Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Turkije zet de grenzen open


Recommended Posts

https://www.zerohedge.com/geopolitical/chaos-thousands-refugees-charge-greek-border-en-masse-15000-surge-evros

 

Turkije stimuleert vluchtelingen om maar naar Griekenland te gaan. Griekenland houdt de grens dicht. Er zitten nu 15.000 vluchtelingen in niemandsland. De claim is dat de vluchtelingen traangas granaten van de Turkse douane gekregen hebben. Terwijl Griekenland hun defensie opdracht heeft gegeven om geen vluchtelingen binnen te laten, eventueel met militair geweld.

 

In een kustplaats verhindert de locale Griekse bevolking dat migranten hun boot verlaten.

  • Leuk 4
Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Stel illegale migratie strafbaar met een minimum straf van 5 jaar net zoals in Rusland. Daarmee verminder je de toestroom met 98% en hou je alleen de echte vluchtelingen over.

 

Poetin zei ooit dat illegale migranten eerst 5 jaar te werk gesteld worden in Siberië. Waarna hij ze daarna direct zou uitzetten, mochten ze dit overleven. 

 

Migratie probleem opgelost.

  • Leuk 2
Link to post
Share on other sites
Op 2-3-2020 om 07:42, Jolanda zei:

 En het virus is gemaakt om ruimte te maken.

 

In opdracht van de EU overlords, maar om dat te verhullen heeft de Chinese producent het eerst in China losgelaten zodat het organisch zou verspreiden richting Europa?

 

Aluhoedje bij?

  • Leuk 1
Link to post
Share on other sites
2 uur geleden, Vladimir zei:

 

In opdracht van de EU overlords, maar om dat te verhullen heeft de Chinese producent het eerst in China losgelaten zodat het organisch zou verspreiden richting Europa?

 

Aluhoedje bij?

Ieder (griep) virus ruimt de ouderen, zieken en zwakkelingen van de samenleving op. Zie het als een schoonmaakbeurt.

Link to post
Share on other sites

Ik zie berichten via "onbevestigde kanalen" dat er inmiddels een dode gevallen is aan de turks/griekse grens (een Syrische migrant).

Een ander bericht zegt dat de Griekse kustwacht een boot met vluchtelingen geweerd geeft en o.a. de motor onklaar gemaakt heeft om een tweede landings poging onmogelijk te maken.

 

Dit soort nieuws haalt hier de voorpagina's nog niet, maar ik zou zeggen dat het loont een oogje op Griekenland te houden.

(Wist je dat Griekenland nog in de jaren '70 een militaire dictatuur was?)

Link to post
Share on other sites
3 uur geleden, Peerke zei:

Het is misschien mijn gedachte, maar waarom stuurt Erdogan de Syrische vluchtelingen niet terug, naar Syrië ?

Daar waar ze vandaan kwamen, en thuishoren.

 

Daar heeft erdogan geen belang bij.

die wil ze naar de EU sturen als dwangmiddel voor meer geld.

om uiteindelijk als hij de situatie helemaal uitgemolken heeft ze alsnog richtind de eu te sturen.

Link to post
Share on other sites

Dictator Erdogan slaat momenteel als een dolle in het rond. Ruzie met Rusland, EU, VS etc. Daarbij gaat het economisch slechter en slechter in Turkije. Dat hij nog aan de macht is komt volgens een Turkse vriend van mij dat hij goed kan delen. Turkije wordt bestolen en hij deelt het met zijn vriendjes.

 

Maar hij heeft met de vluchtelingen wel een punt. De afspraak met de EU was dat hij de vluchtelingen zou opvangen in de regio. Daarnaast zou de EU een EVENREDIG aantal vluchtelingen opnemen. De lidstaten zagen dit laatste niet zitten en ome Erdo bleef met de vluchtelingen zitten.

 

Stel je voor er zijn 3 miljoen vluchtelingen dus de EU had er 1,5 miljoen moeten opnemen verdeeld over de lidstaten. Dan zou NL er dus een islamitische stad van 55.000 mensen bijkrijgen in één klap, terwijl er nu al geen woning meer te krijgen is. Slecht idee dus en een domme slechte deal van de EU.

 

Het zal er wel op neerkomen dat ze ome Erdo meer geld gaan geven voor een nieuwe deal.

  • Leuk 1
Link to post
Share on other sites
14 minuten geleden, Ronin Kogaratsu zei:

Of niet zwikken en deur dicht houden, dan vluchten maar naar Saudi Arabië dat zijn hun geloofsbroeders, en daar is ook geld te halen volgens mij.

 

Sterker nog, illegaliteit strafbaar stellen zoals in Rusland. Loop je daar ongevraagd de grens over krijg je 5 jaar dwangarbeid in Siberië en wordt je daarna weer uitgezet waar je de grens over kwam.

 

Geef illegalen een minimum straf van 5 jaar, dan hou je alleen de echte vluchtelingen over die je in de regio kunt opvangen. 

 

 

  • Leuk 1
Link to post
Share on other sites

https://www.dailysabah.com/politics/frontex-and-greece-pushed-4900-migrants-back-to-turkey-minister-says/news

 

Turkije heeft voor 140.000 migranten de weg naar Griekenland opengezet. Griekenland houdt de voorhoede daarvan tegen. De mensen stranden in het niemandsland tussen Turkije en Griekenland.

Nu heeft Turkije 1000 mensen (militair/politie) ingezet om de migranten te verhinderen terug te keren naar Turkije. Maw, ze worden "opgesloten" in het niemandsland.

Link to post
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...