Ga naar inhoud
GENEGEERD

Moringa Oleifera


Kaat

Aanbevolen berichten

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • 6 maanden later...
  • 4 maanden later...
ik ga hem in pot kweken, zodat hij naar binnen kan in de winter. In nederland is wel poeder te koop, gemaakt van deze bladeren. En olie.

 

de moringa plant kun je makkelijk in nederland in je huiskamer of elders in het huis kweken. Nu het mooi weer is in ned. Kun je momenteel de moringaplant buiten in de tuin of op het balkon neerzetten en zodra het echt koud begint te worden dan haal je de plant gewoon weer naar binnen. De moringaplant kan echter niet tegen nachtvorst zodra de plant in huis staat in een verwarmde ruimte dan is er totaal niets aan de hand. Indien de moringaplant 60 tot 70 cm hoog is dan moet je de plant vanaf de top 10 cm naar benden afknippen en de plant groeit dan in de breedte uit.dit herhaal je dus twee keer.. Zodra de moringaplant is gegroeit moet je de plant telkens weer overpotten in een grotere

pot. Hoe groter de pot des te beter voor het uitgroeien. Zodra je ziet dat de moringaplant echt in de hoogte begint te groeien in de huiskamer

dan kun je de top gewoon iedere keer bijsnoeien dit moet je wel iedere keer herhalen en onder controle houden dan is er totaal niets aan de hand.ik weet nl een adres in almere die moringaplantjes verkoopt van ongeveer 25 tot 30 cm.

 

Indien je meerdere plantjes hebt dan heb je een back up en straks genoeg bladeren om er moringathee van te zetten.....

 

Hierbij het tel. Nr. In almere: 036-5450409

 

veel succes...............

 

Een warme groet uit curacao (32 gr. Cel.)

 

best regards....

 

Wilcu......

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...