het ook net.

Laten we hopen dat het bij woorden blijft, het heeft alle potentie om echt alle kanten op te escalleren als er een trigger komt...

Mijn grootste zorg dat zo'n oorlog wordt begonnen om alle andere probemen op de achtergrond te krijgen, het werkt vaak wel alleen de gevolgen:mad:

 

Grt

Kans

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Eens.

 

Er is ook een theorie dat Pearl Harbor een false flag was om de VS een reden te geven om aan WWII mee te doen.

Behoorlijk aluhoedjes spul volgens sommigen, maar als je er even over na denkt is het best een plausibel verhaal. Je moet alleen even kunnen bedenken dat overheden geen moraal hebben en niets om hun bevolking geven. Dat lijkt me niet erg moeilijk.

 

Als we naar het heden kijken zie ik dat mensen beter geïnformeerd zijn. Na de Irak aanval op valse gronden kan de VS niet zomaar weer een oorlog in stappen; ze kunnen het gewoonweg niet meer betalen. De theorie om de "oorlogsmachine" aan te zetten om zo banen te creëren die zo'n oorlog weer kunnen financieren zou alleen werken in een totale wereldoorlog. Zou Obama/Romney dat aan durven? Het zijn beiden marionetten natuurlijk, maar in deze tijd werkt het toch even wat anders doordat de bevolkingen nét even wat beter geïnformeerd zijn. Ze zullen dan een oorlog op twee fronten hebben, de moeilijkste oorlog is dan in het thuisfront gaande.

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...