Ga naar inhoud
GENEGEERD

Vraag en Aanbod, Gratis Of Te Ruil


Aanbevolen berichten

dag @gebruikersnaam en @samurai, binnenkort gaan wij ( ik en gezin, voor mij gelegenheid om survival skills te trainen ) waarschijnlijk kamperen ( yes ), dus campingpannetjes zouden perfect zijn, voor bij het kamperen en voor in de BOB. Ik weet niet of je toevallig weet waar het stipje Lekkerkerk licht? ( tip: het licht aan de LEK, aan de overkant van Kinderdijk ongeveer met al die molens ). ( regio ROTTERDAM )

 

en gebruikersnaam, heb je toevallig de handgrepen nog ervan? zo niet is het ook niet erg want Victorinox zal nog wel even scherp blijven, voor jou dezelfde vraag of je weet waar lekkerkerk licht, dan woon jij misschien wel in de buurt en zou ik 'het spul' op kunnen komen halen ( let wel, met de fiets, niet te afhankelijk zijn van brandstof :p )

 

kort gezegd, ik heb echt interesse in jullie dingen, en de pannen ga ik dan gebruiken voor de bereiding van eten, want een goed stel pannen, daar ga je geen soda en dierenvet in koken!

en Victorinox is altijd het proberen waard!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • Reacties 71
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

tot nu toe alleen de naam en locatie van mijn dorp aangegeven, dus dat verkleint de speurtocht om mij te vinden van 16 á 17 miljoen Nederlanders tot zo'n 6 á 7000 Lekkerkerkers :rolleyes:. Maar als het echt tot een overdracht van goederen komt zal ik wellicht iets toeschietelijker worden met mijn adresgegevens ( of gewoon niet en spreken we een plek af, niet dat ik het niet vertrouw, maar zoals eerder gezegd No hard feelings, ik kan het begrijpen als jullie niks willen zeggen over jullie locatie, and so am i ;) ! )

Link naar reactie
Delen op andere sites

oh jammer dat je de handvatten niet meer hebt. ik heb van iemand anders ook als een zakmes aangeboden gekregen. dus als je iemand anders er nog blij mee kan maken . . .

Toch bedankt dat je reageerde, maar ik weet niet of het veilig is om het "blad" van een mes los in een envelop te doen. maar je hoort het nog wel hoor!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Haha, het blad is niet los hoor!

Er zit nog een houtzaag, ijzerzaag, ijzervijl, schaar, 2 blikopeners, priem en nog wat andere dingen die ik niet zo uit mn hoofd weet.

Met handvaten bedoel ik alleen de rode stukken plastic, voor de rest is hij nog in prima staat.

Ik wil hem dan ook weggeven omdat ik hem nooit meer gebruik en ik dacht een ander er blij mee te kunnen maken

 

Mvg gebruikersnaam

Link naar reactie
Delen op andere sites

o in dat geval . . .

ik kan hem dan heel goed gebruiken, maar dan heb ik nog de vraag hoe we de overdracht gaan regelen. maar dat komt nog wel

tenzij je hebt besloten het toch niet te doen;)

 

maar zullen we voor het uitwisselen van de gegevens wel allebei onze gegevens vertellen zodat we quitte staan?

niet dat ik je niet vertrouw maar dit is gewoon een nieuw protocol wat ik voor mezelf ga handhaven, want als er dingen komen waar ik me niet lekker bij voel dan is dit protocol zo'n beetje het veiligst.

 

maar we spreken elkaar nog

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
  • 2 maanden later...
Gast ancestral-viking

heeft iemand nog een goedkope machete over , ik moet een stuk bos vrijmaken van bramenstruiken , ik wil hier wat guerilla gardening gaan toepassen .....tomaten etc.....

of eventueel ruilen voor ? laat maar weten dan kan ik kijken of ik via via ergens aan kan komen :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 maanden later...
  • 8 maanden later...

Doos Heco-fix-plus schroeven 5,0 x 80, 200 stuks, spaanplaatschroeven dus, Pozidrive PZD-2, Zn blau A2K. Gratis voor wie het kan gebruiken, stuur het liever niet op. Zelf interesse in courgette's, valappels, pompoenen, kunststof voorraaddozen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gratis af te halen: defecte wasmachine, 10 jaar oud. Motor en verwarmingselement doen het nog. Op een gegeven moment werd het water niet meer weggepompt, en de afvoer onder de machine ging lekken. Wel zelf tillen (drie hoog), kan helaas niet helpen. Dus om te repareren of voor onderdelen, merk AEG.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wie kan er nog lappen stof gebruiken? Heb veel over, onder andere effen en met dessin, dik en dun, stug en soepel, genoeg voor tafelkleed, kussenovertrekken, gordijnen, tassen e.d.

Link naar reactie
Delen op andere sites


×
×
  • Nieuwe aanmaken...