Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Posten op het Forum Tips!


Recommended Posts

  • Admin
  • Let goed op in welk draadje je je post plaatst (wat past het beste)

 

  • Gebruik de quote knop als je iemand quote, verwijder zoveel mogelijk plaatjes uit quotes (indien niet perse nodig) kort de quote in indien mogelijk

 

 

  • Afbeelding plaatsen? Dubbelklik na uploaden op het plaatje en pas de breedte aan indien groter dan 500px naar max 500px

 

  • Zie je een bericht wat tegen de regels is, waarvan je vind dat het echt niet kan, waarvan je denkt dat daar iets mee moet gebeuren (bijv ander subforum) of simpelweg een aanpassing qua afbeelding, linken oid. Maak gebruik van de Rapporteer mogelijkheid rechts boven in het betreffende bericht, zo kan elke moderator het zien en aanpassen. Ook voor ons zijn dingen dan handiger bij te houden. Dat mag ook als iets zelf niet lukt en je even hulp nodig heb qua layout van je bericht bijvoorbeeld.

 

  • Je eigen berichten kun je indien nodig nog  bewerken als je na plaatsing ziet dat het toch niet helemaal goed is

 

 


 

  • Leuk 2
Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
Gast
Je kunt niet (meer) reageren in dit topic.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...