Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Recommended Posts

JA dat klopt, dit was een opruiming zeg maar een voorjaarsschoonmaak.

In geen enkel geval bedoelt op mensen op hun teen te trappen.

Er waren veel inactieve leden, dus een schone lei met mensen die nog online leven

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Yes dat had ik inderdaad een beetje door, maar er zijn wel weer een aantal actieve Gelderlanders bij gekomen. Dus het leek mij een goede, omdat Gamble Flevoland ook een nieuw leven in geblazen heeft. Om dat eigenlijk hetzelfde te doen met Gelderland, Zo krijg je bijv ook weer spontane acties zoals van Rumble & Scratch, en gaat het overleggen binnen de groep actieve leden misschien ook wat makkelijker. En kunnen we misschien ook specifieke info prep gerelateerd delen binnen de groep, het is maar een idee uiteindelijk. En we zullen wel zien wat ze willen. Doe met veel plezier SC Nunspeet dus misschien moeten we de naam switchen naar SC Gelderland ( De Parel Van De Veluwe ) :p

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...