Ga naar inhoud
GENEGEERD

Shelter Camping


Gast Jager

Aanbevolen berichten

Heey Adrie, ja we gaan echt hard. Zoveel positieve reavties. Of het nu alleen is voor het kampeerweekendje of ook zo'n locatie uiteindelijk als BOL te gebruiken. Iedereen is er hard mer bezig. Mocht je zelf nog suggesties hebben.....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Dat van Heksenboot is wel een idee, gewoon toestemming vragen aan een boer om een tijdje op z'n land boog te schieten. En Jager, die kruisboog kun je vergeten, daarmee mag je niet op in het openbaar mee rondlopen. Je kunt beter een handboog maken.

Ik heb een doelpak en rozen en een standaard om het spul op te zetten. We zouden voor de zekerheid nog een pijlenvangnet kunnen kopen, zodat we het nog veiliger doen ogen. We moeten minstens een veldje hebben waar we het doel op 20 m kunnen plaatsen, maar hoe groter het veld hoe beter. Misschien kunnen we een competitie opzetten met steeds grotere afstanden. :)

 

Voorop gesteld dat ik vrij ben of kan krijgen, lijkt het mij toch leuk zo'n samenkomst.

 

Oja Heksenboot, Dree en Charlie zijn niet spannend, we zijn hooguit prettig gestoord !

En voordat je ergens boekt, in godsnaam, niet onder prepper dit-of-dat. Laten we ons een vereniging noemen, de Veriniging van Herbezinnende Wildplassers, of vogelspotterij de Doornvogeltjes.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast Heksenboot

Aye aye Charlie :)

 

Goed dat je meedenkt man.

 

En spannend.... boog.... ;)

 

Bedankt voor de goede info.

Volgende keer gelijk even een buurboer aanschieten (daar heb je weer zo'n pun)

 

To the point toch?

 

:D

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey charlie, met een kruisboog mag geschoten worden mits toestemming van de eige.aar van het land. Verder wil ik hem demontabelaken dus loop er niet zomaar mee rond. Wordt echt strak handwerk vam hout dus wellicht interreseert het je ;) Moet alleen wel kijken of het lukt voor die tijd af te.krikgen met mijn drukke bestaan. Hmmm...anders toch een boog kopen voor de.extra:)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Even een update: vooralsnog zijn Heksenboot en.ik nog druk bezig onze agenda's naast elkaar te leggen. Allebei druk met werk, we wonen ook niet bij elkaar om de hoek en we schijnen.ook nog een gezin te hebben enzo. Maar die afspraak komt! Dan zullen we.die koppige koppen eens goed naast elkaar zetten en die campinglui eens even goed instrueren hoe wij onze meeting willen houden. Alles opsec dus stichting naastenliefde een goede naam ( en nu niet allemaal als Rambo komen he) :p

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast Heksenboot

Kijk ook nog bij topic: Camping Kiezen.

 

Volgens mij is er echt geen hond geïnteresseerd in wat een groep op een camping komen doen.

 

Kamperen. BBQ, biertje. Wandelen.

 

Daar hoef je echt geen tekst en uitleg bij te geven.

 

Moet je een lucifer? Nee, we doen gewoon een wedstrijdje BBQ aanmaken zonder lucifers. Doe je ook mee?

 

En de groep heet gewoon Shelter, makkie toch. :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast Heksenboot

Ah, arme Oneindig krijgt kippevel van jullie stoere verhalen.

 

Jep, een kampvuur van 2 meter zoveel, makkie. Alleen groeit dat zo hard in dat bos :)

 

Er is ook nog een anarchisten camping bij Appelscha. Geen luxe. Wel relaxte mensen. En die steken wel grote fikkies midden in het bos. Raar maar waar.

De makers van de Bergkachel komen ook uit die hoek.

 

Dat lijkt me niks voor jullie (vooroordeel van mijn kant).

Hmm, dat komt nog wel een keer, mark my words.

 

En die aarden wallen gaan we niet op de camping doen idd, wiskers.

Doe dat maar op ons eigen landje. Extra licht op de auto's is een goed idee. Want auto's zijn rijdende gen-sets IMO en daar komen we toch mee aan racen.

 

Dus wisks, je heb je licht weer laten schijnen :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Pretletter vraagt aan mij/ons hoe wel elkaar zullen herkennen in de Shtf scenario:

 

Hey Pretletter, uiteraard mag je komen, alleen en met familie als je geen andere keus hebt. Dat is de reden van de Shelter. Dat een ieder van ons een uitwijkplaats heeft mocht het nodig zijn.

Het is immers altijd een fijn gevoel in donkere tijden dat je ten alle tijden weet dat er een plek is waar jij en eventueel je gezin veilig zal zijn.

Om elkaar te herkennen proberen we nu al een weekend met elkaar te gaan kamperen en daar behalve workshops houden, vooral te bespreken hoe we een en ander aan willen pakken als shtf.

Of die locatie nu hetzelfde wordt als de.camping waar we in eerate instantie gaan kamperen weten we nog niet. Alle optiws zijn nog open wat dat betreft. Wel wil ik voorstellen als we de.camping hebben gekozen voor het weekend en shtf is ons voor, dat we die camping als verzamelpunt beschouwen. Eventueel kunnen we als we daar weggaan de volgende uitwijkplaats groot kenbaar maken middels graffiti of iets anders (wat jullie, goed idee).

Mocht je niet mee gaan met kamperen en toch naar de Shelter willen trekken als shtf dan zijn wij duidelijk herkenbaar. Wij zijn namwlijk degene die jou onder schot houden en vragen wat je komt doen;)

I.v.m boobytraps zou ik de normale weg naar de ingang nemen en niet proberen sneaky binnen te komen.

Voorts als jij vertelt dat je prepper bent, is dat makkelikk te veriffieren door een vraag van ons te beantwoorden die alleen iemand die hier vaak op de aite komt kan weten. Een paar vragen is.mogelijk om elk toeval uit te sluiten.

 

Ik hoop je vraag hiermee dus beantwoordt te hebben. Zo niet, brand maar los ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast Pretletter

Mocht je niet mee gaan met kamperen en toch naar de Shelter willen trekken als shtf dan zijn wij duidelijk herkenbaar. Wij zijn namwlijk degene die jou onder schot houden en vragen wat je komt doen

 

Hoewel ontzettend aardig en sociaal nu :o ,ben ik niet lievv meer Jager als je een wapen richt naar mn vrouw of (nog veuuul erger) mn kind. Dat moet anders kunnen.

Hé Heksenboot, ik heet Pretletter niet Pornoletter....:cool:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast Heksenboot

Ja Pretletter, wel even bij de les blijven. We hebben het over extreme situaties. SHTF. Dan zijn we gewoon een vesting waar je niet zomaar inkomt.

 

In zo'n geval, mag iedereen op die manier binnenkomen. Anders mag je kijken hoe der wereld eruitziet met een pijl in je oog. ;)

 

Hoe wou jij aan de deur van je huis gaan staan? Open armen kom maar binnen? Of richt je een wapen en zegt: armen omhoog puntje puntje piept sterretje (excuseer de niet zo heterofiele taal, maar dat is verplicht hier op het forum en anders krijg ik weer billekoek :))?

 

Hoe bedoel je dat moet anders kunnen?

Denk je dat je genoeg hebt aan het feit dan je hier een keer op het forum een geheime code hebt geleerd?

Denk je dat er geen gasten hier zijn, die WTSHTF zich bij een bende aansluiten?

 

Voor ons is het simpel. We maken Nu kennis met elkaar. Daarna mag je jezelf bewijzen.

Vind je het niet leuk onder schot te worden gehouden? Blijf dan vooral een flink eind uit de buurt.

 

 

En absoluut niets persoonlijks he Pretletter, want ik weet dat je een toffe persoon bent.

Maar dat wordt zo ongeveer onze methode.

En man, dat is allemaal van latere zorg. Voorlopig gaan we gezellig kamperen samen. Leuke dingen doen. Opbouwende, positieve dingen realiseren.

Doe nou maar gewoon mee. Dat komt wel goed allemaal.

 

:)

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...