Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Positieve berichten!


Recommended Posts

Door meer van elkaar en minder op de financiële markt te lenen hebben de decentrale overheden en het Rijk de overheidsschuld weten te verlagen.

 

Dat meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) woensdag.

http://www.nu.nl/economie/4149266/schuld-nederlandse-overheden-lager.html

 

Politiek reageert op naheffing Brussel 446 Miljoen, het gaat zo goed met Nederland! Dan kunnen we dit rekeningetje ook wel betalen;)

http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/politiek-reageert-op-naheffing-van-geen-probleem-tot-brusselse-politieke-maffia?utm_source=headliner.nl&utm_medium=link&utm_term=free&utm_content=textlink&utm_campaign=Headliner.nl

 

Het is maar net door welk zonnebrilletje je naar de beschikbare cijfers kijkt, steeds vaker zie ik positieve berichten in "het nieuws". Manipulatie & misbruik van cijfers bij alle Ministeries maakt dat dit soort positieve berichten ver van de realiteit staan.

http://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2064007-met-criminaliteitscijfers-wordt-marketing-bedreven.html?title=met-criminaliteitscijfers-wordt-marketing-bedreven

 

Alles gaat weer goed in Nederland, weinig criminaliteit en de gemiddelde Nederlander heeft weer vertrouwen in de economie.

 

Oogjes dicht & snaveltjes toe, lekker met z'n allen consumeren dus!

 

http://www.destaatsschuldmeter.nl/

 

Voor de Vlamingen onder ons..

http://www.staatsschuldmeter.be/

  • Leuk 1
Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...