Ga naar inhoud
GENEGEERD

groep


homerun

Aanbevolen berichten

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • 2 weken later...

even een paar dingen;

1. hoe moeten wij in zwitserland komen(gezien je niet met ouderen samen wilt werken)?

2.ik denk dat als we met een stuk of 8 jongeren zijn(12+ zou wel handig zijn,lijkt mij?) en we wat wapens hebben, dan denk ik aan bogen en messen en evt. speren ofzo dan kunnen we wel 1-4 volwassenen aan hoor.

Link naar reactie
Delen op andere sites

ja maar het gaat er ook niet om dat we volwassenen aankunnen. oké ik snap dat veiligheid wel belangrijk is.

maar met een kleine groep van een aantal tieners heb je wel het voordeel dat je ongezien kan blijven en de eerste klap kan uitdelen wat al een erg groot voordeel is.

dus ik zou geen groep willen dan meer dan 10 mensen. voor een Bug out dan.

mvg homerun maar daan is dat nou een aanmelding?

Link naar reactie
Delen op andere sites

@little ik bedoelde meer als we een bol in nederland hebben en er een paar het komen terroriseren, dan kunnen we ze stoppen en als ze doorgaan van ach het zijn maar een paar tieners. gevolg: tsjakkaaa, weer een paar minder op aarde.

@homerun; denk het niet, sowieso weten mijn ouders het niet, en ik heb mijzelf nog niet overtuigd zeg maar, dus prep ik ook nog niet en dus ben ik niet echt nuttig en dus wil je mij (lijkt me logisch) ook helemaal niet erbij hebben(sorry klinkt raar)

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 5 weken later...
  • 2 weken later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...