Ga naar inhoud
GENEGEERD

Hoe houden we inbrekers buiten de deur


Tom

Aanbevolen berichten

"Buiten de deur houden van inbrekers" dat houd dus in dat ze al niet eens binnen moeten kunnen komen. Ik zou zeggen: Bewegingsdetector op 2 of 3 strategische plekken om je huis verdekt opstellen, die een snoeihard geluid produceren vanaf een hoorn op je dak. Mocht die niet werken/falen kan je altijd nog de old skool manier toepassen: Gewoon een massief stalen knuppel achter elke deur en 1 onder je bed leggen. Dan komen ze nooit meer binnen :)

 

Maar dat is natuurlijk niet toegestaan in Nederland, dus mijn tip: Zorg dat je niet te koop loopt met je hebben en houden. En laat het lijken alsof er niks te halen valt.

 

In tijden van SHTF dat je huis geplunderd dreigt te worden is de knuppel natuurlijk weer van uitmuntende kwaliteit om de handjes van enige blauwe plekjes te voorzien.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...