Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Recommended Posts

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

[MOD} @Dreutel er is wat onzekerheid ontstaan of het integraal plaatsen van gedichten inbreuk maakt op het auteursrecht wat natuurlijk tegen onze forumregels in gaat.. Om die reden sluit ik dit draadje even tijdelijk en verwijder ik de gedichten (eventueel plaats ik die later terug) om hier meer duidelijkheid over te verkrijgen. @Stuudje stuurde mij onderstaande link die handelt over dit auteursrecht maar zoals je je wellicht kunt voorstellen moet ik even nadenken hoe dat omgezet kan worden naar een werkbare richtlijn. Om zelf steeds te gaan controleren of een dichter 70 jaar dood is zie ik niet echt zitten :) [MOD]

 

http://www.kostro.nl/poezie-en-copyright/

Link to post
Share on other sites
Gast
Je kunt niet (meer) reageren in dit topic.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...