Ga naar inhoud
GENEGEERD

Aanslag Duitsland


Bunkerprepper
 Share

Recommended Posts

In Duitsland heeft zojuist een aanslag plaatsgevonden. Een automobilist is ingereden op een carnavalsstoet. 

Bij het drama vielen volgens een woordvoerder 30 gewonden van wie zeven zwaargewond waaronder ook enkele kinderen. 

De bestuurder van de auto is aangehouden. Het gaat om een 29-jarige Duitse staatsburger uit de omgeving, meldt de politie. Ze spreekt niet van een aanslag, kan nog niks zeggen over de beweegredenen van de man maar sluit een politiek motief uit. 

Volgens het deelstaatministerie van Binnenlandse Zaken laat de toestand van de verdachte een verhoor momenteel niet toe maar is het vanwege de situatie ter plaatste nog te vroeg om een aanslag te kunnen uitsluiten.

image.png.b49ad28394a93b2b296cb8f56a8b7715.png

 

image.png.10007d58457d2ac90729706e8dd1f38e.png

 

Bron: AD

Link naar reactie
Share on other sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Een carnavalsstoet is natuurlijk een vreselijk haram Gristelijk feest en dat mag niet.

Er is in NL een openbare basisschool die carnaval daarom het verkleedfeest heeft genoemd.

 

N.B. Voor dit bericht heeft Peerke een waarschuwing gekregen

Link naar reactie
Share on other sites

15 minuten geleden, candyman zei:

Dader is gepakt, een autochtone Duitser met psychische problemen.

Een Marokkaan met een Nederlands paspoort is toch ook een Nederlander ?

 

En weer hetzelfde liedje.

 

Bondskanselier Angela Merkel (CDU) reageerde ontzet op het drama in Volkmarsen. “Mijn gedachten zijn bij de slachtoffers en hun familieleden,” liet ze via regeringswoordvoerster Ulrike Demmer naar buiten brengen op Twitter. “Ik wens iedereen een spoedig en volledig herstel toe.” De kanselier bedankte ook de politie en hulpverleners.

aangepast door Peerke
Link naar reactie
Share on other sites

Dader zou de 29-jarige Maurice P. zijn. "Nach RTL-Informationen wurde er in eine psychiatrische Klinik gebracht." Volgens een omstander leek het erop dat de dader onder de drugs zat. "Straks sta ik in de krant", zou hij gezegd hebben.

 

https://www.rtl.de/cms/volkmarsen-hessen-in-karnevalsumzug-gerast-tatverdaechtiger-maurice-p-29-in-psycho-klinik-4493151.html

  • Leuk 1
Link naar reactie
Share on other sites

  • 2 weeks later...

 

Op 24-2-2020 om 21:16, Peerke zei:

Een carnavalsstoet is natuurlijk een vreselijk haram Gristelijk feest en dat mag niet.

Er is in NL een openbare basisschool die carnaval daarom het verkleedfeest heeft genoemd.


Ik word inmiddels wel een beetje misselijk van het gemak waarop dit soort xenofobische connotaties gedaan kunnen worden, walgelijke uitspraken die ook getuigen van een grote mate van ANGST voor mensen die er wat anders uitzien of met een wat hoger gehalte melanine in hun huid.
Ik hoopte dat we als preppers wel beter wisten dan de angstzaaiende media-propaganda te geloven die alle zwarten afschildert als "beestachtige straatrovers die onze vrouwen stelen" en arabieren als "wilde baardmannen met bommen en granaten".
En dat wij beseften dat we mensen moeten beoordelen op hun vaardigheden en persoonlijke bijdrage in plaats van dit soort teksten?

Heb je door wat voor denkpatronen je toespeelt?

Namelijk is het helaas, net zoals ook in Amerika de boventoon voert, en nog geen maand terug in Hanau, WEER een witte autochtone man van middelbare leeftijd.
In navolg van de Christ Church shooting, de 55 Amerikaanse Massa-shootings sinds januari 2020, en de aanslag in Hanau - zou het ook daarom toch ook niet leuk zijn dat de wereld nu witte mannen van middelbare leeftijd zou gaan stereotyperen als Extreem Rechtse Nazi Terroristen? Want men kan gerust zeggen dat er een trend begint te vormen.
Opmerkingen zoals die van jou zijn olie op het vuur voor mensen die dit soort denkbeelden tot acties manifesteren, en zitten direct in dezelfde lijn.
Er is al een groot ongenoegen over de constante victimizing van de witte terroristen die zich keer op keer kunnen beroepen op "mentale labiliteit" terwijl er gewoon telkens Extreem Rechtse manifesten door de daders gedeeld worden wat duidelijk ook getuigt van een georganiseerde daad.
Elke terrorist is in essentie toch psychisch niet 100. Welke persoon met een gezond verstand denkt er nou aan om zulke walgelijke daden te verrichten?
En dan maak je ook nog dit soort sympatiserende opmerkingen?
Dan wil ik je vragen: Is het nu minder erg dan? Nu dat de dader geen baard had of dikke lippen?

 

Voor het gros van de gekleurde Nederlanders zijn dit soort aanslagen telkens weer een moment van dubbele spanning;

Want o wee als het een gekleurde is! Dan is het direct weer precies dit soort publiekelijk vertoon van compleet buitensporige vreemdelingenhaat die zo vaak voorkomt dat het blijkbaar gewoon als normaal gezien word door de deugmensen want niemand die het daadwerkelijk ook maar corrigeert.. En volgt er weer massale verkettering van iedereen met een kleurtje. Gelijk wordt elke gekleurde Nederlander ter verantwoording geroepen of ontnomen van zijn/haar Nederlanderschap want "WIJ TEGEN ZIJ".
Maar als het een witte is, dan is het juist het bewijs dat het geweld tegen minderheden blijkbaar gewoon aan het orde van de dag is, want vaak word er dan niet met dezelfde passie gereageerd en veroordeeld. En wordt zelfs door de media het zo snel mogelijk onder de mat geveegd wordt als een uitschieter, een lone wolf. En gebruikt men termen als "verwarde man" of "psychische problemen" en word het woordje Terrorisme vaak niet eens ter sprake gebracht. (Zelfs pas na groot protest werd de aanslag in Hanau tot terreurdaad betiteld.)
Gekleurde mensen zijn ook gewoon mensen en ook inwoners van Europa, wen eraan, ze zijn hier niet "te gast" of "gelukszoeker" niet meer dan jij en ik dat zijn. 
Je kent niet alle mensen hun verhaal simpelweg omdat ze er niet uitzien als jij, en je bent ook overduidelijk ook niet de waarborger van moraliteit.

Doe normaal tegen elkaar aub en leer je eens te verdiepen in je medemens, zie het desnoods als een stukje OPSEC.

 

N.B. Voor dit bericht heeft LudoSanders een waarschuwing gekregen, aanvallende teksten verwijderd

  • Leuk 3
Link naar reactie
Share on other sites

Gast
Je kunt niet (meer) reageren in dit topic.
 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...