Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Voorgesteld bericht van het Ministerie van Veiligheid en Justitie


Recommended Posts

Zie ik op Facebook een voorgesteld bericht dat ik bij een overval moet handelen volgens het RAAK-principe, dat is nog eens recht voor zijn raap dacht ik, het RAAK principe.

 

Maar het is toch anders blijkt uit de stukken;

 

Rustig blijven, Accepteer de situatie, Afgeven van geld of goed, Kijken hoe de dader eruit ziet. In dit geval: kies voor je eigen veiligheid en doe wat de overvaller vraagt. Meer weten? Kijk op http://www.deweekvandeveiligheid.nl en leer hoe je het beste met gewelddadige situaties om kan gaan. Want voorbereid personeel is agressie de baas.

 

Aldus de wijze woorden op Facebook.

 

En er zit gelijk een soort cursusje bij hoe je moet handelen zodat het RAAK is

http://www.deweekvandeveiligheid.nl/

 

 

En nog een echte online cursus, maar dat ga ik morgen bestuderen.

http://www.veiligondernemenbeginthier.nl/winkelcriminaliteit/diefstal-en-agressie-de-baas/

 

Zijn er nog meer mensen die dit voorgesteld bericht hebben gekregen? En waarom krijg je een voorgesteld bericht.

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
Gast lonely wolf

Nx nieuws heb 20 jaar geleden al cusussen aan winkeliers gegeven waarin ik het R.A.A.K. principe gebruikte.

Dit is echter voor een overval met als doel geld of bepaalde goederen te verkrijgen. In een oorlog heb je er nx aan daar gaat het om hele andere doelen!

Link to post
Share on other sites

Ook bij homejackings met zwaar geweld, bij overvallen met daders met een andere culturele achtergronden of oorlogservaring is het principe van zo weinig mogelijk weerststand en geweldloosheid waardeloos. Als vrouwen het slachtoffer zijn, komt nog een ander gevaar om de hoek loeren. Om mijn kinderen hierop voor te bereiden, probeer ik ze te motiveren om in conditie te blijven, aan gevechtssporten te doen en nog een paar dingen die dienstig kunnen zijn... .

Link to post
Share on other sites
Ook bij homejackings met zwaar geweld, bij overvallen met daders met een andere culturele achtergronden of oorlogservaring .

 

Je hebt helemaal gelijk, daders met een Belgische of Nederlandsche cultuur zijn een echte heer in de criminaliteit, die blijven vriendelijk en geduldig vragen om geld....

Wat weer een BS/tendentieuze stelling.

Link to post
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...