Ga naar inhoud
GENEGEERD

voorstel ronde vpp Brabant


Vempain

Aanbevolen berichten

Ik ben Myosotis, 26 jaar. Momenteel werkzaam als docente en ik woon in de buurt van Eindhoven.

Ik lees al een tijdje mee op het forum en ben nu vooral nog kennis aan het verzamelen (lees: lijstjes maken en alvast aan het bedenken waar ik het beste m'n prepspullen op kan slaan).

Als over 3 maanden op mezelf woon kan ik beginnen met preppen. (Eerder heeft geen zin, dat zou het verhuizen alleen maar lastig maken.)

Ik wil mij de komende tijd verdiepen in repareren/maken van kleding, hiken en knopen leggen (dat zou toch moeten lukken aangezien ik vroeger bij scouting heb gezeten en daar menig keuken in elkaar heb gezet m.b.v. palen en touwen).

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • Reacties 60
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • 8 maanden later...
  • 2 maanden later...

Hoi,

 

Ik ben 32 jaar en woon tussen Bergen op Zoom en Antwerpen in (vlakbij de grens Brabant/Zeeland/België). Van kleins af aan altijd druk met sporten geweest maar vanwege gezondheid kan ik daar niet zoveel tijd meer aan besteden als ik zou willen. Omdat ik altijd al geïnteresseerd was in Preppen (en ik houd van kamperen) ben ik recent het preppen echt gaan oppakken en zie me dus echt nog als beginnend prepper. Ik zie preppen dus niet alleen als noodzaak maar ook als nieuwe hobby. Hoop veel van anderen te leren en nu ik echt met preppen bezig ben ga je ook heel anders naar die BHV cursussen etc toe. lol

Hoop alleen dat mijn vrouw die er nu nog niet echt achter staat op den duur ook mee te krijgen. Als je meer van me wilt weten....just ask.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 11 maanden later...

Friso: 14 jaar en uit Breda.(gemeente Breda)

zit op stedelijk gymnasium, doe aan atletiek en veel bezig met bushcraften (mijn goede dekmantel voor preppen)

veel bezig met bug out, bug in kan ik helaas weinig aan doen, ben pas 14 dus bij voedsel en een paar andere dingen houdt het op, huis sowieso wel prima voor preppers?. Zou graag in contact komen met mensen uit directe omgeving(Breda, liefst zuiden van Breda) en zou misschien een kleine bug out (oefen) groep maken. Fijn dat deze groep bestaat!

friso

Link naar reactie
Delen op andere sites


×
×
  • Nieuwe aanmaken...