Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Mijn eerste prachtige oude Singer mét onderstel


Recommended Posts

Ik las het bericht van Dick: Extreem mooi Singer onderstel te koop op Marktplaats

Daarna kon ik het niet laten om deze prachtige naaimachine te kopen.

 

84pg.jpg

 

Wat een beauty! De machine komt uit 1898. Daarbij gaat gelijk mijn fantasie op de loop, welke welgestelde vrouw heeft deze naaimachine in haar bezit gehad? Wat is er in die 115 jaar allemaal mee gebeurt.

In ieder geval niet goed onderhouden, want de laag oude olie die op de machine zit is heel erg dik.

 

j0z2.jpg

 

Vele onderdelen waarvan ik nog niet weet wat ik er mee kan:

 

20ik.jpg

ucna.jpg

 

Het schoonmaken viel me erg tegen. In plaats van haar in een keer op te poetsen, ga ik het stukje voor stukje doen. Want ik deed het poetsen met steeds meer tegenzin. Ik wil nu ook wel eens een stukje naaien. Vandaag de machine eerst maar weer in elkaar gezet, en hoe voorzichtig ik ook ben geweest...

 

... er is 1 schroefje over!!

 

p5l4.jpg

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...